91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bucsher
    én úgy :)
  • Solt
    Úgy látod volt más választása? :D
  • bucsher
    az agya is lefagyhatott, hogy a térdig érő havat nézte ki leszállásra.
  • artivizsla #62538
    Karburátor lefagyása miatt :

• bucsher
    pont egy ilyen kéne a csatorna fölé :)
  • artivizsla #62536
    Nekem a Steam tegnap és ma is frissített. Tudni róla valamit, hogy mi változott ?

• Szepy2884
  • Szepy2884
    bennem is sok emlék él rólad, amikor nem voltál éppen a helyzet magaslatán 1vs1-ben is
  • mijki
    Ez egy szerintem jobb felvétel a meteorról:
  • Willenbrock
    Nagyon komolyan néz ki,kicsit nehéz elhinni,hogy semmi összefüggés nincs-e között, és a Földközelben haladó aszteroida közt.
  • Her Laca
    Mondjuk lehet az egy palást volt. Vagy vegyítve:)
  • Her Laca
    Egyrészt Szepy tesó ne mond ,hogy soha ,mert élénken él bennem egy házi dogszerver képe amint én egy P51 ben elől te egy fókában a hátam mögött majd eme manőver hatására beültél a hintába és miután elém keveredtél le lettél lőve:)) Bocs de ezt nem hagyhattam ki:XD
    Másrészt,most a spit vs Emil a téma,ergo mivel a spit nem tud úgy orsózni mint a BF így nem is tudja lekövetni az ollót. Ha tetszik ez egy előnye a messzernek amit ki kell használni,persze nem 100% ig biztos ,de jó eséllyel meg lehet úszni ha a hatodban van. Persze pilótától is függ azért nagyban.
  • Szepy2884
    apropó nem megy a ts?
  • Szepy2884
    engem sosem lehetett átverni az olló manőverrel. Tulajdonképen direkt örültem neki. Azonnal levettem a gázt, nem mentem se jobbra se balra, csak vártam mikor kerül elém hogy hogy jól megsorozzam lapjával. Ha fókával voltam, a robbanása szinte garantált volt, de a szárnya minimum leesett
  • Szepy2884
  • Her Laca
    Amúgy a 90% nem tud mit kezdeni az olló manőverrel. Csak kevesen húzzák fel a többi próbál követni,még az ismertebb nevek is. Csak nehogy kiokosítsák egymást erről is,találhatunk ki új dolgot.
  • Her Laca
    Nem volt ügyetlen. Mondtam is neki,hogy nagyon jó harc volt ,egyet is értett,ergo nem hinném,hogy szüksége lenne úgy harcolni. Ha értelmes akkor inkább gyakorol,persze lehet neked lesz igazad.
    Mondjuk 3vs1 ben csak lelőttem mindet ,annyira azért nem volt topp a srác de a védekező manőverei jók voltak. Persze egy darab nagykalám sem volt már ,ha lett volna akkor hamar úszott volna :) De kár ,hogy mérges voltam és nem indítottam el azt a trekket.
  • VO101Tom
    Leszokik? :) Most őszintén Laca. Ő mit élvezzen azon, hogy te hátrányból is lelövöd? Kap ezért pontot? Vagy jó érzéssel száll ki, hogy de jól elpicsáztak ma is? Dehogy. Legközelebb még annyira sem enged felszállni, mert ott nincs esélye...

De ettől persze még szét kell csapni a kis gyökereket, csak ne várd, hogy megváltozik :/
  • Her Laca
    Bruce elintézte,hogy csak ilyen kis kár legyen. Vagy nem volt arra?:)
  • Her Laca
    Felkúrtam magam ,de nem volt hatástalan ,mert nevelésem úgy látszik hatékony volt.
    Ezeddig ezt sajnálom a legjobban,hogy nem vettem fel.
    Történet. Felszállok futó be ,villanyt lekapcsolják:) Na sebaj nekirugaszkodok ismét ugyan az egy Chato nevű gyerek.
    Na káromkodtam rendesen ,arrébb hatolok egy reptérnyit ,fölszállok ,vörös köd a szemem előtt ,látok egy spitet csapkodni ,na mondom ő az ,de nem sajna ,mindegy lelőttem.Tova megyek átmászok angelusokhoz,figyelve hátha utamba akad. Na jön is egy spit szintbe ,kicsit helyezkedek ,de észrevesz ,van egy kis flikk flakk pk Pomidornak a nagy bomber vadásznak. No de ,nicsak nicsak 2 spit már szegecsel.
    Hogy a Doszpot rajzolna benneteket körbe , mondtam és a jól bevált ollózás kezdetét vette. Az egyik nem volt a toppon és bár ketten támadtak jobbról balról de elém csusszant ,na abba dühből beletáraztam,le is hullott. Maradt egy. Meglett a magassági előnyöm ,és elkezdtem abajgatni de ügyi volt tényleg ,bár ez nem mentette meg ,hogy rommá lőjem . Nagyon hosszan harcoltunk ,csalt a partjuk felé ,de mindig terelgettem beljebb , aztán jól végig tudtam lőni többször is ,és már közeledtek enemi gépek ,így leléptem. ÉS! Ki volt a ficak? Chato. Mert lepottyant ugyi. Mondom neki ,hogy nem jobb e így harcolni Úriember módra ,mint keselyűzni. És azt mondta OK:) Sorry.
    Leiskoláztam a brigantikat,hogy száradna le a bőrük.Pipa voltam na.Remélem leszokik a vulcsról.
  • Zpogi
    Ehhez mit szóltok?

