IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az van vele amit Tom is leírt,hogy a gázkarban lévő kábel rövidebb mint kellene, és ha koppig kihasználod akkor idővel megtörik benne néhány vékonyka kábel. Ez azzal jár, hogy a karon lévő két tengely a gázkar bizonyos állásainál elkezd ugrálni,tehát nem tudod használni rendesen,illetve teljesen előre tolt kar-állásnál nem működik néhány gomb, csak ha visszább állítod. Van benne ennek védelmében két műanyag határoló,de azon simán át lehet tolni, és idővel már semmilyen akadályt nem képez.
Hozzáteszem,hogy már a harmadik is elkezdte,mert teljesen előre tolt állásnál nem működik az egyik hatswitch,úgyhogy lassan készülhetek a cserjére ennek is. :(
Szétszedni meg azért nem akarom,mert nagyon nehéz sérülés mentesen eltávolítani az aljáról a csúszásgátlókat és emiatt nem szeretném elveszteni a garanciát.
Én kéz alól vettem 55-ért,de egyszer sem volt használva,én bontottam ki,amit az első cserénél nálam hagytak az meg meg lett javítva és eladtam.
Lehet ezzel is az lesz,hogy kicseréltetem, és eladom,mert már kúúrvára unom ezt a szarozást.