IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Felkúrtam magam ,de nem volt hatástalan ,mert nevelésem úgy látszik hatékony volt.
    Ezeddig ezt sajnálom a legjobban,hogy nem vettem fel.
    Történet. Felszállok futó be ,villanyt lekapcsolják:) Na sebaj nekirugaszkodok ismét ugyan az egy Chato nevű gyerek.
    Na káromkodtam rendesen ,arrébb hatolok egy reptérnyit ,fölszállok ,vörös köd a szemem előtt ,látok egy spitet csapkodni ,na mondom ő az ,de nem sajna ,mindegy lelőttem.Tova megyek átmászok angelusokhoz,figyelve hátha utamba akad. Na jön is egy spit szintbe ,kicsit helyezkedek ,de észrevesz ,van egy kis flikk flakk pk Pomidornak a nagy bomber vadásznak. No de ,nicsak nicsak 2 spit már szegecsel.
    Hogy a Doszpot rajzolna benneteket körbe , mondtam és a jól bevált ollózás kezdetét vette. Az egyik nem volt a toppon és bár ketten támadtak jobbról balról de elém csusszant ,na abba dühből beletáraztam,le is hullott. Maradt egy. Meglett a magassági előnyöm ,és elkezdtem abajgatni de ügyi volt tényleg ,bár ez nem mentette meg ,hogy rommá lőjem . Nagyon hosszan harcoltunk ,csalt a partjuk felé ,de mindig terelgettem beljebb , aztán jól végig tudtam lőni többször is ,és már közeledtek enemi gépek ,így leléptem. ÉS! Ki volt a ficak? Chato. Mert lepottyant ugyi. Mondom neki ,hogy nem jobb e így harcolni Úriember módra ,mint keselyűzni. És azt mondta OK:) Sorry.
    Leiskoláztam a brigantikat,hogy száradna le a bőrük.Pipa voltam na.Remélem leszokik a vulcsról.