IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Senki nem csinál belőled közellenséget Laca, senki nem mondta neked, hogy lépj ki, és azt sem, hogy az új sowc-on másik századot kelljen szervezned. Te voltál, aki egyszer csak előállt a fórumon, hogy mostantól egyedül repülsz. Én nem értettem, illetve akikkel sowcban együtt repülünk, senki nem érti, hogy ez most mi? Mi az oka? Azt írtad a kezdők miatt, de az nekem furcsa, hogy ha van a rajodban 3-4 tapasztalt, meg 1-2 kezdő, az mennyivel lesz jobb, hogy tök egyedül próbálkozol a 40 angol ellen?
Ha azzal van bajod, hogy milyen feladatot repülünk, akkor mondd azt. Ha azzal van bajod, hogy nem repül a csapat hét közben, akkor mondd azt. Ha azzal van bajod, hogy 1-2 kezdő belekavar a kill-streak-be, akkor mondd az. Ha valaki rendszeresen hülyeséget csinál, vagy meghalsz miatta, akkor főleg mondd azt, hogy máskor ilyen ne legyen. De te nem mondtál ilyesmiket sehol. A fórumos bejelentésedre írtam, hogy egyedül max ATAG-on repülhetsz, erre kiléptél. Szerintem elég régóta ismerjük egymást és sokat repültünk együtt ahhoz (nem csak velem, az egész csapat "nem kezdő" részével), hogy ha BÁRMILYEN nyűgöd van azt megbeszéljük TS-en vagy a fórumon az ilyen sértődött elvonulás helyett...
Ezek után írod, hogy az új warban sem akarsz közösködni. Oké, te dolgod, de itt ugyanúgy nem lehet majd egyedül repülni, a század vagy raj összeszervezése csomó plusz munkát ad, és ahogy látom főleg bombázó pilótákkal lennél kiegészítve, ami tök jó, mert hiány van belőlük, de vadászpilótaként miért lenne ez jobb neked, azt itt sem értem...