IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piac? Régi rádiók tápkábele nem ugyanolyan?

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Errõl hallottatok már? Esetleg valakinek sikerült használnia?

Én leszedtem, telepítettem és elindítottam. a program érzékeli a telót, a tesztképernyõn tökéletesen forog a kép ahogy kell, de játékban (Battlefield 3 ) nem tudom beállítani....

Kedden felteszem az arma2-õt, kipróbálom azzal... Addig is ötleteket vagy tapasztalatokat szívesen fogadok.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jMGJyYS5oZWFkLnRyYWNrIl0.
repvez
Ha arra a kábelra gondolsz amin a feszkót kapja a hálózatról akkor érdemes megnézni laptot töltõkábelét azon is hasonló dupla köralak van
PhantomAss
srácok költözés közben elveszett a sidewinder ffb2 joy-om power kábelja
enélkül sajna nincs középállás és használhatatlan
égen-földön keresek de még csak hasonlót sem találok sehol
nem tudom sajnos a pontos típusát sem, csak annyit hogy dupla kör alakú csatlakozója van
ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni pls help 😊
köszi

GOOBY, pls

VO101Tom
AMD X6 1055T procim van, 8GB RAM és GTX 560 Ti kártya, Samsung 226BW monitorral. Fps-ben nem éreztem változást. Az aktív nVidia szemüvegnél ez a monitor nem lenne elég, de ha beleástad magad, akkor ezekrõl már biztos olvastál.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi, ezt megnézem. A Fraps nagy hibája nálam a hatalmas helyigény.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A sapka ellenzõre tehetõ 3 ágú, fényvisszaverõs Track Clip-et használták. Ettõl sokkal jobb a Track Clip pro, és nem csak azért, mert aktív ledes, hanem mert teljesen áttervezték a ledek helyét és elhelyezését. A Fejhallgatóra téve kissé ki kell hajtani, és így a nagyon apró fejmozgásokat is stabilan érzékeli.

www.pumaszallas.hu

Ja, félrement a válasz. Valamelyik extrém versenyrõl írták, hogy már az edzésen ketten meghaltak.
Nem csak a Man szigeti TT ilyen, itt van pl. a makaói nagydíj, elég gyakran vannak sajnos ezen a pályán is halálesetek, idén pl kettõ is egy motoros és egy autóversenyzõ.
Makaó GP

A tragikus baleset az idõmérõn következett be és a szerencsétlen versenyzõ életét már nem tudták megmenteni.
Maga a baleset.😞

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Tom, te milyen konfigon próbáltad a CloD-ot 3D-ben? Milyen volt a kártya, és milyen a monitor?
Azért,mert valószínûleg nem neked akarta küldeni a választ artivizsla,hanem Her Lacának. A világ legveszélyesebb utcai motorversenyérõl szóló linkhez.A MAn szigeteki Man TT futamról van szó.Ez az a verseny ahol minden versenyzõ csak úgy indulhat el,ha fel tudja mutatni a rendezõknek a saját,hitelesített végrendeletét.Rendszeresek a halálos balesetek.Ezen a futamon indul évek óta a magyar Bitter Sándor is. Õ is azt gondolta már az elsõ ilyen versenye elõtt,hogy valószínûleg ott fog meghalni. 360km a versenytáv.Egy kör hossza 60,7km. A verseny veszélyessége miatt kifejezetten tiltják az indulást a MotoGP versenyzõk számára is.

Bocs, de ezt nem értem...

Kávé mellé.
Ketten már "ottmaradtak" az idén is még az edzés alatt.
Melyik sapkás cucc után próbálták ki?

repvez
DX8as játéktól felfelé a playclaw nevü progi is használható felfételre ami sztem egy kicsit többet tud mint a fraps. Támogatja a többmagos procit, egyböl tömörit, felismeri a TS-t .
Sztem érdemes kiprobálni.
Willenbrock
Kösz,valóban a rendszervinyóra ment eddig.

