91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
asw27 #72576 A te tiszteleted megalázó lenne nekem.
A topikot a kezdetektől olvasom, és az elődjét is.
Távolról sem vagyok új itt, csak ritkán írok ide.
-
majonur #72575 Remek. Maris nem csak en erzem egyedul az " ez kell nekem. erzest". :) -
Solt #72574 Onnantól értelmetlen, amikor kijelentő módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellő infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértődés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentő mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.
Nem tetted, inkább tőlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.
Asw27-nek ment... -
Solt #72573 Onnantól értelmetlen, amikor kijelentő módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellő infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértődés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentő mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.
Nem tetted, inkább tőlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben. -
Szerintem nemtudom :) Én is várom a Rhinot és veszek is egyet, az tuti :) -
majonur #72571 Elegge rajta vagyok, hogy uj Joy-t vegyek, amit kineztem az a X-55 Rhino, ha minden igaz jovo honaptol elerheto lesz. Az ara se lesz tulzas, vegul is a TH Warthog stick, gazkar nelkul kerul ennyibe.
Szerintetek jo valasztas?
Most X-52 pro van,oke tudom, hogy sokan nem szeretik a Pro-t, de nekem semmi bajom nem volt vele, 2008-tol hasznalom naponta, soha semmi problemaja nem akadt ,tobbek kozott emiatt es a jo profil szerkeszthetoseg miatt maradnek a Saitek vonalon (madcatz),az x52pro megy is a regi joystick gyujtemenyembe.
Egyebkent itt Miskolcon atlag 7000 fo a a nezoszam a meccseken (DVTK), legalabb ebben az elso a Diosgyor :). csak hogy ne offoljam szet a focista hozzaszolasokat. -
asw27 #72570 Innentől válik értelmetlenné az egész.
Ha kapok választ, akkor lehet beszélgetni tovább.
Hidd el nekem is van véleményem rólad, de nem nem írom itt le.
Fogalmam sincs arról, hogy ki vagy és milyen ember, ezért tartózkodom attól, hogy negatív jelzőkkel illesselek, őszinte legyek mindenben.
Bízom benne, hogy objektíven értékelem a hallottakat, lévén nem vagyok focirajongó.Nincs lila köd előttem.
A nyilvános fórumra pedig általánosságban írtam, nem konkrét személynek.
Az, hogy ezt magadra vetted, nem az én bűnöm. -
Solt #72569 Egy nyilvános fórumon a témához való hozzászólás mégis mi szerinted? A személyeskedéstől még messze vagyok, nemes egyszerűséggel őszinte voltam... Ha jól emlékszem megkértelek rá, hogy nézz utána? Megtetted? Nem, ehelyett szajkózod tovább a propagandát... -
Na tessék. Politizálni lehetett rendesen, de a foci kihozza az emberből a legrosszabbat.
Foci vége! Egy darabig legalábbis. -
asw27 #72567 Konkrétan a kutya sem szólt hozzád.
Sohasem ereszkedtem le addig, hogy téged minősítselek.
A személyeskedést meghagyom neked. -
Solt #72566 Nem tudom pontosan, hogy van ez, csak azt látom, hogy a kispestiek elég gyakran szidják a hölgyet, állítólag elég pénzéhes. -
Solt #72565 Annak válaszolok érdemben akit méltónak tartok rá, Te nem tartozol ezek közé. Energiát azért fektess bele, hogy ne csinálj hülyét magadból, és ne csak egyoldalú propaganda hülyeségeket hordj össze. Nagyon bájos, hogy engem vádolsz propaganda terjesztéssel, de előnyösebb lenne, ha inkább tájékozódnál, majd, ha ez megvan, akkor visszajönnél elnézést kérni. Olyan alapvetően hiányosak az ismereteid a témában, hogy egyszerűen nem vagyok hajlandó az alapoktól végigmenni veled ezen a beszélgetésen... -
Őőő, tudtommal annyi történt, hogy a felcsúti baszdelőre mgtsz csapata INGYEN használhatja Puskás Ferenc nevét.
Tudtommal szó sem volt arról, hogy a világon csak ők, egyedül.
""Gyönyörű pályák, létesítmények épültek, és nagyszerű munka zajlik a Puskás Akadémián, lám, a felnőttcsapat az NB I-be is feljutott, ami engem is büszkévé tesz. Sokan dolgoznak az akadémia sikeréért, rengeteget áldoznak a gyerekekre, sőt a férjem emlékének ápolására is, természetes, hogy hozzájárultam a Puskás név használatához" – tette hozzá.
Más a helyzet az egyéb kereskedelmi és névhasználati jogokkal, melyek a család licenckezelő cége, a Puskas.com Kft. tulajdonában vannak, az örökösök engedélye nélkül még a lakótelepi góllövőverseny győztese sem kaphat Puskásról elnevezett díjat." -
asw27 #72563 Eddig semmire sem válaszoltál, csak a propagandát nyomod. Ezekre minek fektessek energiát? Bekapcsolom a tv-t és ömlik belőle. -
Solt #72562 A Puskás felesége adta el a jogot nekik. -
Solt #72561 Az, hogy te egyet sem ismersz, csupán annyit jelent, hogy lila gőzöd nincs az egészről, de határozott véleményed az van. A klub finanszírozás, a TAO pénzek szerepe, a tulajdonosi kör mind elérhető a neten... Tájékozódj. -
“Jó fejek voltak, mondták is, hogy nem értik a dolgot, de sajnos meg kell kérniük minket, hogy ne tegyük ki a drapit. Csak annyit mondtak, hogy a felcsúti vezetőség határozott kérése volt, hogy ne engedjenek semmilyen Puskás nevét tartalmazó transzparenst kitenni, mert ez az ő csapatuk neve. Az volt az utasítás, hogy a Puskás név használata tilos. Ennél nevetségesebb dolgot én még nem hallottam.”
