IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> Ugyanilyet hasznalok makettezes kozben, nagyon hasznos mar 37 eves korban is 😊

<#taps>
Gratulálok!

Nekem most minden idõm elviszi a hardveren való agyalás, már legalább 110 órát beleöltem a kérdésbe tisztán. De 8 éves lemaradást kellett behozni, meg nem vagyok egy mûszaki elme...<#nyes>
+ 2 nem remegõ kéz meg + egy jó szem amivel lehet látni is. 40 felett jól jön ez.
Mi ez??? <#confused>
Her Laca
Amúgy 3500 forintba van egy kütyü,lámpával, elemmel,ledekkel ,ellenállással,ragasztóval ,kábellel ,csõvel,zsugorcsõ,mitököm,szóval mindennel együtt.
Asszony elkezdett balhézni,hogy neki akartam állni mondta legalább az ebédet várjam meg😊 Haverom is átjött a nejével és bután nézték az agancsokat ,nem tudták megérteni mire is kell ez😊 Fõleg a neje nem.
Komplett idiótának néztek😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Skacok mentem venni még ezt azt oszt mit találtam😊 Meg is vettem ,nagyon tetszik<#taps>
[/url][/img]

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss

GOOBY, pls

VO101Tom
Már csak az a kérdés, hogy il-2 1946, vagy Il-2 Cliffs of Dover? <#alien> Mert az utóbbihoz is vannak patchek, viszont ezeket telepíteni nem kell, a Steam automatikusan elvégzi, ha be van állítva.

www.pumaszallas.hu

Észt osztottak reggel ! Aki adta neki ennyivel lett kevesebb, rajtunk már nem segített vele, neked meg már nem jutott, így marad minden a régiben, úgyhogy aszt hiszem, hogy semmirõl nem maradtál le! <#vigyor2>
Az eredeti játék fõmappájába kell kicsomagolni a tömörített patcheket, 4.08-tól, 4.11.1-ig. ( 4.08, 4.09, 4.10, 4.10.1, 4.11,4.11.1 )
Ne hagyjál ki egyet sem, mert akkor gáz lesz.

Ezután lehet még tuningolni a játékot a különféle mod-okkal. Ebbõl 3 féle fut : HSFX, UP3 és a DBW. Egyik jobb, mint a másik, sokat dobnak még a játékon.
Érdekel valakit egy eladó TIR3 (+6DOF)?

PhantomAss
ott van fent a gyik-ban!
il2 mod telepítés

GOOBY, pls

valaki tudna leírást adni arról hogy a hivatalos patcheket hogy kell felrakni?
Papa01
Sziasztok!

Egy nagyon érdekes riportot találtam!
Magyar világháborús pilóták beszélnek, élõ riport a frontról!
Link
Ha így nem mûkodne akkor, Kossuth Rádió hanganyag, 2012.nov.21, 15:10 Prémium hangalbum.

A lejátszáshoz az idõpontra kell kattintani!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok! <#worship><#worship><#worship>

Mirõl maradtam le?<#worship><#worship><#worship>

<#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Lysandus, ezeket ismered ? Most sikerült megszerezni mind a kettõt.

A gyõzelmes repülés titkai

Utolsó repülés
Köszi ! Átadás/átvételt majd utána megbeszéljük.<#worship>
Nesu
Ersnt Udet halálának 71. évfordulója volt 1941. november 17.

Ernst Udet (Frankfurt, Német Birodalom, 1896. április 26. - †Berlin, Harmadik Birodalom, 1941. november 17.) a Német Birodalom második legeredményesebb pilótája volt, 62 igazolt légi gyõzelmével. Így 18 gyõzelemmel maradt le a "vörös báró" (Manfred von Richthofen) mögött.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Te is az vagy! <#worship><#worship><#worship>

<#taps>
Ez egy ilyen hajbókolós nap... <#taps><#worship>

www.smart-bus.hu

Te is! :-) <#worship><#worship><#worship>
Az Amazon.com angliai kozpontja.
Hogy mennyibe kerul azt nem tudom,most alvas mert reggel melo,de holnap korberdeklodom es meglatjuk mit lehet osszehozni.

A Béna.