Sanyo
Ne a rendszervinyóra menjen a felvétel, hanem lehetõleg egy másikra. Kevés vagy fragmentált hely, esetleg valami sok erõforrást igénylõ cucc fut a háttérben.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Aztaqrva...kiváncsi lennék hány halált látunk ezen a rövid videón :/

Willenbrock
Mitõl van az,ha veszek fel a Fraps-szal egyszer csak akadozni kezd? Mit kéne beállítani?

VO101Tom
A clip pro 3 led térbeli elhelyezkedése a lényeg, azok XYZ tengelyen úgy vannak pozicionálva, hogy a szoftver a végállásokban is sokkal biztosabban, remegés és hiba nélkül tudja a 6DOF minden tengelyének elmozdulását kezelni. Két pumás srác próbálta nálam a sapkás cucc után, õk annyit mondtak rá, hogy "hú bakker, ez atomstabil".

www.pumaszallas.hu

Ja-ja... pedig nekem olyan felül kivágott ( nem tudom mi a pontos szakszó rá ) baseball sapkám van! 😊) De fél óra után minden bajom van tõle! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nekem is kényelmesebb a fülhallgatón (ami amúgy is rajtam van), mint egy extra sapkán, ami alatt a fejem izzad egy jó légiharc alatt. 😄

www.pcpilot.hu

Nem egyszerûség kérdése. Engem például fél óra után irritál a sapka...

www.smart-bus.hu

Biztos, hogy egyszerûbb Track Clip Pro-t gyártani (amit fejhallgatóra tudsz csak rögzíteni), mint 3 IR LED-et felvarrni a sapka elejére, egy ceruzaelem tartót meg a hátuljára?

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egyébként az elmúlt néhány napban beleástam magam a 3D témába. A passzív 3D-t már ki lehet hozni annyiból, mint a 2D-ét. Úgy valószínûleg még egy szemüveg is lesz rajtam.

Egyébként az asszony annak idején, amikor waroztunk, egy ideig nem értette, hogy miért kergetünk mi lavórokat egy szimulátorban.
Her Laca
Ja 😊 És ez elemes nem kell kábel hozzá. Végül is ugyan az mint az eredeti csak azért nem annyira kimunkált ,de valamit valamiért😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem zavar, ha keresel, 3500 jó ár. Feleségem már elõre röhög azon, ahogy ki fogok nézni. Füles, ez a pálcika három világító ponttal...
Azt hiszem kezdem érteni. Tehát ezt a fülhallgatóra szerelt kütyüt csinálta meg most Laca? Akkor nekem jó az alapcsomag is, ugye?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
3500 az ára😊 Nem keresni akarok ezen ,csak nektek megcsinálom ,lévén éppen ráérek. Ha kell szólj ,most idõmbe belefér legalább nem unatkozom,februárig semmi melónk sincs sajna😊 Na nem panaszként mondom ,rám fér egy kis pihi ,bár asszony szerint jobb lenne ha mennék a bányába ha máshová nem is😊

Hat hogy mifele meg honnan jon azt ne tollam kerdezzetek,en csak azt ajanlottam fel hogy hazaszallitom oket poggyaszban😄
Azt kell kiagyalni,hogy Usa-Anglia viszonylatban hogy mukodik a vam.
Igazabol a forras mindegy,hogy honnan rendelitek annyi a lenyeg,hogy az en cimemre jojjon (Milton Keynes) en meg szepen hazakocsikazok a cuccal.
Dec 16. dontsetek el!

A Béna.

Egy fél órát eltöltök vekle, oszt kiköhögi a lét. Utána eltünik. Megegyeztünk?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nem rossz otlet, mer rohadt torekeny cucc, az enyemet is szigeteloszalag tartja egyben mint a Sanyoet, ugyhogy 4500 ert egyet en vennek toled tartalekba, ha majd lesz nalad raktaron sajat gyrtmany 😊

Her Laca
Azta kúrva <#pias><#csodalk>

Na annyit azért nem ér szvsz. akkor már nekiállok nagyüzemben gyártani,adom 4500 ért és elárasztom a piacot😊 Mondjuk megtollasodni biztos nem tudnék rajta😊Amilyen nagy ez a piac:XD

az Usaban 7000 Huf(+vam) a trackclip pro magaban, viszont angliaban kb. 14000 Huf.

