91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Érdemes a nagyívű hozzászólásokat is elolvasni. No comment. -
artivizsla #63860 Bertalan Árpád -
artivizsla #63859 Lelet. -
artivizsla #63858 Nem mai lelet.
-
artivizsla #63857 Gondolom, hogy Commandert használsz.
Mindkét oldalon nyisd ki a "DE" mappát, majd a megfelelő oldalon a "*" gombbal jelöld ki mindet és az "F5"-el küld át az IL"-es oldal "DE" mappájába. menni kell neki. kipróbáltam, jó a küldetés, működik szépen.
-
freike #63856 A DE mappát nem bírtam bemásolni??A másik kettő megy. -
Johann Wind #63855 Ekkora barbárságot!:(
Szabadul a múzeum a gépeitől. -
Vagy mozgott az épület. Jut eszembe ,ez is elő szokott fordulni. -
Ezt a jelenséget te ismered,úgy hívják hőtágulás.Mint minden anyag így a kő,a cserép,a kerámia is ki van téve ennek. A probléma ott keletkezett,hogy vagy a ragasztó nem volt megfelelő (jelzem az országban kapható ragasztók 90 % a alkalmatlan a funkciója ellátására csak oco ,már amennyire) és nem mozgott együtt a lappal,vagy a burkoló kollega baxta el,mégpedig amódon ,hogy nem hagyott dilatációt avagy közérthetőbben tágulási helyet a burkolat készítésénél. Ez egy kis helységnél is probléma , általában 15m2 en ként kell hagyni egy dilatációs (rugalmas anyaggal ellátott) hézagot de pl egy kis konyhánál ha passzosan illesztik a falhoz a lapokat és nem hagynak körbe egy kb 1-1,5 cm es rést amit nem is fugáznak ki ,na akkor szokott ez előfordulni.
Láttam én már falat is kinyomni burkolatot. Ott bitang volt a ragasztó meg a kő is ,így mivel az erősebb volt mint a tégla ezért ő győzött:)
A kő meg azért törik ilyenkor,mert tele van feszültséggel és amint van helye akkor elpattan.
Szóval köll hívni egy szakit oszt hajrá:) Ha tied a kecó ,akkor megírom milyen anyagot vegyél:) Ne higgy a reklámoknak, a kereskedőknek meg pláne ne:) -
Szepy2884 #63852 ja aki látta az "ahova lépek szörny terem" című filmet az elképzelheti hogy nézhetett ki
-
Szepy2884 #63851 OFF
Laca, te szakember vagy ebben a témában.
Képzeld egyik este azt hallom, hogy a barátnőm írtózatosan sikít a konyhában. Felpattanok, hogy mi van egeret lát??? Mennék ki, hogy megnézzem mi baja, de úgy nekem rohan kifelé menet a szobából, hogy majdnem feldönt az 50 kilójával és bújik rettenetesen
Kész hiszti volt a köbön szegény 
Hát kiderült mi baja volt és ehhez talán tudsz mit mondani. Hiszed vagy sem, a burkolt padló gondolt egyet és mint a dominó elkezdett megindúlni felfelé rettenetes csörömpölések közepette! Amikor kimentem is láttam, hogy egy olyan méteres szakasz elengedte a követ és végig szaladva pattant fel.
Hamar rájöttem, hogy a tizen x éves ragasztó elengedte a járólapokat. Azt viszont nem nagyon értem, hogy ettől miért törik össze miközben feljön.
Arra gondolok, hogy úgy viselkedik mint a tektonikus lemezek amik nyomják egymást és így keletkeznek a hegyek-völgyek. Csak ez most épp az én konyhámban...
Hallottál már ilyet? -
Johann Wind #63850 Grat, ez nagyon jó, főleg ahogy a Spiteket leszedted!:)
Több élménybeszámoló kellene ide!:) -
Én nem a kézifegyverekre értettem:) Nyilván ott sem mindegy mid van ,de alapvetően nem oszt nem soroz. Sok száz- ezer AK ha egyszerre lő az jelentős problemát tud okozni azért :) Csak legyen lőszer bele.
