IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt.

Itt pedig a teszt róla.

14 ms válaszidõ nagyon gondolkodóba ejtett, de a gyártói honlapon és mindenhol máshol 5 ms van (g2g). Szerintem tuti elírás.
VO101Tom
Melyik típust nézted ki?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A fórumban ma az angolok is épp erre kérdeztek rá. Farber annyit mondott, hogy az a szoftver, amelyik a szerveren fut, idõnként leáll az adatok küldésével, ha rendbe teszik az angol radart (amit teszteltünk reppenés után), akkor rámozdulnak erre.

www.pumaszallas.hu

<#worship><#worship><#worship>

Passzívat veszek. Legfõképpen azért mert olcsóbb. Most már van olyan 23 colos passzív 3D-és 60 Hz-es IPS monitor, ami annyiba kerül mint egy 2D-s (50 bruttó). Tehát ha nem jön be a 3D, akkor is van egy jó 2D-s monitorom, ergo nem vesztettem semmit. Nem színezett lencsét adnak hozzá, tehát gondolom polarizált. Meg a tv-tuneres, hangszórós nagyobb testvérét kipróbáltam a Media Marktban (természetesen 3D-ben), semmi gond nem volt vele.
VO101Tom
Ha aktív szemüveget veszel (otthonra szerintem azt érdemes), akkor igen, felezõdik a frekvencia, mert az egyik szemedet letakarja, amikor a másiknak szánt információt mutatja, és fordítva. Ezért a monitor 60 Hz-es marad ugyan, de egy-egy szemre csak 30 Hz jut. 3D TV-knél is használják ezt, de azok általában 200Hz-es TV-k, 3D alatt is megvan a 100 Hz.

A passzív megjelenítõkbõl csak az az elfogadható minõség, ami polarizált lencséket használ. A szinezett lencsés megoldások nagyon fárasztják a szemet, és rengeteg infó elveszik (szín).

www.pumaszallas.hu

Laca, a listában csak 2 "Shot down" bejegyzés van, azokat kaptad meg. A másik három sérültbõl 2 leszállt, 1 disconnectet kapott (valszeg kényszerszállt, csak ezt rosszul kezeli a program) és te ezért nem kaptad meg õket. Ha megnézed Tomnak 5 "Shot down"-ja van és valszeg az egyik sérültjét késõbb lelõtték, ezért kapott 5,5-et.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Ahhoz, hogy igazán beleássam magam, ahhoz évek munkája kellene! :-)

És az elolvasott információk mennyisége csak egy dolog. Nagyon sok a kavar a fórumokon. Van aki például azt mondja, hogy felezõdik a képfrissítési frekvencia (tehát a max. fps) 3D-ben. De ha jól vettem ki, akkor ez csak az aktív monitorokra igaz, mert ott van az, hogy a képernyõ felváltva jeleníti meg a képet az egyik, majd a másik szem számára. Tehát ott 120 Hz az valójában 60 Hz.

A passzívok viszont egyszerre jelenítik meg a képet az egyik és a másik szem számára. Az egyiket az egyik sorban, a másikat a másikban. Tehát ott a vízszintes felbontás ami felezõdik, nem?

Ez azért érdekes, mert egy 60 Hz-es passzív monitort néztem ki, és ha felezõdne a képfrissítés, akkor a max. 30 fps elég karcsú lenne.

Elnézést egyébként a kérdésekért, de szeretnék tisztán látni a kérdésben, mielõtt lépek.

Köszönöm!
Nesu
Véleményezem ,csak akkor kapod meg a légi gyõzelmet ,ha a pilóta kiugrik a gépbõl és a gép összetörik a földön ,ha kényszer száll le akkor nincs regisztrált gyõzelem .A Pk után azonnal bekarcolódik a dics .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

VO101Tom
Nekem 8 pilóta van a listában, ennyi gépre lõttem rá, és 5.5-öt adott meg. Lehet, hogy más is rájuk lõtt, ezért nem kaptál egész pontot értük, vagy sérülten ugyan, de hazament és leszállt, akkor a weboldalon lévõ számláló elvileg kiszedi (de a listában benne marad).

