IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #72574 Onnantól értelmetlen, amikor kijelentő módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellő infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértődés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentő mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.
Nem tetted, inkább tőlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.
Asw27-nek ment...