IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Akkor egy kis Clod:)

Ma volt egy szabad órám és mentem egy kört.
    Felszállok Caen mellől,emelkedem,látom ,hogy pamacsol a légvédelem.
    Tekergetem a fejem,(tegnap hanyag voltam PK ra is lőttek ) sehol semmi.
    Már vagy 4K -n járok ,látok 5 bombert akik éppen elhagyják a partokat,őket lőtték. Avászkodom feléjük,és nocsak 1-2-3-4-5 plusz kontakt,de nem támadják őket hanem láthatólag kísérik. Voltak vagy 6-6,5K-n. Somfordálok látótávolság határán,mondom kicsit feléjük emelek aztán meglássuk mi lesz. Elértem a 7K-t ők nem vettek észre ,kettes géppárakban repültek négyen egy meg kicsit magasabban előttük.
    A tőlem balra levő szoros kötelékben repülő 2 spit már alattam volt ,( az egész bagázs a 92 SGN volt amúgy) ,nosza mondom akkor megtámadom én őket. Csőgáz ,oszt irány az egyenes rájuk vetettem magam kissé oldalról felülről. Egyszuszra végiglőttem mindkét gépet ,nagyot durrant rajtuk a nagykala ,jött ott füst ,víz ,benzin , úgyhogy borultak is le.Én fojtattam a nagy slunggal megkezdett támadást a nekem 10 órában kissé magasabban levő másik géppár felé.de gondolom szóltak nekik a lelőttek és ezek meg felrántották gyertyába a gépeket. Pont elém! Az elől lévőt telibe kaptam ami után tovasuhantam ,a második meg bedugózott.
    Mire kivette ,én már vissza borítottam és apróra lőttem. Az egész nem volt 10 másodperc. Vadul forgattam a fejem keresve az ötödik krapekot ,észre is vettem ,láttam a mozgásából,hogy ő is hasonló gondolatokkal foglalkozik,szeretne rám találni ugye. Gyorsan mögé süllyedtem ,és amikor egy jobbost csinált a szárnyát megszórtam,majd kiegyenesített akkor meg megadtam a kegyelemdöfést.
    Körülnéztem ,látom a bombereket ,na mondom ha már itt vannak ne menjenek már haza,utánuk eredtem 3 at lelőttem. Ballagok haza erre látok 5 enemi bombert,volt még kiskala gondoltam elhasználom.
    A bal oldali kettő közül az egyikre mentem a pilótát kilőttem na az elkezdett zuhanni. Felemeltem és oldalról a hármas kötelékre mentem kissé felülről úgy az egy órájukból. Végiglőttem a hármast úgy egyszuszra ,és ilyet még nem láttam. Az első pilcsije PK-t kapott és nekirántotta a gépet a másodiknak aki meg a harmadiknak. Mind a hármat megkaptam :)
    Hazamentem leszálltam.