Majd megkérdezem Farbertõl, nekik van-e gondjuk vele, és ha az segít a dolgon, akkor nyomatékosítani kell a szabályokban, hogy PK esetén amíg az ember gépe nem ér földet, addig ne szálljon ki a játékból (akkor nem veszi át a helyét egy AI).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom!
Itt a tegnapi küldi rám esõ része,és nem értem.
Ezeket lõttem meg és mégis csak 2 -t adott meg.
[/url][/img]
Hogy számol ez a cucc ,nem értem .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
ja meglesem, köszi a tippet

GOOBY, pls

Köszi!
Piac? Régi rádiók tápkábele nem ugyanolyan?

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Errõl hallottatok már? Esetleg valakinek sikerült használnia?

Én leszedtem, telepítettem és elindítottam. a program érzékeli a telót, a tesztképernyõn tökéletesen forog a kép ahogy kell, de játékban (Battlefield 3 ) nem tudom beállítani....

Kedden felteszem az arma2-õt, kipróbálom azzal... Addig is ötleteket vagy tapasztalatokat szívesen fogadok.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jMGJyYS5oZWFkLnRyYWNrIl0.
repvez
Ha arra a kábelra gondolsz amin a feszkót kapja a hálózatról akkor érdemes megnézni laptot töltõkábelét azon is hasonló dupla köralak van
PhantomAss
srácok költözés közben elveszett a sidewinder ffb2 joy-om power kábelja
enélkül sajna nincs középállás és használhatatlan
égen-földön keresek de még csak hasonlót sem találok sehol
nem tudom sajnos a pontos típusát sem, csak annyit hogy dupla kör alakú csatlakozója van
ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni pls help 😊
köszi

GOOBY, pls

VO101Tom
AMD X6 1055T procim van, 8GB RAM és GTX 560 Ti kártya, Samsung 226BW monitorral. Fps-ben nem éreztem változást. Az aktív nVidia szemüvegnél ez a monitor nem lenne elég, de ha beleástad magad, akkor ezekrõl már biztos olvastál.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi, ezt megnézem. A Fraps nagy hibája nálam a hatalmas helyigény.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A sapka ellenzõre tehetõ 3 ágú, fényvisszaverõs Track Clip-et használták. Ettõl sokkal jobb a Track Clip pro, és nem csak azért, mert aktív ledes, hanem mert teljesen áttervezték a ledek helyét és elhelyezését. A Fejhallgatóra téve kissé ki kell hajtani, és így a nagyon apró fejmozgásokat is stabilan érzékeli.

www.pumaszallas.hu

Ja, félrement a válasz. Valamelyik extrém versenyrõl írták, hogy már az edzésen ketten meghaltak.
Nem csak a Man szigeti TT ilyen, itt van pl. a makaói nagydíj, elég gyakran vannak sajnos ezen a pályán is halálesetek, idén pl kettõ is egy motoros és egy autóversenyzõ.
Makaó GP

A tragikus baleset az idõmérõn következett be és a szerencsétlen versenyzõ életét már nem tudták megmenteni.
Maga a baleset.😞

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Tom, te milyen konfigon próbáltad a CloD-ot 3D-ben? Milyen volt a kártya, és milyen a monitor?
Azért,mert valószínûleg nem neked akarta küldeni a választ artivizsla,hanem Her Lacának. A világ legveszélyesebb utcai motorversenyérõl szóló linkhez.A MAn szigeteki Man TT futamról van szó.Ez az a verseny ahol minden versenyzõ csak úgy indulhat el,ha fel tudja mutatni a rendezõknek a saját,hitelesített végrendeletét.Rendszeresek a halálos balesetek.Ezen a futamon indul évek óta a magyar Bitter Sándor is. Õ is azt gondolta már az elsõ ilyen versenye elõtt,hogy valószínûleg ott fog meghalni. 360km a versenytáv.Egy kör hossza 60,7km. A verseny veszélyessége miatt kifejezetten tiltják az indulást a MotoGP versenyzõk számára is.

Bocs, de ezt nem értem...

Kávé mellé.
Ketten már "ottmaradtak" az idén is még az edzés alatt.
Melyik sapkás cucc után próbálták ki?

repvez
DX8as játéktól felfelé a playclaw nevü progi is használható felfételre ami sztem egy kicsit többet tud mint a fraps. Támogatja a többmagos procit, egyböl tömörit, felismeri a TS-t .
Sztem érdemes kiprobálni.
Willenbrock
Kösz,valóban a rendszervinyóra ment eddig.

