IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én leszedtem, telepítettem és elindítottam. a program érzékeli a telót, a tesztképernyõn tökéletesen forog a kép ahogy kell, de játékban (Battlefield 3 ) nem tudom beállítani....
Kedden felteszem az arma2-õt, kipróbálom azzal... Addig is ötleteket vagy tapasztalatokat szívesen fogadok.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jMGJyYS5oZWFkLnRyYWNrIl0.
enélkül sajna nincs középállás és használhatatlan
égen-földön keresek de még csak hasonlót sem találok sehol
nem tudom sajnos a pontos típusát sem, csak annyit hogy dupla kör alakú csatlakozója van
ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni pls help 😊
köszi
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Makaó GP
A tragikus baleset az idõmérõn következett be és a szerencsétlen versenyzõ életét már nem tudták megmenteni.
Maga a baleset.😞
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A szövetséges légierõ ászai
A magyar királyi Honvéd légierõ a II. v.h.-ban
A légierõ a háborúkban
Magyar Királyi Honvéd Légierõ-1. Aero História
Magyar Királyi Honvéd Légierõ
LÉGIERÕ TÁRSBÉRLETBEN
Vegyes repülõs
Magyar Királyi Honvéd Légierõ
Pumák földön-égen
A császári és királyi légierõ
La-5 eredeti fém modell
Sztem érdemes kiprobálni.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként az asszony annak idején, amikor waroztunk, egy ideig nem értette, hogy miért kergetünk mi lavórokat egy szimulátorban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20121119-a-piramisokat-vennek-celba-a-radikalis-egyiptomi-iszlamistak.html
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Azt kell kiagyalni,hogy Usa-Anglia viszonylatban hogy mukodik a vam.
Igazabol a forras mindegy,hogy honnan rendelitek annyi a lenyeg,hogy az en cimemre jojjon (Milton Keynes) en meg szepen hazakocsikazok a cuccal.
Dec 16. dontsetek el!
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Na annyit azért nem ér szvsz. akkor már nekiállok nagyüzemben gyártani,adom 4500 ért és elárasztom a piacot😊 Mondjuk megtollasodni biztos nem tudnék rajta😊Amilyen nagy ez a piac:XD
Vagy meg kell csinálni ezt a Wii vackot és az jóval olcsóbb,lehet a freetrack progija is már tökéletes.
viszont a fullhallgatora szerelt ledes klip ami valamivel pontosabb es ilyenkor nem annyira zavar be a fenyvisszaverodes pl. a hatd mogott levo falrol, esetleg a szemuvedrol,
na ennek a cuccnak a neve TrackClip Pro
TrackIR 5 included TrackClip Pro expansion set
Mindenesetre nekem egy olyan verzió kellene, amiben minden benne van.
Szerintem az amcsi amazonos után kell vámot fizetni. Hivatalos csatornán jön be. Akkor nem kellene, ha valaki behozná kézipoggyászban. És vagy nem szúrják ki, vagy van még valamilyen vámmentes határ.
A neveben csak sapkara rakhato vector clip szerepel, viszont a fenykepen rajta van a ledes Pro clip is, ennek erdemes lenne utanajarni.
Amikor en vettem par eve a Tir 5 ot az angol amazonon, akkor ketfele valtozat volt az egyik volt a sima Trackir 5, ehhez alapbol jar a vektor clip, a masik az Trackir 5 expasnion set, ehhez adtak a vector clipet, es a Trackir pro clip-et is.
Egyebkent az ara (£139) is arra utal, hogy ez szett, tehat benne van a ledes klipp is.
Valami ilyesmi:
Trackir bracket
A Béna.
Ebay+TrackIR5
Amazon+TrackIR5
Ami az USA bol jon, annak utanna kell nezni,mert lehet kell ra vamot fizetni de lehet,hogy nem.
A Béna.
Fejezetek a magyar katonai repülés történetébõl
A magyar repülés története
Éjszakai repülés
A magyar katonai repülés kronológiája - 1945-2008.
KECSKEMÉTI KATONAI REPÜLÉS TÖRTÉNETE KEZDETEK
A repülés enciklopédiája 1939-1945
A korszerû repülés
A repülés enciklopédiája I-III.
A repülés története
Repülés
Klónok az égen
Karsay Endre: Motoros repülés
Szûcs József: A repülés ábécéje
A REPÜLÉS MEGSZÁLLOTTAI
1942. augusztus 20. 5óra 7