IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #68021 Ebben egyetértünk! Ha rajtam múlna, akkor lenne 3 egységesített hardververzió, ( olcsó, átlagos, Her Laca verzió :D) erre a 3 masinára fejlesztene mindenki, kezelnék az egeret, meg mindenféle szimulátoros kütyüt, és 4-5 évente lenne hardver frissítés hozzá.
A baj az, hogy ez túl álomszerű egyelőre! :) Bár nincs messze a dedikált VGA piac vége, viszont a szimulátor fejlesztők olyan csúnyán le vannak maradva, hogy egy ilyen egységesített hardver és szoftver verzió szerintem a halálukat is jelentené. A szimek java része 10 év körüli alapokon fekszik, azt toldozzák foltozzák, sokuk még mindig a DX9-nél tart, aki előrelépett azok is ilyen félmegoldások...
Látod magad előtt, ahogy mondjuk a DCS szériát újraírják egy egységes API keretein belül erre a 3 fix hardverre?? :D Hát én nem... :D