Én a tüzérségi lőszerekre, a gyalogság elleni bombákra gondolok elsősorban ,azok meg tudják tizedelni azért a tömeget rendesen. Bár teszem hozzá ezekhez nem igen konyítok. Egy adott területre szerintem mostanában jelentősen nagyobb pusztító erőt lehet bevetni mint annó.
Az atom az nem játék azért. Ugye ott vannak egyéb utólagos problemák is ,nem hiszem,hogy be merné vállalni is valaki. Ha igen akkor viszont egy új időszámítás veszi kezdetét,lévén csak a kezdet nehéz ,utána már bátrabban nyúlnának ehhez is.
-
freike #63848 Megpróbálom feltelepíteni ahogy írtak.Köszi! -
VO101 tvr #63847 Az oroszoknak sem volt anno mit enniük. Puskája sem mindnek. Ha az ellenségnek meg van, az jó motiváció tud lenni.
A mai modern fegyverek nem attól modernek, hogy tömegpusztító hatásuk van, pont attól, hogy pontszerű eredményre képesek kevés járulékos veszteséggel. Az élőerő elleni fegyverek, pl a géppuskák mennyivel hatékonyabbak manapság mint az MG42 volt? Úgy értem nyilván jobbak, de nem nagyságrenddel jobbak.
A harci helikopteres páncélos elhárítás az nyilván durván sokat fejlődött a Varsói Szerződés ellen... Na meglátjuk. Lényeg, hogy 3 hadosztálynyi élőerő kevés lesz É-Korea ellen, a demokratikus tömeghadsereg pedig nehezen fog összeállni. Inkább elpukkantanak 2-3 taktikai atomtöltetet és ráfogják a nyuszira :-) -
Kérdés,hogy azt a sereget ha mozgásba hoznák,lenne e lőszer,meg kaja nekik.
Persze az még rizsszemből is sok de nem tudom mennyire lenne hatékony egy tömegroham pl a mai korszerű fegyverekkel szemben.No meg az akkor is sok ha visszafelé futnak. -
Solt #63845 Kár, mert ez eléggé filmszerű volt a leírásod alapján... :) Eleve imádom ezeket a sztorikat, de ez különösen olyan volt, amit az ember szívesen végignézne az elejétől a végéig! :) -
VO101 tvr #63844 Nem az É-koreai atom a lényeges. Hanem hogy 1 milliós hadsereget hogy fognak legyőzni... Ehhez kell majd a hirosíma... Vagy kiéheztetnek pár tízmillió embert.... -
Mostanában nem csinálok. Pedig már a múltkor is megfogadtam,akkor pl 2 hurri meg 2 spit ment nagyon gyorsan a levesbe.
Jó ez a kötelékesdi ,de ha nem gyakorlottak akkor nagyon könnyű célpontok. Főleg ha szorosba mennek. -
Solt #63842 Felvétel nem készült? :) Szívesen végignézném... :)) -
Ja és nem voltak lelkesek:) Nem győztem salutozni ( mondjuk ez aljasság ilyenkor ezt be kell látnom) feléjük,de kiléptek a gazok:) -
Ugrott is olyat a statom:) És mivel én köztudottan ponthajhász vagyok ,így qrvára meg voltam elégedve magammal:))) -
Solt #63839 
-
Ha konfliktus lenne,akkor először is a nukleáris cuccokat baxnák szét.
Ha van pontos infójuk róla hol is vannak akkor azért van rá lehetőségük az amiknak ,hogy megoldják ezt úgy ,hogy észak azt se tudja mi is történt hirtelen.
A folytatás lenne érdekesebb szerintem. El tudnék képzelni egy Kína -Usa szövetséget ,egyik jobbról,másik balról . -
Akkor egy kis Clod:)
Ma volt egy szabad órám és mentem egy kört.
Felszállok Caen mellől,emelkedem,látom ,hogy pamacsol a légvédelem.
Tekergetem a fejem,(tegnap hanyag voltam PK ra is lőttek ) sehol semmi.
Már vagy 4K -n járok ,látok 5 bombert akik éppen elhagyják a partokat,őket lőtték. Avászkodom feléjük,és nocsak 1-2-3-4-5 plusz kontakt,de nem támadják őket hanem láthatólag kísérik. Voltak vagy 6-6,5K-n. Somfordálok látótávolság határán,mondom kicsit feléjük emelek aztán meglássuk mi lesz. Elértem a 7K-t ők nem vettek észre ,kettes géppárakban repültek négyen egy meg kicsit magasabban előttük.
