91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #68031 Na de! :) Hogy mi volt régen abba inkább nem mennék bele, már csak azért sem, mert szívből rühelem a hülyegyerekképző dobozt, és szilárd meggyőződésem, hogy a konzolok erősen közrejátszottak abban, hogy egyre igénytelenebb játékokat kapunk.
Viszont, ami most van, az sajnos elég lehangoló PC-s szemmel. Az oké, hogy a PC hardvere erősebb, ha mondjuk GFLOPS adatokat mérünk, de ez csak elvben igaz, ugyanis ezt az erőt erősen visszafogja, korlátozza a DX API. A konzolos API sokkal fejlettebb, ráadásul az APU-k felépítése miatt bizony igencsak elhúzott a most megjelenő konzol széria. Lásd például a PC-s PCI-E korlátai...
De nem is nagyon akarom ezt itt mélyebben fejtegetni, linkelek pár cikket, amit átrágva jobban képben leszel. :)
PC és konzol...
A PC gyorsabb, de...
DX 11.1 -
Menj a p..ááá ba:)
Sokkal erősebb géped van mint nekem,és ahogy ismerlek mindig is az lesz:)
-
Indi69 #68029 sziasztok. lehet, hogy off de az a gondom, hogy a warthunder nem érzékeli a freetracket. nincs valakinek valami ötlete a próblémára? köszi -
Amaymon #68028 "Az új konzolon a Fifa-ban már olyan fizika lesz, ami PC-n kivitelezhetetlen."
Na ne. Volt egy időszak, amikor a konzol tényleg olyat adott, ami PC-n kivitelezhetetlen. Ma már az x86-os nextgen konzol architektúra miatt a pc mindig jobb lesz, még ha drágább is. Ezért a PC-s címeknek a multiplatform egy horgony. Talán az elején nem, amikor megjelenik, mert jól ki lesz optimalizálva, de a fejlődés hw limit miatt befagy. -
Solt #68027 És fordítva ugyanúgy nem ruháznának be a PC-s játékosok konzolba... max akkor, ha minden szimes brigád csak konzolra fejlesztene, támogatnák a kiegészítőket, meglenne a fix 60fps a TIR miatt, stb.
Azt meg már kb megbeszéltük, hogy ez meg mennyi időbe én pénzbe kerülne...
-
Lysandus #68026 Jó, de az Il-2-nek is volt valami konzolos változata. Ismerősök játszottak is vele. Tetszett is nekik, sőt, kérdezgették, hogy mi PC-sek hogysmint csináljuk, lehet-e csatlakozni. Kicsit el is keseredtek, amikor mondtam, hogy ahhoz PC kellene. Abba egy játék miatt már nem ruháztak be. Ezek azok az emberek, akiknek már nincs asztali PC-jük. -
Solt #68025 Azért "olcsó" a konzol, mert gyakorlatilag azon az eleven működik mint amikor egy telefonos előfizetés mellé kapsz jó áron egy egyébként drága telefont. Megvetetik veled, ezzel magukhoz kötnek, aztán jönnek horror áron a programok hozzá. (Konzolos FIFA14 14000.-Ft, a PC-s 9000.-Ft) Az évek folyamán jócskán drágább lesz az a konzol, ráadásul közel sincs az az élmény mint PC-n. 30 FPS-l megy minden szar, a TrackIr-l mit kezdenél vele?
De főleg a fejlesztőkkel van itt a gond! Gondolod bármelyik szimulátoros brigád ír neked a nulláról egy olyan motort, ami kezeli az egységes API-t konzolon? Utána meg párhuzamos támogatást nyújtanak mind a konzolos réteg, mind a PC-s réteg számára? Mert biztos vagyok benne, hogy sokan nem vennének emiatt konzolt, inkább maradnának PC-n...
Csak úgy tudom ezt elképzelni, hogy folyamatosan állnak át, mint mondjuk a Fifa, vagy a GTA sorozat. Az új konzolon a Fifa-ban már olyan fizika lesz, ami PC-n kivitelezhetetlen. A következő résznél már sokan elgondolkoznak egy váltáson emiatt... A GTAV meg lehet meg sem jelenik már PC-n...
Na de ezek óriás cégek milliós eladásokkal, és a GTA fejlesztői még így is úgy vannak vele, hogy PC-re nem éri meg. Gondolj bele milyen teher lenne ez egy ilyen kis biszem-baszom szimulátoros stúdiónak.
Lehet én látok rosszul valamit, de ez egyelőre álomvilág szerintem. -
Lysandus #68024 Szerintem se egyszerű! De mondjuk vedd azt, hogy egy felső-közép PC most kb. 400-450k (monitorral). Ehhez még jön a joy, a pedál és a trackir. Az úgy összesen hozzávetőlegesen majdnem 550 ezer (mondjuk ez joytól függően lehet több is). De mondjuk legyen ennyi. Ha konzolt veszel, akkor ebbe már bőven benne van a "plazmatévé" is...