A Puskás név a felcsúti szarok tulajdona?? -
asw27 #72559 Ha nem titok, írd le a finanszírozást. Az ember mindig szívesen tanul. -
asw27 #72558 Talán ismersz olyan embert, aki csak úgy ad a leadózott pénzéből a focira?
Én egyet sem ismerek. -
Solt #72557 Látod, még csak sejtésed sincs arról, hogy miképpen működnek a klubok, és az úgynevezett állami pénz miről szól, de határozott véleményed az van. Nem lenne jobb, ha előbb korrekten tájékozódnál? -
asw27 #72556 El bírom képzelni, hogy a magyar cégek ügyvezetői az adózott fizetésüket adják a klubboknak támogatásként.
Talán ismersz ilyen magyart? -
Solt #72555 Mondom, nézz utána... Mindenkinek jobb lesz úgy. -
asw27 #72554 Biztos a jegy és bérlet vásárlásból van az egész finanszírozva. -
Solt #72553 Hogy ne írj butaságokat. -
asw27 #72552 Minek? -
Solt #72551 Sóhaj... Kérlek nézz utána. -
asw27 #72550 A videoton az egyik top csapat, Ha magyarul szólalsz meg, nem is értik mit beszélsz. Talán a labdaszedők magyarok benne. -
asw27 #72549 Az a szép a magyar fociban, hogy azt az utolsó fillérig állami pénzből finanszírozzák.
Reklámértéke az szinte semmi, mert az a néhány néző nem iszik annyi sört, hogy megérje. Azok a cégek, akik tolják bele a pénzt gyakorlatilag állami cégek zömmel. Akik meg nem, azok leírják és ennyivel kevesebb adót fizetnek. -
Solt #72548 Igen, de ha olyan falábú lenne mint az utált focistáink, akkor elég lenne egy hónapot fociznia... A lehetőség mindenki előtt nyitva áll. -
Solt #72547 Ez az, amit kívülről látni. :) A probléma viszont mélyebben van... Már az alapokat nem tanítják meg nekik, erre csak ráerősít a közeg ami körülveszi őket, és a hirtelen jött anyagi javak... Elszállnak, de ez az edzők, vezetők felelőssége. Halászni csak a zavarosban lehet jól, ergo érdekük, hogy ne működjön az egész... Ez ment évtizedekig.
A bunda világ jelenség... Amíg lehet fogadni, addig bunda is lesz... Sajnos... -
Fél millió forintért egy pék közel fél évig gályázik mint a barom. -
Persze, hogy nem lesz elfelejtve, eért is raktam idézőjelbe. Túl kellene lépni már rajtuk. Mindig visszanézünk, tisztára mint a politika. Ott sem a regnáló a hibás, mindig az előtte lévő a szar.
Lehet, hogy a legkisebb felelőssége a játékosnak van... igen, mert mi a fasznak nyújtso 110%-ot, amikor 20%-ért is megkapja ami kell neki. Fizetés, sok klubnál szponzorautó, kutyafasza... Néha egy kis bunda. -
Solt #72544 Ő arra jó példa, hogy az elmúlt 20 évben milyen gerinctelen férgek éltek meg a fociból... A fociban ugyanaz ment "kicsiben" mint ami a politikában nagyban. -
Solt #72543 Tudom, hogy nem rám haragszol... ;)
Egyébként elbeszélünk egymás mellett... Az aranycsapatra én azért hivatkoztam, mert az megalapozta a sportág szeretetét, és mint ilyen, elfelejtve soha nem lesz. :)
Amiről te beszélsz, az megint más. A játékosok azt adják vissza amit megtanítanak nekik, a fizetésük meg piaci alapon működik. Amíg az emberek erre a szarra is kíváncsiak, addig az ilyen gyenge játékosok is sokat fognak keresni. Egyébként ez még mindig töredéke annak, amit kint keresnek. Egy átlag NB1-s játékos 500000.- Ft körüli összeget keres havonta, ami ha azt nézed nem egy egetverő összeg, főleg annak fényében, hogy jó esetben 15 évig tart a pályafutása.
Arról lehet vitázni, hogy miért jutottunk idáig, de az biztos, hogy a legkisebb felelőséggel ebben a játékosoknak van. -
Berki Krisztián gyönyörű példa erre.. :D -
Solt félre ne érts! NEM rád haragszom!! -
Elmondanám, hogy a focit nem utálom. Nagyon szívesen nézem. Viszont az a szar, amit ezek a nyomorult faszparasztok művelnek hatalmas pénzekért, nos azt NEM focinak hívják.
Az Aranycsapatot meg ideje lenne már "elfelejteni" baszki. 1000 éve egy névre hivatkozik mindenki. Szép volt, jó volt. VOLT.
1986 óta csak a magyarázkodás megy baszki. Azért kaptunk ki, mert tészta volt vacsorára.... az eszem megáll baszki!
Az összeset kibasznám a picsába. Lehet menni közmunkásnak. Lófaszt nem csinálnak és élnek mint Marci hevesen.
-
Solt #72539 Nézőpont kérdése... szerintem a duplája is kevés. :D -
Solt #72538 Lehet ez ellen lázadni, lehet utálni a focit, de abban az országban ahol egykoron egy Aranycsapat volt, a világ végezetéig imádni fogják a focit, még akkor is, ha a minősége szar. :)
Nyilván ezt olyan valaki, aki nem szereti a focit, nem fogja megérteni, és csak azt fogja látni, hogy szar az egész. :) -
Pedig a fele is túl sok lenne.