A tőlem balra levő szoros kötelékben repülő 2 spit már alattam volt ,( az egész bagázs a 92 SGN volt amúgy) ,nosza mondom akkor megtámadom én őket. Csőgáz ,oszt irány az egyenes rájuk vetettem magam kissé oldalról felülről. Egyszuszra végiglőttem mindkét gépet ,nagyot durrant rajtuk a nagykala ,jött ott füst ,víz ,benzin , úgyhogy borultak is le.Én fojtattam a nagy slunggal megkezdett támadást a nekem 10 órában kissé magasabban levő másik géppár felé.de gondolom szóltak nekik a lelőttek és ezek meg felrántották gyertyába a gépeket. Pont elém! Az elől lévőt telibe kaptam ami után tovasuhantam ,a második meg bedugózott.
Mire kivette ,én már vissza borítottam és apróra lőttem. Az egész nem volt 10 másodperc. Vadul forgattam a fejem keresve az ötödik krapekot ,észre is vettem ,láttam a mozgásából,hogy ő is hasonló gondolatokkal foglalkozik,szeretne rám találni ugye. Gyorsan mögé süllyedtem ,és amikor egy jobbost csinált a szárnyát megszórtam,majd kiegyenesített akkor meg megadtam a kegyelemdöfést.
Körülnéztem ,látom a bombereket ,na mondom ha már itt vannak ne menjenek már haza,utánuk eredtem 3 at lelőttem. Ballagok haza erre látok 5 enemi bombert,volt még kiskala gondoltam elhasználom.
A bal oldali kettő közül az egyikre mentem a pilótát kilőttem na az elkezdett zuhanni. Felemeltem és oldalról a hármas kötelékre mentem kissé felülről úgy az egy órájukból. Végiglőttem a hármast úgy egyszuszra ,és ilyet még nem láttam. Az első pilcsije PK-t kapott és nekirántotta a gépet a másodiknak aki meg a harmadiknak. Mind a hármat megkaptam :)
Hazamentem leszálltam. -
VO101 tvr #63836 Jó nehéz lesz lereagálni... Kína szomszédjára mégsem dobhat az USA csak úgy atomot....
Az 1 milliós hadsereg ellen pedig más nem fog működni. Lásd 1945.... Eseteg ha Kína felvállalja, hogy odahat :-) -
sakkay #63835 A gdp 30%!!!használja föl a hadsereg..tudod mennyi ez a fejlett országokban?
2-4%..nekünk 1.5%.
Persze arra nem jöttek rá, hogy így egyre kevesebb jön be a gazdaságból, de hát ez már csak ilyen.
Minden régi k. ország is így csinálta, de még ők sem 30%-al.
-
sakkay #63834 Elégé foglalkoztat az aktuális politika, és a töri-
nem tudom megvan e nektek, amikor(sarkítok) átlőttek egy üres rakétát Japán fölött..habzott a szája mindenkinek a térségben, de ezért ki akar háborút egy (talán) atomhatalommal szemben(de legalábbis 1 millió fölötti hadsereg rendelkező országgal). Inkább megint engedtek neki..néha szankciók, néha kedvezmények. Mint egy kötélhúzás. Gondoljatok bele, mi történhet ha megtámadják, vesztésre áll, és ledob egy atomot a frontra(pont leszarja a saját veszteséget). Ki, melyik állam meri ezt bevállalni? Amerika?(demokráciák úgyis hátrányba, gondolom nem kell magyarázni) Persze van ilyen opció, de csak akkor, ha nagyon komoly dolgot tesznek. PL. megtámadják dél-Koreát. -
sakkay #63833 Tudod ez pont úgy működik(ött) , hogy Ék, megfeszült, dobtak neki koncot, megint elfogyott a lé,ugatott, verte a mellét, megint dobtak neki valamit..pl a megbékélés jegyében(meg hogy nyugodjon el) egy ipari központot. Ebből élnek több 10 éve..amióta meg atomjuk is van(állítólag,elég biztos az infó), még nagyobb a szájuk. sajnos sanszos , hogy most elvetik a sulykot, vagy egy kis határ csetepaté eszkalálódik. Ezt ők sem akarják, de most már bármi lehet..a saját propagandájuk csapdájába estek...nem tudnak kihátrálni. -
