IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nagyon nagy volt:) Leharcoltam egy hurkányt ,oszt rám vetette magát három aljas egyén. 1 hurri meg 2 spit. Na ment lefele az olló ezerrel ,a hurri becsúszott lelőttem ,a két spit utánam. Ez Folkstonnál volt. Hazáig kergettek volt ott minden olló,palást ,spirál,ráadásul a benyám elkezdett folyni meg piros lettem. Csatlakozott hozzájuk két humán bomber,még abból egyet lelőttem, az egyik spit hazament valamiért a maradék egy az elhivatott volt. A végén csak elém került ,mert kidolgoztam egy kis magassági előnyt,( egyedül volt így nem volt nehéz)ez már pont a francia partnál volt,na mire éppen lőni akartam fogta magát és kiugrott:) Gondolom már nem volt lőszere.
    Na ezt meg nem vettem fel. Remeg a kezem bakker.