91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca

Szép.
    Mi a helyzet amúgy Miki györök? Serdülgetünk?:)) Helyes.
    De arra vigyázz,hogy ne kapasd el a csajokat ,mert a lányok a ROSSZ! fiúkat szeretik:) Na jó nem mindig:)
  • mijki
    OFF:
    Írtam egy verset egy különleges lánynak, akinek nagyon tetszett, gondoltam megosztom. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szeretném, ha szeretnél,
    S viszont szeretve lennél,
    Együtt ülnénk egy kis padon,
    Egy lágy szellős hajnalon.

Nem gondolnánk a holnapra,
    Sem a következő dolgozatra,
    Csak a pillanat lenne,
    Mi sose lenne elfelejtve.

Ezért a pillanatért feledve múltat,
    Ezért a pillanatért feledve jövőt,
    Itt állok előtted, a szívem kitárva,
    Már csak rád várok, hogy belépj, te drága.

Olyan leszek néked,
    Mint fiókának a fészek,
    Vagy mint, egy erős vár,
    Mely mindig visszavár.

Kevés mit adhatok,
    De ennyim van csupán,
    Pedig ha tehetném,
    A csillagokat is lehoznám.
    (2014.04.19)

ON:
  • Her Laca
    A németek bármit tudtak,tudnak csinálni (régen és most is) ha elhatározzák :)))És persze jót!:)
  • Willenbrock
    A németek már régen is tudtak autót csinálni,a Mercedes 540 5,4 l-es motorral,6 hengerrel,180 lóerős volt és 170 volt a legnagyobb sebessége turbóval.
  • Her Laca
    Na a felni -kerék ezen is kardinális kérdés.
    Gyári 16 os alu van rajta tökéletes téli szettel,da van hozzá egy 18 as M es felni a gummedlik elég leharcoltak már meg nagyon peresek is.Hál istennek a györök elfogadta amit mondtam,hogy ezt nem szabad feltenni rá,ez nem a pesti utakra való,az ok,hogy bitangul néz ki de több bajt kárt csinál mint hasznot,úgy hogy be kell szerezni valami 17 szép felnit gumival.
    Valszeg becseréljük ezt a 18 asat.
  • Zpogi
    Ilyen mint ezen.
  • Zpogi
    Nem ez az,csak a felni más rajta.
  • Her Laca
    Ez az amit láttam ,vagy újabb?
  • Zpogi

• Her Laca
    Valami olyasmi. 3.5 ös a motor az tuti.Arany színű ,vajbőr belső,had ne soroljam. Amikor csak meglátom könnybe lábad a szemem,az egy műremek.
  • VO101 tvr
    635 CSi?
  • Her Laca
    A rokonságban van egy ilyen. A Sogór sógorának ,többször vételi ajánlatot tettem már rá ,de nem adja,. (mondjuk megértem),de legalább vezethettem:)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Turbó nélkül:) A többi stimm:)
  • bucsher
    Gratulálok a gyerekhez, kiváló izlése van :)

