IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Azért "olcsó" a konzol, mert gyakorlatilag azon az eleven működik mint amikor egy telefonos előfizetés mellé kapsz jó áron egy egyébként drága telefont. Megvetetik veled, ezzel magukhoz kötnek, aztán jönnek horror áron a programok hozzá. (Konzolos FIFA14 14000.-Ft, a PC-s 9000.-Ft) Az évek folyamán jócskán drágább lesz az a konzol, ráadásul közel sincs az az élmény mint PC-n. 30 FPS-l megy minden szar, a TrackIr-l mit kezdenél vele?

De főleg a fejlesztőkkel van itt a gond! Gondolod bármelyik szimulátoros brigád ír neked a nulláról egy olyan motort, ami kezeli az egységes API-t konzolon? Utána meg párhuzamos támogatást nyújtanak mind a konzolos réteg, mind a PC-s réteg számára? Mert biztos vagyok benne, hogy sokan nem vennének emiatt konzolt, inkább maradnának PC-n...

Csak úgy tudom ezt elképzelni, hogy folyamatosan állnak át, mint mondjuk a Fifa, vagy a GTA sorozat. Az új konzolon a Fifa-ban már olyan fizika lesz, ami PC-n kivitelezhetetlen. A következő résznél már sokan elgondolkoznak egy váltáson emiatt... A GTAV meg lehet meg sem jelenik már PC-n...

Na de ezek óriás cégek milliós eladásokkal, és a GTA fejlesztői még így is úgy vannak vele, hogy PC-re nem éri meg. Gondolj bele milyen teher lenne ez egy ilyen kis biszem-baszom szimulátoros stúdiónak.

Lehet én látok rosszul valamit, de ez egyelőre álomvilág szerintem.