Több százan megsérültek Oroszországban egy meteorzáporban

• Her Laca
  • Her Laca
    Állítólag ATAG_Colander csinált valami szoftvert ami lehetővé teszi,hogy külső nézetben is lehessen lejátszani a felvett videókat .Utána kéne járni.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Nagyon nagy volt:) Leharcoltam egy hurkányt ,oszt rám vetette magát három aljas egyén. 1 hurri meg 2 spit. Na ment lefele az olló ezerrel ,a hurri becsúszott lelőttem ,a két spit utánam. Ez Folkstonnál volt. Hazáig kergettek volt ott minden olló,palást ,spirál,ráadásul a benyám elkezdett folyni meg piros lettem. Csatlakozott hozzájuk két humán bomber,még abból egyet lelőttem, az egyik spit hazament valamiért a maradék egy az elhivatott volt. A végén csak elém került ,mert kidolgoztam egy kis magassági előnyt,( egyedül volt így nem volt nehéz)ez már pont a francia partnál volt,na mire éppen lőni akartam fogta magát és kiugrott:) Gondolom már nem volt lőszere.
    Na ezt meg nem vettem fel. Remeg a kezem bakker.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Tegnap valami hihetetlen béna voltam. Nem is erőltettem tovább a dolgot :)Van ilyen.

• Glo
    Ilyet én is szoktam :D Totális lőhelyzet és úgy megszórom az ellen gépének 2m-es körzetét, hogy őt magát egy árva skuló se találja el :/
  • Romeo One
    Szia!
    Az enyém ugyanerre a sorsra jutott. Ha szétszeded, és alátéttel megfeszíted a rugót, ideig-óráig még bírni fogja. Aztán bármit csinálsz, középhelyzetben "rángatózni" fog. Kitérítve még hagyján, de úgy meg nem lehet folyamatosan repülni, pláne nem célozni. Sajnos nem mechanikával kapcsolatos hiba (legalábbis az enyémnél), a potik kopnak ki. Nekem is le kellett cserélni, mert a végén már folyamatosan jobbra húzott, viszont középhelyzetben állandóan rángatózott. Ha ráállítasz a deadzone-ra, az is segít, viszont akkor elfelejtheted a finom, kicsi korrigálásokat és kormánymozdulatokat.
  • bucsher
    a video jó, csak a szövege rossz!
    arra kellene panaszkodnod, hogy a spit láthatóan lényegesen jobb, mint a messer, ezérj játszhatatlan a játék!
  • acidrain
    A 47-edik másodperc végén b@szta el, ott már csűrnie kellett volna balra, nem pedig nézelődni. 1:09 nél meg mi'faszon hezitál? Meg kellett volna emelni a csűrés helyett.

Igazából meg kellene tanulnia repülni, és felfogni, hogy nem IX-es Spitben ül, és ez nem az 1946.
  • Szepy2884
    én is hozzászóltam a videóhoz, hogy véleményem szerint pogi egy mocskos csíter és a csávónak teljesen igaza van a videóval kapcsolatban!
  • VO101Tom
    Ugyanezt írtam neki a fórumon :) . Erre bakker visszaír, hogy mutassam már meg hol engedte ő maga mögé a meszát
  • Her Laca

Hogy én mit bénáztam, szerencsétlenkedtem :)))

• Her Laca
    Reppentem egyet . Nem vagyok a toppon :)

• Her Laca
    Az hagyján ,de miután elé keveredik szépen ráfordul arra az oldalra ahonnan Pogi jönni fog,ahelyett hogy ha már spit akkor jobbra beletép és kihasználja a jobb fordulékonyságot. Amatör:)
  • Vogel
    Irtam is kommentet szerencsétlen videójához. KEZDŐKNEK jó tanács: Ha elbaszod az ollót nyerő helyzetből, akkor emelj ki és palásttal visszacsapni. De nem, ez b+ vérszemesen követ, becsúszik a mesza elé és még neki áll feljebb, ha megsorozzák. Hihetetlen kezdő hiba.
  • Lysandus
  • Zpogi

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=62267]#62267[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=62274]#62274[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=62275]#62275[/URL]
  • Lysandus
    Mondjuk elég "meleg" skinje van a Spites gyereknek.