IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én nem a kézifegyverekre értettem:) Nyilván ott sem mindegy mid van ,de alapvetően nem oszt nem soroz. Sok száz- ezer AK ha egyszerre lő az jelentős problemát tud okozni azért :) Csak legyen lőszer bele.
Én a tüzérségi lőszerekre, a gyalogság elleni bombákra gondolok elsősorban ,azok meg tudják tizedelni azért a tömeget rendesen. Bár teszem hozzá ezekhez nem igen konyítok. Egy adott területre szerintem mostanában jelentősen nagyobb pusztító erőt lehet bevetni mint annó.
Az atom az nem játék azért. Ugye ott vannak egyéb utólagos problemák is ,nem hiszem,hogy be merné vállalni is valaki. Ha igen akkor viszont egy új időszámítás veszi kezdetét,lévén csak a kezdet nehéz ,utána már bátrabban nyúlnának ehhez is.