IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem most minden idõm elviszi a hardveren való agyalás, már legalább 110 órát beleöltem a kérdésbe tisztán. De 8 éves lemaradást kellett behozni, meg nem vagyok egy mûszaki elme...<#nyes>#nyes>
Asszony elkezdett balhézni,hogy neki akartam állni mondta legalább az ebédet várjam meg😊 Haverom is átjött a nejével és bután nézték az agancsokat ,nem tudták megérteni mire is kell ez😊 Fõleg a neje nem.
Komplett idiótának néztek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
[/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Ne hagyjál ki egyet sem, mert akkor gáz lesz.
Ezután lehet még tuningolni a játékot a különféle mod-okkal. Ebbõl 3 féle fut : HSFX, UP3 és a DBW. Egyik jobb, mint a másik, sokat dobnak még a játékon.
il2 mod telepítés
GOOBY, pls
Egy nagyon érdekes riportot találtam!
Magyar világháborús pilóták beszélnek, élõ riport a frontról!
Link
Ha így nem mûkodne akkor, Kossuth Rádió hanganyag, 2012.nov.21, 15:10 Prémium hangalbum.
A lejátszáshoz az idõpontra kell kattintani!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mirõl maradtam le?<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A gyõzelmes repülés titkai
Utolsó repülés
Ernst Udet (Frankfurt, Német Birodalom, 1896. április 26. - †Berlin, Harmadik Birodalom, 1941. november 17.) a Német Birodalom második legeredményesebb pilótája volt, 62 igazolt légi gyõzelmével. Így 18 gyõzelemmel maradt le a "vörös báró" (Manfred von Richthofen) mögött.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
<#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
Hogy mennyibe kerul azt nem tudom,most alvas mert reggel melo,de holnap korberdeklodom es meglatjuk mit lehet osszehozni.
A Béna.
Werner Mölders (Gelsenkirchen, Észak-Rajna–Vesztfália, 1913. március 18. – 1941. november 22.) német vadászrepülõ pilóta (becenevén Vati, azaz „Papa”😉. Õ volt az elsõ a történelemben, aki elérte a bûvös 100. gyõzelmet. Összesen 115 gyõzelmet aratott:
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
Ja, és köszönöm! 😊)
www.smart-bus.hu
Srácok a repkán lehet valahogy tudni hogy állsz? Ha pl. a listán a neved elöl van, vagy hátul, az jelent valamit, vagy nem?
Még veszek lámpákat délelõtt aztán nekiállok a gyártásnak😊
Mondjuk tetszik ez az elemes megoldás lehet magamnak is gyártok egyet,nem kell a kábellel veszõdni.

Ha elemet kell cserélni csak lepattintod a kábelezés pont elég ,hogy az asztalra letedd a kütyü mellé és nyugodtan kicseréld az elemeket.
Amúgy könnyû lett nem éreztem nehéznek a fülesen is stabilan áll.
Pontosan precízen mûködik ,úgy hogy vasárnap reggel feldobom neked.Vagy ha kell holnap el is ugorhatsz érte.
[/url][/img]
[/url][/img]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Toshiba.
Ez melyik amazon, és ott mennyi a trackIR 5?
Dec 16-17 korul megyek haza kocsival, Sopron-Balatonfured-Budaest-Nyiregyhaza utvonalon. Kocsiba elfer par track ir😄
A Béna.
A bicikli lámpa elektronikáját nem babráltam az elsõ gombnyomásra villog a másodikra folyamatos a fény,de gondolom ez nem okoz gondot Solt mester ,hogy kétszer kell megnyomni azt a rohadt gombocskát😊)
Volt kamerás(30 fps max) is.
Most a wii konrollerét' használom ..100 fps+ alig érzékeny a fényre...kur*a jó. De csak az eredetivel mûködik, mert az 4 pontot tud kezelni, az új 2...ezt csak úgy olvastam, <#alien>#alien>de igaz lehet mert kipróbáltam és az újjal tényleg nem jó.
Ja és köszönet az ittenieknek, az õ leírásuk segített.
Már megköszöntem, de ezt nem lehet eléggé!<#nevetes1>#nevetes1>