91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    De vulcholnak ez a baj...negyedórát állítgattam az előbb is a chat ablakokat, mert egy kifagyás elb***** az egészet, erre végre megvan, már majdnem rátoltam a gázt mikor pk-ra lőttek...remek, hősies vörös pilóták. Mintha régi IL2-ős fun4all-on lennék...
  • Svenhassel
    Szép kis review-t rittyentettél ide nekünk, köszike. Nagy szükségünk volt rá :D
  • messerharcos
    Szívesen!
  • bucsher
    köszönjük szépen értékes észrevételedet!!!
  • Sidewinder
    Az 1C Gamestudios látom beindult a youtube-on:) Volt egy dedatv nevű felhasználó (novoszibirszki repülőgép restauráló cég,ők tettek repképessé többeközt egy Il-2-est),az ő videói azonban szépen eltűnedeztek és megjelentek 1C Gamestudiosnál. Hiába, kell a níízettség,ha már páran felmordultak a Clod kukába dobása miatt:D
  • messerharcos
    A cliffs of dover egy híg szar fos. Ocsmány a grafika, akad gecire, nem lehet semmit látni minden csak paca és mindenki levulcsol a földön. És 0.3 fpsem van néha kb. Egy fos.
  • majonur
    Jaja tudom, hogy nem te mondtad, a kepalairasba volt.
    Nem kaptam toled emailt, szerintem. Ird mar meg lecci, privatba, hogy mirol volt szo.
  • Sanyo
    Nem én mondtam, hogy orosz.

más:
    Írtam neked emailt kb. 1 hónapja, még nem olvastad el? :)
  • Sidewinder
    Nagyon szép,és igen masszív szerkezet. A Poljot mostanság Aviator és Sturmanszkije (Gagarin is ilyet viselt az űrutazás során) néven gyárt pilóta karórákat az egyszerűtől a komoly verziókig. Az Aviatoroknál az újabbak elé már nincs odaírva,hogy Poljot. A konkurenciánál jóval olcsóbb,de megbízható darabok,űrhajósok is használják. Nekem egy 8 éves Aviator van,egy eléggé alap változat,és mivel már nem túl új, még szerepel rajta a Poljot felirat. Ilyen

Ez pedig a kedvencem,2005-ben járt először az űrben,csak eléggé zsebbenyúlós,még akkor is ha a konkurencia 4-5-ször ilyen drága:
    Itt
  • majonur
    A lelott Orosz gep helyett, ez nem inkabb egy leszallas kozben osszetort Osztrak-Magyar Fokker D I.
  • Lebowski
    Ha neked valaki elkezdi osztani, hogy te ilyen meg olyan, akkor elmész onnan?
  • mijki
    ATAG-on ezek a RAF-os ********, ott köröztek a repterünk fölött, és lőttek minket a földön, meg rögtön felszállás után...persze az összes saját nem bírta őket lelőni. (Bf-110-el voltunk)

Erre írtam nekik szépeket, de válaszolni egyik se volt hajlandó.

Mocskos brit kutyák...
  • sakkay
    őőő..szerintem a magyarázat annyi, hogy lemerül az ai lövészben az elem 10-20 perccel a felszállás után..
    Amúgy ilyen tényleg van?
  • majonur
    Akkor az Atag szerveren a sracok belepiszkaltak az A.I. vezerlesbe, mert az offline FMB-ben, az asz loveszek se birnak eltalalni, ha felurol zuhansz rajuk teljes sebesseggel.
  • Her Laca
    Atagon az angol bomberek ha Anglia felett támadja az ember őket ,hihetetlen precíz és összehangolt sorozatokra képesek a lövészek,kár is nekik menni.
    Attól a pillanattól ahogy a parttól legalább 4-5 km re vannak ,kacsavadászat szerűen akár egy gép is lelövi az összeset .
    Na ez hogy van?:)
  • Sanyo
    A függőleges vezérsíkon a magyar ék felségjelzés van.
  • artivizsla #62205
    Annál talán nagyobb, ahogy nézem.
  • Lysandus
    Milyen gép lehetett ez? Po-2?
  • artivizsla #62203
    Érdekes kép.
  • Lysandus
    :-)))))
  • sakkay
    Ez akkor lenne reális, ha rálőnek a lövész gépére...akkor azért lehetett sokkot kapni(nem mindenki persze, de tuti , hogy sokan lelapultak amennyire tudtak...hiába nem ez a logikus a karosszékből).
    A gond az , hogy én ezt nem hiszem. Nem is sokkot kapnak sokszor, hanem totál a semmibe lövik a 4-5 sec-es sorozatot. Vagy lehet akkor pislognak hosszút!
  • majonur
    Ellenseges propaganda, dezinformacio, megtevesztes, elegtelen ellatas, megtamadtadtak a hatorszagot, vagy csak hogy valaki atvette a uralmat felette egy billentyuparancs segitsegevel. :)
  • Lysandus
    De mitől kap sokkot?
  • he111
    "- Van egy olyan bug, hogy a géppuskás nem lő amikor célba veszel valami gépet körülötted. Ha mellé célzol lő, ráviszed az irányzékot, nem lő. Komolyan. Nem igazán jöttünk rá, hogy ez mitől lehet, páran az tippelték, hogy az AI géppuskás kódjában lehet valami, amit megörököl a humán lövész. Passz."