artivizsla #63832 Most olvasom, hogy a határ északi oldalán vagy egy ipari övezet, ahol 50.000 északi dolgozik a délieknek, amiből évi 2 milliárd dollár bevétele van északnak, ami az ország fő deviza bevételi forrása és persze jó részét a seregre költik. Jó, hogy nem egyből fegyvert visznek nekik segély gyanánt. Az atomfenyegetéssel átléptek egy küszöböt, én a zeró toleranciát alkalmaznám velük szemben. Az éhség nagy úr, még arrafelé is. -
artivizsla #63831 Nyugat keze ebben pont annyiban van benne, hogy soha nem koppintott a fejére, sőt még olaj és élelmiszer adománnyal segítette is őket, mikor mindenki tudta, hogy a nyugati segély a seregnek megy és nem a népnek, tehát kár is adni nekik, mert csak tovább erősíti őket. Na meg morálisan is egy nagy bukta a nyugatnak, hogy Iránnal arcoskodnak az atom miatt, É-Koreának meg elnézik, bár én ide sorolnám az Izraeli atomot is. -
Na ja. Én sem gondolnám ,hogy komolyabban nekiállna arcoskodni. De ott a DE. Egy rossz pillanatban egy rossz döntés ,egy rossz mondat ,oszt sok sok ember látná kárát. No meg atomfegyverrel fenyegetőzni nem jó ómen.Valaki még komolyan veszi . Mondom ha Izrael lenne a szomszédban ,kétségem nincs afelől,hogy már rommá bombázna mindent . Azok nem szoktak szórakozni ilyesmivel. -
artivizsla #63829 A régi módon már nem tudott eleget lejmolni a Nyugattól, emelni kellett a tétet, csak oszt tudja is majd, hogy hol a határ. Azért azt el kell ismerni, hogy ekkora sereget fenntartani ennyi időn keresztül a semmiből, nem kis teljesítmény úgy, hogy közben ne forduljanak saját maguk ellen. -
zmok #63828 Megnéztem újra a képeket, és tényleg! Ez egy Meszának látszó tárgy.
"Igénytelen munka ahhoz képest, hogy a hivatalos weboldalról tölthető le."
Most jön a konteó
: Mi van, ha megkapta a D9 repmodelljét?
-
artivizsla #63827 A 3-Way Norway telepítése. ( 4.11.1-hez) :
Kicsomagolás
A "DE" mappa tartalmát az IL2/Mission/Single/DE/BF-109-es mappába másolni.
A "GB" mappa tartalmát az IL2/Mission/Single/GB/Spitfire mappába másolni.
Az"US" mappa tartalmát az IL2/Mission/Single/US/P47-es mappába másolni.
A "SKINS" mappa tartalmát az IL2/PaintSchemes/Skins mappába másolni.
Ahol kéri másolásnál, a felülírást engedélyezni.
A küldetés aktiválása :
Önálló küldetés/ Brit Királyi Légierő - Spitfire - Stop the KriegsMarine
Önálló Küldetés/Németország/BF109/Protech the KriegsMarine
Önálló Küldetés/Egy. Áll.Légiereje/P47/8th Air Force V KriegsMarine
Mindhárom oldalról repülheted a küldetést a megadott repülőgépekkel
-
Ez tényleg gáz! Nagy
-ság.
-
artivizsla #63825 Melegség önti el a szívemet, amikor ilyeneket olvasok. 
-
Csak nehogy túl nagy falat legyen a Másztengnek, mi lesz akkor a hős pilótákkal? :)
Ráadásul a kabin egy E-3-asé, és a szegecselések, panelvonalak sincsenek köszönő viszonyban egy Meszával, meg rengeteg részlet is úgy xar ahogy van. Igénytelen munka ahhoz képest, hogy a hivatalos weboldalról tölthető le. -
zmok #63823 Szánalmas... -
zmok #63822 P51-D-vel Emilkét lövöldözni...
Muhaha....