IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    OFF

Laca, te szakember vagy ebben a témában.

Képzeld egyik este azt hallom, hogy a barátnőm írtózatosan sikít a konyhában. Felpattanok, hogy mi van egeret lát??? Mennék ki, hogy megnézzem mi baja, de úgy nekem rohan kifelé menet a szobából, hogy majdnem feldönt az 50 kilójával és bújik rettenetesen Kész hiszti volt a köbön szegény

Hát kiderült mi baja volt és ehhez talán tudsz mit mondani. Hiszed vagy sem, a burkolt padló gondolt egyet és mint a dominó elkezdett megindúlni felfelé rettenetes csörömpölések közepette! Amikor kimentem is láttam, hogy egy olyan méteres szakasz elengedte a követ és végig szaladva pattant fel.

Hamar rájöttem, hogy a tizen x éves ragasztó elengedte a járólapokat. Azt viszont nem nagyon értem, hogy ettől miért törik össze miközben feljön.

Arra gondolok, hogy úgy viselkedik mint a tektonikus lemezek amik nyomják egymást és így keletkeznek a hegyek-völgyek. Csak ez most épp az én konyhámban...

Hallottál már ilyet?