Egyáltalán mennyi most egy konzol?! Lehet, hogy az 550-ből kijönne a plazma, konzol, játékvezérlők, és még a mindennapi számítógépes munkára, netezésre egy notebook is? Arról nem is beszélve, hogy megmenekülne az ember egy csomó hardverügyi idegeskedéstől... (Nekem utóbbi már megérné.) -
Solt #68023 A PC-s VGA zsákutca, az új konzol megoldása sokkal jobb... Na most képzeld el mi költség és idő lenne arra az API-ra átírni a játékokat olyan kis stúdiók esetében, mint akik a szimulátorokat csinálják.
Így leírva nem bonyolult, de ezt finanszírozni... Ráadásul az átállás ideje alatt mindkét platformot folyamatosan támogatni kéne, ami ilyen kis stúdiók esetében, halál anyagilag.
Azt tudnám elképzelni, hogy mondjuk a következő ( nem a most megjelenőre ) konzolra elkészíti valamelyik stúdió a konzolos verziót, mert ennek fizikai akadálya már nincs. Sőt, sokkal jobb fizikát lehetne írni rájuk... De akkor ott van még a különböző kiegészítők kezelése, a játékosok plusz anyagi terhelés ( új konzol ára ), stb.
Nem olyan egyszerű dolog ezt végig vinni szerintem. -
Lysandus #68022 Szerintem hardverből abból kéne kiindulni, ami van. A jelenlegi konzolokból. Arra kellene játékot és játékvezérlőket is fejleszteni. A játékoknál meg lenne árkád és full reál nehézség. Nem tűnik ez olyan bonyolultnak. -
Solt #68021 Ebben egyetértünk! Ha rajtam múlna, akkor lenne 3 egységesített hardververzió, ( olcsó, átlagos, Her Laca verzió :D) erre a 3 masinára fejlesztene mindenki, kezelnék az egeret, meg mindenféle szimulátoros kütyüt, és 4-5 évente lenne hardver frissítés hozzá.
A baj az, hogy ez túl álomszerű egyelőre! :) Bár nincs messze a dedikált VGA piac vége, viszont a szimulátor fejlesztők olyan csúnyán le vannak maradva, hogy egy ilyen egységesített hardver és szoftver verzió szerintem a halálukat is jelentené. A szimek java része 10 év körüli alapokon fekszik, azt toldozzák foltozzák, sokuk még mindig a DX9-nél tart, aki előrelépett azok is ilyen félmegoldások...
Látod magad előtt, ahogy mondjuk a DCS szériát újraírják egy egységes API keretein belül erre a 3 fix hardverre?? :D Hát én nem... :D -
Lysandus #68020 Jelenleg igen, de ennek nem feltétlen kellene így lenni. Ha egységesítenék a hardvert, akkor több energiát lehetne fordítani a nehézségi beállítások finomhangolására. Van egy csomó ember, akit ezzel meg lehetne szólítani, hidd el.
Másrészt lassan azok közül, akik "hardcore"-ban nyomják a repülőgép-szimulátort, én leszek az egyetlen "humán" beállítódottságú. Mindenki más már "műszakis" itt. És ez nem véletlen. Kérdeztétek, hogy miért nem adom el a Radeon 7970-est és veszek egy 670-est vagy 680-ast. Azért mert ki sem tudom szerelni a gépből. Illetve jobb, ha nem nyúlok hozzá! :-))) Mert nagy az esélye, hogy ha kiszerelem, akkor elrontom, illetve annak, hogy rám sóznak egy gagyit cserébe.
Basszus, augusztusban, a vétel után nyolc hónappal sikerült összerakatnom RENDESEN a gépet, amit KIFIZETTEM! Az összerakást és a tesztelést is. Fél éves kutakodás után jöttem rá, hogy valószínűleg az SSD firmware-t kell frissíteni. Addig háromszor vittem vissza a gépet, de nem foglalkoztak vele. Ja, és ahhoz, hogy megcsinálják, beszélnem kellett a tulajjal is, akit ismertem korábbról.
Szóval van pár ember, akinek úgy hiányzik a hardverrel kapcsolatos huzavona, mint púp a hátára. Ha lenne egységesített hardver, ami a hardcore játékot lehetővé teszi, akkor szerintem lenne pár érdeklődő... -
Solt #68019 Ha ezeket meg lehetne tenni, akkor már PC-nek hívnák! :D
Minél több embert céloz meg valami, az annál satnyább lesz, mivel az átlagnak akarnak vele kedvezni. Nézd meg az ArmA szériát... a grafika fejlődik, a tartalom csökken, egyre inkább egy arcade fos. Idáig szimulátorról beszéltek, most már fél hivatalosan nem hívják annak. Megcsapta őket a bevétel szele ( dayz ), és már a programozókat is inkább oda irányítják át...
A rétegjátékosoknak és a rétegjátékoknak a konzolosodás, a "tömegtermék" egyenlő a halállal. Szerintem... -
Lysandus #68018 Nem vagyok benne biztos. Ha a konzolra rá lehetne rakni a joyt, meg egy egért és egy billentyűzetet, és futna rajta mondjuk a CloD, akkor én átállnék. Nem kellene kínlódni a hardverekkel. Fejleszteni is könnyebb lenne, és több játékost el lehetne érni. -
Lysandus #68017 Azért az M1 Tank Platoon I-II nagyon ott volt a szeren. Mondjuk már egyik sem mai darab... -
Feladom... nem bírok zöld ágra vergődni vele.