Her Laca
Jól látom az közel 7000 huf?

Her Laca
Na most itthon mennyi az ára? Ötvenvahahány ezer ?Kb kint egy tízessel olcsóbb ahogy nézem. Ha Fürtös tud hozni akkor jó mert a szállítás nem jön hozzá ,ha nem akkor én nem variálnék.
Vagy meg kell csinálni ezt a Wii vackot és az jóval olcsóbb,lehet a freetrack progija is már tökéletes.

Mindenkepp tudod hasznalni mert az alapcsomagban is benne van bezbol sipkara rakhato fenyvisszaveros vektor klip,
viszont a fullhallgatora szerelt ledes klip ami valamivel pontosabb es ilyenkor nem annyira zavar be a fenyvisszaverodes pl. a hatd mogott levo falrol, esetleg a szemuvedrol,
na ennek a cuccnak a neve TrackClip Pro

De melyik a teljes csomag a sokból? Még mindig nem tudom! A rémálmom az, hogy hozatok egy ilyen nagyon messzirõl, és nem tudom használni, mert hiányzik belõle valami bizbasz. <#wow2>
Hecker007
ugyanilyet használok mikor NYÁKra kell sok apró sz*rt forrasztani, jól jön ez már 21 évesen is 😄

Hat szerintem kb igy kene kinezni egy teljes csomag elnevezesnek:
TrackIR 5 included TrackClip Pro expansion set

Erre próbáltam már én is rákérdezni. Fogalmam sincs, hogy például a különbözõ ebay-es változatok között mi a különbség.

Mindenesetre nekem egy olyan verzió kellene, amiben minden benne van.

Szerintem az amcsi amazonos után kell vámot fizetni. Hivatalos csatornán jön be. Akkor nem kellene, ha valaki behozná kézipoggyászban. És vagy nem szúrják ki, vagy van még valamilyen vámmentes határ.
semmikep se szeretnek bele okoskodni, de az Amazon link nem teljesen egyertelmu.
A neveben csak sapkara rakhato vector clip szerepel, viszont a fenykepen rajta van a ledes Pro clip is, ennek erdemes lenne utanajarni.
Amikor en vettem par eve a Tir 5 ot az angol amazonon, akkor ketfele valtozat volt az egyik volt a sima Trackir 5, ehhez alapbol jar a vektor clip, a masik az Trackir 5 expasnion set, ehhez adtak a vector clipet, es a Trackir pro clip-et is.
Egyebkent az ara (£139) is arra utal, hogy ez szett, tehat benne van a ledes klipp is.

Her Laca
Nem nehéz megcsinálni. Már ha van jó anyag hozzá. Csõ kell mert a vezetékek abban jól elférnek,megtöltöm sóval ,forró vízbe teszem ,vagy hõlégfúvóval felmelegítem és megformázom. Lehûtöm és kész. A lámpák távolsága a lényeg amúgy,na meg az ,hogy ne egy törékeny valami legyen. Én az enyémet dobálom ide oda és semmi baja.Ez az elemes megoldás kicsit nehezebbé teszi,mintha usb-s lenne de ahogy nézem nem nagyon észrevehetõ a különbség,és az tény,hogy nincsenek kábelekkel körbetekerve az emberek😊

Ha van valakinek ismerose aki lezer vagy viz vagassal foglalkozik akkor osszedobhatnank egy kis penzt,hogy kivagassuk a "szarvakat" es akkor nem kellene lacanak ezekkel tokolni,meg gondolom orok elet.
Valami ilyesmi:
Trackir bracket

A Béna.

No utannaneztem,ezek az opciok vannak:
Ebay+TrackIR5
Amazon+TrackIR5
Ami az USA bol jon, annak utanna kell nezni,mert lehet kell ra vamot fizetni de lehet,hogy nem.

A Béna.