IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt pedig a teszt róla.
14 ms válaszidõ nagyon gondolkodóba ejtett, de a gyártói honlapon és mindenhol máshol 5 ms van (g2g). Szerintem tuti elírás.
www.pumaszallas.hu
Passzívat veszek. Legfõképpen azért mert olcsóbb. Most már van olyan 23 colos passzív 3D-és 60 Hz-es IPS monitor, ami annyiba kerül mint egy 2D-s (50 bruttó). Tehát ha nem jön be a 3D, akkor is van egy jó 2D-s monitorom, ergo nem vesztettem semmit. Nem színezett lencsét adnak hozzá, tehát gondolom polarizált. Meg a tv-tuneres, hangszórós nagyobb testvérét kipróbáltam a Media Marktban (természetesen 3D-ben), semmi gond nem volt vele.
A passzív megjelenítõkbõl csak az az elfogadható minõség, ami polarizált lencséket használ. A szinezett lencsés megoldások nagyon fárasztják a szemet, és rengeteg infó elveszik (szín).
www.pumaszallas.hu
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
És az elolvasott információk mennyisége csak egy dolog. Nagyon sok a kavar a fórumokon. Van aki például azt mondja, hogy felezõdik a képfrissítési frekvencia (tehát a max. fps) 3D-ben. De ha jól vettem ki, akkor ez csak az aktív monitorokra igaz, mert ott van az, hogy a képernyõ felváltva jeleníti meg a képet az egyik, majd a másik szem számára. Tehát ott 120 Hz az valójában 60 Hz.
A passzívok viszont egyszerre jelenítik meg a képet az egyik és a másik szem számára. Az egyiket az egyik sorban, a másikat a másikban. Tehát ott a vízszintes felbontás ami felezõdik, nem?
Ez azért érdekes, mert egy 60 Hz-es passzív monitort néztem ki, és ha felezõdne a képfrissítés, akkor a max. 30 fps elég karcsú lenne.
Elnézést egyébként a kérdésekért, de szeretnék tisztán látni a kérdésben, mielõtt lépek.
Köszönöm!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Majd megkérdezem Farbertõl, nekik van-e gondjuk vele, és ha az segít a dolgon, akkor nyomatékosítani kell a szabályokban, hogy PK esetén amíg az ember gépe nem ér földet, addig ne szálljon ki a játékból (akkor nem veszi át a helyét egy AI).
www.pumaszallas.hu
Itt a tegnapi küldi rám esõ része,és nem értem.
Ezeket lõttem meg és mégis csak 2 -t adott meg.
[/url][/img]
Hogy számol ez a cucc ,nem értem .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én leszedtem, telepítettem és elindítottam. a program érzékeli a telót, a tesztképernyõn tökéletesen forog a kép ahogy kell, de játékban (Battlefield 3 ) nem tudom beállítani....
Kedden felteszem az arma2-õt, kipróbálom azzal... Addig is ötleteket vagy tapasztalatokat szívesen fogadok.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jMGJyYS5oZWFkLnRyYWNrIl0.
enélkül sajna nincs középállás és használhatatlan
égen-földön keresek de még csak hasonlót sem találok sehol
nem tudom sajnos a pontos típusát sem, csak annyit hogy dupla kör alakú csatlakozója van
ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni pls help 😊
köszi
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Makaó GP
A tragikus baleset az idõmérõn következett be és a szerencsétlen versenyzõ életét már nem tudták megmenteni.
Maga a baleset.😞
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A szövetséges légierõ ászai
A magyar királyi Honvéd légierõ a II. v.h.-ban
A légierõ a háborúkban
Magyar Királyi Honvéd Légierõ-1. Aero História
Magyar Királyi Honvéd Légierõ
LÉGIERÕ TÁRSBÉRLETBEN
Vegyes repülõs
Magyar Királyi Honvéd Légierõ
Pumák földön-égen
A császári és királyi légierõ
La-5 eredeti fém modell
Sztem érdemes kiprobálni.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként az asszony annak idején, amikor waroztunk, egy ideig nem értette, hogy miért kergetünk mi lavórokat egy szimulátorban.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20121119-a-piramisokat-vennek-celba-a-radikalis-egyiptomi-iszlamistak.html
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Azt kell kiagyalni,hogy Usa-Anglia viszonylatban hogy mukodik a vam.
Igazabol a forras mindegy,hogy honnan rendelitek annyi a lenyeg,hogy az en cimemre jojjon (Milton Keynes) en meg szepen hazakocsikazok a cuccal.
Dec 16. dontsetek el!
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Na annyit azért nem ér szvsz. akkor már nekiállok nagyüzemben gyártani,adom 4500 ért és elárasztom a piacot😊 Mondjuk megtollasodni biztos nem tudnék rajta😊Amilyen nagy ez a piac:XD