IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Jelenleg igen, de ennek nem feltétlen kellene így lenni. Ha egységesítenék a hardvert, akkor több energiát lehetne fordítani a nehézségi beállítások finomhangolására. Van egy csomó ember, akit ezzel meg lehetne szólítani, hidd el.

Másrészt lassan azok közül, akik "hardcore"-ban nyomják a repülőgép-szimulátort, én leszek az egyetlen "humán" beállítódottságú. Mindenki más már "műszakis" itt. És ez nem véletlen. Kérdeztétek, hogy miért nem adom el a Radeon 7970-est és veszek egy 670-est vagy 680-ast. Azért mert ki sem tudom szerelni a gépből. Illetve jobb, ha nem nyúlok hozzá! :-))) Mert nagy az esélye, hogy ha kiszerelem, akkor elrontom, illetve annak, hogy rám sóznak egy gagyit cserébe.

Basszus, augusztusban, a vétel után nyolc hónappal sikerült összerakatnom RENDESEN a gépet, amit KIFIZETTEM! Az összerakást és a tesztelést is. Fél éves kutakodás után jöttem rá, hogy valószínűleg az SSD firmware-t kell frissíteni. Addig háromszor vittem vissza a gépet, de nem foglalkoztak vele. Ja, és ahhoz, hogy megcsinálják, beszélnem kellett a tulajjal is, akit ismertem korábbról.

Szóval van pár ember, akinek úgy hiányzik a hardverrel kapcsolatos huzavona, mint púp a hátára. Ha lenne egységesített hardver, ami a hardcore játékot lehetővé teszi, akkor szerintem lenne pár érdeklődő...