Sanyo
Ne a rendszervinyóra menjen a felvétel, hanem lehetõleg egy másikra. Kevés vagy fragmentált hely, esetleg valami sok erõforrást igénylõ cucc fut a háttérben.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Aztaqrva...kiváncsi lennék hány halált látunk ezen a rövid videón :/

Willenbrock
Mitõl van az,ha veszek fel a Fraps-szal egyszer csak akadozni kezd? Mit kéne beállítani?

VO101Tom
A clip pro 3 led térbeli elhelyezkedése a lényeg, azok XYZ tengelyen úgy vannak pozicionálva, hogy a szoftver a végállásokban is sokkal biztosabban, remegés és hiba nélkül tudja a 6DOF minden tengelyének elmozdulását kezelni. Két pumás srác próbálta nálam a sapkás cucc után, õk annyit mondtak rá, hogy "hú bakker, ez atomstabil".

www.pumaszallas.hu

Ja-ja... pedig nekem olyan felül kivágott ( nem tudom mi a pontos szakszó rá ) baseball sapkám van! 😊) De fél óra után minden bajom van tõle! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nekem is kényelmesebb a fülhallgatón (ami amúgy is rajtam van), mint egy extra sapkán, ami alatt a fejem izzad egy jó légiharc alatt. 😄

www.pcpilot.hu

Nem egyszerûség kérdése. Engem például fél óra után irritál a sapka...

www.smart-bus.hu

Biztos, hogy egyszerûbb Track Clip Pro-t gyártani (amit fejhallgatóra tudsz csak rögzíteni), mint 3 IR LED-et felvarrni a sapka elejére, egy ceruzaelem tartót meg a hátuljára?

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egyébként az elmúlt néhány napban beleástam magam a 3D témába. A passzív 3D-t már ki lehet hozni annyiból, mint a 2D-ét. Úgy valószínûleg még egy szemüveg is lesz rajtam.

Egyébként az asszony annak idején, amikor waroztunk, egy ideig nem értette, hogy miért kergetünk mi lavórokat egy szimulátorban.
Her Laca
Ja 😊 És ez elemes nem kell kábel hozzá. Végül is ugyan az mint az eredeti csak azért nem annyira kimunkált ,de valamit valamiért😊

Nem zavar, ha keresel, 3500 jó ár. Feleségem már elõre röhög azon, ahogy ki fogok nézni. Füles, ez a pálcika három világító ponttal...
Azt hiszem kezdem érteni. Tehát ezt a fülhallgatóra szerelt kütyüt csinálta meg most Laca? Akkor nekem jó az alapcsomag is, ugye?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
3500 az ára😊 Nem keresni akarok ezen ,csak nektek megcsinálom ,lévén éppen ráérek. Ha kell szólj ,most idõmbe belefér legalább nem unatkozom,februárig semmi melónk sincs sajna😊 Na nem panaszként mondom ,rám fér egy kis pihi ,bár asszony szerint jobb lenne ha mennék a bányába ha máshová nem is😊

Hat hogy mifele meg honnan jon azt ne tollam kerdezzetek,en csak azt ajanlottam fel hogy hazaszallitom oket poggyaszban😄
Azt kell kiagyalni,hogy Usa-Anglia viszonylatban hogy mukodik a vam.
Igazabol a forras mindegy,hogy honnan rendelitek annyi a lenyeg,hogy az en cimemre jojjon (Milton Keynes) en meg szepen hazakocsikazok a cuccal.
Dec 16. dontsetek el!

A Béna.

Egy fél órát eltöltök vekle, oszt kiköhögi a lét. Utána eltünik. Megegyeztünk?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nem rossz otlet, mer rohadt torekeny cucc, az enyemet is szigeteloszalag tartja egyben mint a Sanyoet, ugyhogy 4500 ert egyet en vennek toled tartalekba, ha majd lesz nalad raktaron sajat gyrtmany 😊

Her Laca
Azta kúrva <#pias><#csodalk>

Na annyit azért nem ér szvsz. akkor már nekiállok nagyüzemben gyártani,adom 4500 ért és elárasztom a piacot😊 Mondjuk megtollasodni biztos nem tudnék rajta😊Amilyen nagy ez a piac:XD

az Usaban 7000 Huf(+vam) a trackclip pro magaban, viszont angliaban kb. 14000 Huf.