Isten vagy! <#worship><#worship><#worship>
Nesu
Werner Mölders halálának 71. évfordulójáról maradtunk le 1941 November 22.

Werner Mölders (Gelsenkirchen, Észak-Rajna–Vesztfália, 1913. március 18. – 1941. november 22.) német vadászrepülõ pilóta (becenevén Vati, azaz „Papa”😉. Õ volt az elsõ a történelemben, aki elérte a bûvös 100. gyõzelmet. Összesen 115 gyõzelmet aratott:

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Okés...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Más lett a telószámom. Majd rádcsörgök .

Igenis! 😄DD ( holnap hívlak és pontosítunk! )

Ja, és köszönöm! 😊)

www.smart-bus.hu

Jól néz ki.
Srácok a repkán lehet valahogy tudni hogy állsz? Ha pl. a listán a neved elöl van, vagy hátul, az jelent valamit, vagy nem?

Her Laca
Holnap nekiállok és megcsinálom neked is meg Lysandusnak .
Még veszek lámpákat délelõtt aztán nekiállok a gyártásnak😊
Mondjuk tetszik ez az elemes megoldás lehet magamnak is gyártok egyet,nem kell a kábellel veszõdni.

<#eljen>

Her Laca
Ja és hangod ne halljam .<#eplus2><#pias>

Her Laca
Na szóval a lámpa mobil de ezzel együtt stabilan álla helyén.
Ha elemet kell cserélni csak lepattintod a kábelezés pont elég ,hogy az asztalra letedd a kütyü mellé és nyugodtan kicseréld az elemeket.
Amúgy könnyû lett nem éreztem nehéznek a fülesen is stabilan áll.
Pontosan precízen mûködik ,úgy hogy vasárnap reggel feldobom neked.Vagy ha kell holnap el is ugorhatsz érte.

Her Laca
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Király vagy! 😊) Köszönöm szépen...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na kész a kütyü. Teszteltem,hibátlan.Még a külcsínen finomítok ,oszt lövök képet.De rendesen mûkszik.

Jújújújújúúúúj..... Solt jelentkezik! 😄

www.smart-bus.hu

Na igen..jó sokat szenvedtem amíg találtam olyat ami mindenhogy megfelelõ:
Toshiba.

Laca egy Electronik-AI ! 😊
Az útvonal nekem is jó. Írsz egy árat is?
<#taps>

Ez melyik amazon, és ott mennyi a trackIR 5?
Urak,ha igeny van ra: minden nap az amazon mellett megyek meloba.
Dec 16-17 korul megyek haza kocsival, Sopron-Balatonfured-Budaest-Nyiregyhaza utvonalon. Kocsiba elfer par track ir😄

A Béna.

Amennyiben win7ed van milyen bluetooth software-t haszálsz wii-hez?
Her Laca
Jelentem az elemes megoldás hibátlanul mûködik,le lett tesztelve,na most a szarv jön meg a felfogatás.
A bicikli lámpa elektronikáját nem babráltam az elsõ gombnyomásra villog a másodikra folyamatos a fény,de gondolom ez nem okoz gondot Solt mester ,hogy kétszer kell megnyomni azt a rohadt gombocskát😊)

Vagy?<#fejvakaras>

Újal.<#bohoc>

Nekem freetrackem van.
Volt kamerás(30 fps max) is.
Most a wii konrollerét' használom ..100 fps+ alig érzékeny a fényre...kur*a jó. De csak az eredetivel mûködik, mert az 4 pontot tud kezelni, az új 2...ezt csak úgy olvastam, <#alien>de igaz lehet mert kipróbáltam és az újjal tényleg nem jó.
Ja és köszönet az ittenieknek, az õ leírásuk segített.
Már megköszöntem, de ezt nem lehet eléggé!<#nevetes1>

Hecker007
olyan infra kamera kell ami legalább 30FPS-t tud, ha lassabb akkor akadni fog az egész sajnos, és 640*480-as felbontásúnak kell lennie ha jól emlékszem, egy idõben kísérleteztem ezzel 😊

OK!
Csak azért kérdeztem, mert a tegnap délutánom a 3D kérdés körüljárásával telt.