IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Tudom, hogy nem rám haragszol... ;)

Egyébként elbeszélünk egymás mellett... Az aranycsapatra én azért hivatkoztam, mert az megalapozta a sportág szeretetét, és mint ilyen, elfelejtve soha nem lesz. :)

Amiről te beszélsz, az megint más. A játékosok azt adják vissza amit megtanítanak nekik, a fizetésük meg piaci alapon működik. Amíg az emberek erre a szarra is kíváncsiak, addig az ilyen gyenge játékosok is sokat fognak keresni. Egyébként ez még mindig töredéke annak, amit kint keresnek. Egy átlag NB1-s játékos 500000.- Ft körüli összeget keres havonta, ami ha azt nézed nem egy egetverő összeg, főleg annak fényében, hogy jó esetben 15 évig tart a pályafutása.

Arról lehet vitázni, hogy miért jutottunk idáig, de az biztos, hogy a legkisebb felelőséggel ebben a játékosoknak van.