ez nem bug,hanem így oldották meg hogy néha sokkot kap a lövész,1C-n irtak
  • VO101Tom
    Tök jó, elmondod amit akarsz, aztán "hanyagoljuk a témát".
    Ok. Hanyagolom.
  • Her Laca
    Mindenkire értettem aki ott volt. Egy 6 gépes kötelék 3 km hosszú 1.5 széles,hol feltűnt valaki közületek mert éppen eltévedt ,hol tőlünk kavart hozzátok más,megint más máshonnan szállt fel mert mittudomén mért,aztán (kár ,hogy nincs track róla )egyszer csak ment mindenki minden felé:)) volt olyan ,hogy ti már elmentetek messzire azt se mondta senki ,hogy bakfitty, aztán ment az értetlenkedés ,meg a magyarázat stb.:) Én erre értettem. Úgy összességében az egészre. Erre mondtam ,hogy így értelmetlen SZERINTEM.Más biztos máshogy gondolja,de mi evvel a baj?
    Milyen adminisztratív dolog merül fel amúgy?:) Kartotékot kell vezetni minden megmozdulásról?:)
    De tényleg hanyagoljuk a témát ,ha nem hát nem.
  • VO101Tom
    Az írtad, hogy "Én csak olyanokkal vagyok hajlandó kötelékben repülni akik tudnak is és bízhatok bennük". Én azt hittem a kezdőkről beszélsz, de ezek szerint nem.

