IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jesszus:) Ne bonyolítsuk már mert aztán ez tényleg rossz szájízt fog szülni:))
Semmi bajom senkivel tisztázzuk már.
Olvasd el még egyszer amit akkor írtam na.
Az nem csapatban repülés ,ha kóvályog mindenki, 6 an 8 fele (én is idetartozom) ennél már jobb az is ha egyedül harcászkodom.
Erre mondtad ,azt nem lehet.Mert szabály van. Mondjuk Hurrikra is vót azok meg xartak rá:))) Megértettem kész.Ámbár én voltam az ökör ,nem kellett volna jártatnom a pofámat aztán a nagy " csapat " repülésben fel se tűnt volna,hogy hol vagyok:))) És mindezt megspórolom:XD
Na most szervezkedtem ,elvileg van két igen magasan képzett bombázó pilótánk, Gidát is rávettem (ő vadász ugyi ,aki ismeri annak nem kell bemutatni aki meg nem az majd megismeri) ,még Negh-is esélyes,és Jupit fűzöm.De még van ötletem. Ez 6 gép velem együtt,pont elég is.
Azt nem értem ennek mi az akadálya? Kijelölitek a célt ,mi meg lebombázzuk. Azt ,hogy ,hogyan mi módon majd eldöntsük mi. Ez régen is elég jól működött. Vagy ilyet se lehet? Mert akkor tárgytalan az egész részemről jelzném.:)