IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
majonur #72571 Elegge rajta vagyok, hogy uj Joy-t vegyek, amit kineztem az a X-55 Rhino, ha minden igaz jovo honaptol elerheto lesz. Az ara se lesz tulzas, vegul is a TH Warthog stick, gazkar nelkul kerul ennyibe.
Szerintetek jo valasztas?
Most X-52 pro van,oke tudom, hogy sokan nem szeretik a Pro-t, de nekem semmi bajom nem volt vele, 2008-tol hasznalom naponta, soha semmi problemaja nem akadt ,tobbek kozott emiatt es a jo profil szerkeszthetoseg miatt maradnek a Saitek vonalon (madcatz),az x52pro megy is a regi joystick gyujtemenyembe.
Egyebkent itt Miskolcon atlag 7000 fo a a nezoszam a meccseken (DVTK), legalabb ebben az elso a Diosgyor :). csak hogy ne offoljam szet a focista hozzaszolasokat.