Bármit csinálok a graf qrva szar marad.
Ilyen a gém
Beállítás
Feltettem azt a modot is, találtam valami sf_fix_widescreen_bug.rar -t is, feltettem de semmi változás.
-
Meg van annak is az előnye, hogy nincs virágbóti.
Így a sok-sok Vér István máshol lopja a napot.. :) -
Bos Stream lesz ma 18 órától.
Twitch -
Azt én is tervezem majd beszerezni,sajnos virágboltban nincs ahogy látom.Ami tetszett még az a Panzer Elite. -
Johann Wind #68012 Nagyon szépen köszönöm!!!.:)
Abban tudnál-e még segíteni, hogy hogyan tudom ntrk-ba rögzíteni? Sajnos nem értek az ilyen "kompúterekhez".:(
" Én csak vezetem a tankot, de hogy mitől megy, azt nem tudom." -
zzr1 #68011 üdv! ha szét akarod taposni inkább küldd el nekem, postát állom 
komolyra fordítva a szót ha tracket veszel fel a játékból akkor két féle fájlformátum lehetséges. Az egyik a *.trk , a másik pedig a *.ntrk
a kettő között az a különbség hogy a trk azt jegyzi meg hogy hogyan mozgattad a joystickot, milyen gombokat nyomtál meg,ez valamiért ha elcsúszik, a visszajátszásban olyan mintha az eget lőnéd ,pedig ott ai-nak kéne lennie. A ntrk pedig videófelvételt készít a bevetésről.
tehát a megoldás az ,hogy ne trk-ba rögzíts, hanem ntrk-ba -
Igen? Éss mikó'???
(ezt letöltöm és kipróbálom, feltettem valamelyik nap a Kharkovot, de hiába állítottam felbontást, a játékban nem változott semmi és felbaszta a cukromat :D ) -
Szepy2884 #68009 És akkor melyik a Kurt Rieder? A Földi Pál a Géczi Zoltán és a Kurt Rieder a Földi Pál?
Nem értem 
Mindegy is. Egyik nagyobb író mint a másik
-
Feró Flex #68008 Ezt probáld ki!
Az SB-vel várj még mert jön folytatása. -
Lacusch69 #68007 Nem ugyanaz a kettő, az egyik Földi Pál, a másik Géczi Zoltán. -
Mit találtam -
Nagyon off (mármint a részemről, nem Neked szól!!!): egyre erősödik bennem az elhatározás, hogy megveszem azt a qrva Steel Beast-et...
Qrvára nem értem, hogy annyi szar mellett egy fasza tankszimet miért nem csinált még eddig senki.
Volt egy-két igen gyenge próbálkozás, de semmi komoly. Pedig szerintem lenne piaca. -
artivizsla #68004 Egyébként lehet hermetikusan zárni egy tankot ? Nem túlnyomassal akadályozzák meg, hogy kintről befelé mozogjon a légnemű anyag ? PL. a csőfaron keresztül is nyitott a rendszer, nem ? -
-
Na gyün az új világverő ratyion:) Lehet eladni gyorsan a GTX et:)
Itten ni:)
Megjelenés után két nappal nálad legyen:)
-
Feró Flex #68001 OTT A PONT:o) -
Solt #68000 :D
-
Sidewinder #67999 Harckocsi biatlon. Második adás:
-
LV 426 #67998 Nekem is volt ilyen az IL-2 vel. A felvételen teljesen más zajlott a levegőben, mint ami a valóságban volt. Néha annyira más volt, hogy azt hittem rossz trekket nézek. Azóta sem jöttem rá mi az ok. Nem hinném hogy a kártya, mert 2 gyártótól, 2 tipussal is csinálta. -
Sidewinder #67997 Harckocsi biatlon,vízbefolyás a tank küzdőterébe. Artivizsla, a vízbefolyás a küzdőtérbe,azért történhetett,mivel a hermetikus zárás hosszabb ideig tart. A versenyen pedig viszonylag sokszor kellett megálljanak,kiszállni lőszerért. Ezért nem zárták hermetikusan,csak becsukták,a gyorsabb kiszállás érdekében. Ezt nem én mondtam,hanem egy nálam okosabb ember a HTKA-n,mert oda is belinkeltem a múltkori adást.
Egyébként a második adásban, most 21-én a műsorvezető is poénkodott vízbefolyással kapcsolatban: "a versenyünkön hagyomány,hogy a srácok párszor menet közben hideg fürdőt vesznek". -
Már megint azok a negatív hullámok:)
-
artivizsla #67993 Frantisek Fajtl : Oroszlán az égen
Valentin Mikula : Stuka
Adolf Galland : 104 légigyőzelmem
Kelemen Antal : A szétzilált szivárvány
Ha kell még, szerintem hamar összedobunk neked egy terjedelmes listát a repülős könyvekről. -
Solt #67992 Az elcsökevényesedés egy újabb formája... -
Ez mi ez? -
Szepy2884 #67990 Ctrl+c Ctrl+v?