Antiszocializálódhatsz ha akarsz, de az biztos -már meg ne sértődj-, hogy én nem fogom a repülésed miatti összes adminisztratív szarságot hétről hétre csak azért megcsinálni, hogy te nyugodtan repkedhess úgy, hogy közben szarsz a fejünkre. Ha külön repkedsz, akkor intézel is mindent magadnak, ez a természetes nem?
  • Her Laca
    De én nem akarok szervezkedni annyira azért.Ha úgyis mindegy akkor nem kell századot regelni. Elég nekünk egy rajocska is.
    Nekem aztán tök mindegy ám ,hogy milyen név alatt vagyunk ezt leszögezném.
    Vedd úgy antiszociális vagyok:)
    JA!!!
    És ezt a kezdő dolgot is el kéne felejteni már, én sosem hivatkoztam ilyenre most jut eszembe. Nézz csak utána!!! Meg nem említettem soha se.
    Kit érdekel ki a kezdő ,vagy nem kezdő.Engem pl nem,mindenki úgy repked ahogy tud .
  • VO101Tom
    Ha lesz egy rajnyi gép, akkor lehet. Ezt írtam lentebb is.
  • Her Laca
    Jesszus:) Ne bonyolítsuk már mert aztán ez tényleg rossz szájízt fog szülni:))
    Semmi bajom senkivel tisztázzuk már.
    Olvasd el még egyszer amit akkor írtam na.
    Az nem csapatban repülés ,ha kóvályog mindenki, 6 an 8 fele (én is idetartozom) ennél már jobb az is ha egyedül harcászkodom.
    Erre mondtad ,azt nem lehet.Mert szabály van. Mondjuk Hurrikra is vót azok meg xartak rá:))) Megértettem kész.Ámbár én voltam az ökör ,nem kellett volna jártatnom a pofámat aztán a nagy " csapat " repülésben fel se tűnt volna,hogy hol vagyok:))) És mindezt megspórolom:XD
    Na most szervezkedtem ,elvileg van két igen magasan képzett bombázó pilótánk, Gidát is rávettem (ő vadász ugyi ,aki ismeri annak nem kell bemutatni aki meg nem az majd megismeri) ,még Negh-is esélyes,és Jupit fűzöm.De még van ötletem. Ez 6 gép velem együtt,pont elég is.
    Azt nem értem ennek mi az akadálya? Kijelölitek a célt ,mi meg lebombázzuk. Azt ,hogy ,hogyan mi módon majd eldöntsük mi. Ez régen is elég jól működött. Vagy ilyet se lehet? Mert akkor tárgytalan az egész részemről jelzném.:)
  • VO101Tom
    Senki nem csinál belőled közellenséget Laca, senki nem mondta neked, hogy lépj ki, és azt sem, hogy az új sowc-on másik századot kelljen szervezned. Te voltál, aki egyszer csak előállt a fórumon, hogy mostantól egyedül repülsz. Én nem értettem, illetve akikkel sowcban együtt repülünk, senki nem érti, hogy ez most mi? Mi az oka? Azt írtad a kezdők miatt, de az nekem furcsa, hogy ha van a rajodban 3-4 tapasztalt, meg 1-2 kezdő, az mennyivel lesz jobb, hogy tök egyedül próbálkozol a 40 angol ellen?
    Ha azzal van bajod, hogy milyen feladatot repülünk, akkor mondd azt. Ha azzal van bajod, hogy nem repül a csapat hét közben, akkor mondd azt. Ha azzal van bajod, hogy 1-2 kezdő belekavar a kill-streak-be, akkor mondd az. Ha valaki rendszeresen hülyeséget csinál, vagy meghalsz miatta, akkor főleg mondd azt, hogy máskor ilyen ne legyen. De te nem mondtál ilyesmiket sehol. A fórumos bejelentésedre írtam, hogy egyedül max ATAG-on repülhetsz, erre kiléptél. Szerintem elég régóta ismerjük egymást és sokat repültünk együtt ahhoz (nem csak velem, az egész csapat "nem kezdő" részével), hogy ha BÁRMILYEN nyűgöd van azt megbeszéljük TS-en vagy a fórumon az ilyen sértődött elvonulás helyett... Ezek után írod, hogy az új warban sem akarsz közösködni. Oké, te dolgod, de itt ugyanúgy nem lehet majd egyedül repülni, a század vagy raj összeszervezése csomó plusz munkát ad, és ahogy látom főleg bombázó pilótákkal lennél kiegészítve, ami tök jó, mert hiány van belőlük, de vadászpilótaként miért lenne ez jobb neked, azt itt sem értem...
  • Her Laca
    Na tisztázzuk ezt ,mielőtt közellenség lennék.:)
    Nehogy már magadra vedd ,vagy bárki más is a mondandómat. Eleve ki vagyok én ,hogy megmondjam ki jöhet,vagy nem egy kis War ra hétvégén. Eszemben sem volt még csak célozni se rá,hogy jönnék én ahhoz,hogy más szórakozását korlátozzam?
    Pusztán arról volt szó ,hogy én máshogy látom mint mondjuk Tom és mivel egyedül nem "mehetek" mert nem (szabály az szabály),így ÉN! nem megyek. Ez ilyen egyszerű.
    Máshogy látom ,máshogy képzelem el egy WAr on repülést ,ezért ha lehet ne kövezz meg:)
    Na béke,témát befejeztem.
    Jó leszállást.
  • bucsher
    köszönöm, ez szép volt! mélységesen egyetértek.
    az én részemről nekem ennyi időm van, ha így beférek, akkor igyekszem a csatorna felett minden tőlem telhetőt megtenni, ha meg nem lenne ilyen rendszertelenül megjelenő kezdőkre szükség, akkor azt is megérteném. amíg jöhetek, addig kihasználom a lehetőséget, szerintem (nekem) jelenleg a sowc a szimulátoros repülés legjobb létező formája.
  • sakkay
    Most nézem csak Laca...fazonváltás?
  • Her Laca
    Ja és még egy kérdés. Hogy lehet eltüntetni a nevem mellől ezt a messzert meg mindenfélét? Nem köll.
  • Her Laca
    Majdnem:)
    Csak a Puffin ad erőt és mindent lebíró,vagy legyőző(erre mán nem emlékszem) akaratot.
  • Fürtös
    No így hátha jobb lesz:
    Puffin lekvár

Neked volt ez a "mottód" ha jól emlékszem:D
  • Fürtös
    Ja hogy nincs Facebookod,na várj ránézek hátha megvan máshol is.
  • Her Laca
    Hogy lehet visszatenni a G 940 re a régebbi mittudomén mijét ,firmware-t megvan. Ezzel amit Solt ajánlott egy szar.
  • Lysandus
    Még egy dolog: a felhőzés utáni rázás valószínűleg a jegesedést hivatott szimulálni, ugyanis bizonyos idejű "sütkérezés" után fokozatosan elmúlik. Kell hozzá pár perc. Mondjuk az üldözők kedvét is elveszi a további vitézkedéstől. Gondolom nekik is ráz a gép, úgyhogy inkább kiválnak, minthogy megkockáztassák az elnehezült géppel való manőverezést.

Ahogy észrevettem a pitot fűtés bekapcsolása valamennyit segít. Már nem fog nullát mutatni a kilométer óra, viszont a rázástól össze-vissza lötyög, tehát mondjuk 200-300 között ingadozik.