• VO101 tvr
    Megmondom én a tutit
    Az autó legyen benzines és turbó, a motorkerékpár pedig kétütemű
  • Her Laca
    Na amost őszintén. Ki az az elmebeteg aki ebből dajzelt vesz???
  • Her Laca
    Jelzem mostanában a minivel szemezgetek:) Nemrég próbáltam egyet ,az egy isteni vas,lévén asszonnyal lassan csak ketten közlekedünk bőven elég is lenne. Olyan mint egy gokart ,és nagyon megy:)))
  • Her Laca
    Na várjunk:) Két malomban őrlünk ,megpróbálom egy vonalra terelni a dolgot.
    NEKED!!!! tökéletesen igazad van ,volt a választásnál.
    Én sem vennék mint írtam is egy öregebb gépet ugyanazért a pénzért ,és ennek ugyanazok az okai nálam is mint nálad. Én 5 évesnél idősebbet nem veszek magamnak és max 10-11 évesig meg is tartom,és olyat veszek amit a pénztálcám megenged magának. Nem vagyok márka fanatikus,most egy peugeom om van amit teljes megelégedéssel hibamentesen használok immár 4 éve ,pedig annak aztán van rossz híre.
    De ! A BMW-t a skodával emígyen összehasonítani azaz ár szerint nem szabad szerintem,vagyis szabad ,de az a képlet egyik része.
    Azt kell nézni,hogy egy bömbi új korában jóval többe kerül ugyanazokkal a paraméterekkel.És használtan is többe fog kerülni. Ez egyrészt ugye a márka preztisének is köszönhető,másrészt ha összeméred őket azonos évjáratban akkor azért láthatóak a minőségbeli különbségek,főleg a felhasznált anyagok tekintetében és vannak még különbségek bőven azért.
    Másrészt Bömöst az vegyen akinek nem okoz gondot,hogy a prémium érzésért folyamatosan áldozni kell ,mer nem olcsó a fenntartása sem ,bár az E46 nál már ez nem vészes,mondhatnám ugyanolyan alkatrészárak vannak mint egyszerűbb nevű társainál.
    És igen itthon kifogni mondjuk egy jó E46 ot az a csoda kategória,főleg emberi áron, mi néztünk jó párat ,de siralmas volt a felhozatal.
    Mókolt ,törött,rozsdás,leharcolt szarok tömkelege,lévén népszerű ezért drága is relatíve,a nepperek meg tucatszám hozzák kintről a főleg vackokat. Most a hahun szerintem ez az egy volt amit érdemes is volt megnézni. Van olyan is aki 2 milla fölött kér egy 2002 es kocsiért. Normális???:)
    No ha majd itt lesz ,egyszer felcammogok hozzád vele oszt kipróbálhatod magad is ,azt az ajnározott futóművet:)Kevés olyan van a földön szerintem:)Különben nekem a maga egyszerűségében tetszik ez a vas ,semmi turbó ,sor 6 szívó benya ,megy mint akit seggbe rúgtak, bár az tény,hogy nem széplelkeknek való,mert kemény egy autó,a kormányzása sem könnyed ,de oda megy ahova tekered a kormány ,sebességtől függetlenül.Nincsen benne tablet ,gombok vannak a funkcióknak,kézre áll ez szimpi a magamfajta öreg rókáknak:)
    Szerintem élmény vezetni ezeket,de mondom még egyszer én sem venném már meg magamnak:) No de gyerek ezt szerette volna ő pénze( nagyjából XD ),elvégre egyszer élünk és egyszer fiatal az ember.
  • VO101 tvr
    Korábbi autó öregedett, kutya lett, gondoltam nézzünk szét milyen kombit lehetne. 150-170 LE körül gondolkoztam, mert untam a sok tuskót, aki tolt az autópályán 20cm-ről és megsértődött a bal lábas féklámpától.Mindenki erőltette, hogy vegyek 320 E46-ot. 2002-2003 évjárat körül. Jó, legyen. Kitaláltam rá egy összeget. Aztán annyi pénzért nyilván nem volt. Tegyünk még hozzá. A magyar piac tele mókolt példányokkal. Majd hoznak kintről. Tegyünk még hozzá... A külföldről behozatás 4-500e maga plusz a reg adó.
    A végén ugyanannyi pénzért 4 évvel fiatalabb autót vettem itthon. Octavia II RS. Majdnem feleannyi idős karosszériával, erősebb motorral, 5 helyett 6-os váltóval és több extrával (hátsó ülésfűtésig fokozva). Gyári állapotban, szervízelve. Garantált több vonalon visszanyomozott előélettel.
    Szóval tényleg érdekel, hogy miben tudhat többet egy BMW. Nyilván "p.namágnes" és ha elmész a hegyekbe ott király ( az Octavia meg ott szar, mert se futóműgeometria, se fék ... orrtolós fos) Az anyagminőséget nem értem. Az alkatrész sem lehet olcsóbb hozzá.
    Szóval téged reális korrekt embernek ismerlek, azért érdekel a meglátásod.
  • Her Laca
    Hányas évjáratú az RS?
    Mindamellett az egy bitang autó szerintem is,és ha objektívek akarunk lenni akkor be kell látni,hogy nem mindig racionális érvek vannak pl a bömbi mellett:)
    Mondjuk anyagminőségben szerintem egy BMW azért jobb RS octavia ide vagy oda. Az alap octavia szerintem amúgy is egy borzalom. Az RS az már rendelkezik egy kulturált beltérrel ,mondjuk az ára is más.
  • VO101 tvr
    Azért csak hasonlíthatóak.
    Az egyik inkább "kanyarvadász" lehet, a másik autópályacirkáló.
    Nekem a korom miatt már inkább a másik kezd testközelibb lenni. És már szétrúgni is egyre kevésbé van "kedvem". De már autópályán is egyre lassabban közlekedem. Vicces. Minél erősebb autó van alattam, annál lassabban járok vele.
    Szóval, ha már feljött a téma kíváncsi vagyok, mik a BMW erős oldalai, ami igazolhatja az árát.
    Ja, az Octavia RS-t 180 felett lehet hatodikba felváltani. Nem olyan rossz az a 30 Le előny és 6-os váltó.
  • Her Laca
    Imi az gyerekkori haverom,ha valaki tud a bömbikről mindent az ő,és van még 1-2 hasonló ismerősöm:) Nélkülük azaz a tanácsaik nélkül én se vennék ,mert lehet aztán elátkozni a napot ha melléfog az ember.
  • Her Laca
    Majd írok hosszabban is ,de elől járóban annyit,hogy nekem volt E46 de dajzel ,automata combi,nagyon komoly felszereltségű (fiam szerint gázolaj a traktorba való,és BMW az 6 azaz HAT henger minimum 2200 cm3!:XD ) ,szóval vezettem én már RS octaviat is , nem lehet ezeket összehasonlítani.:)) Ne is akarjuk:)
    Csak egy apróság. Első vs hátsó kerék! :) Minőségben meg pláne nem szabad hasonlítani.
    Amúgy nálunk szerintem túlárazottak az E46 ok,ennyit szerintem nem érnek,de ha kimegyek és ott veszek akkor is kb ugyanennyibe áll meg.
  • VO101 tvr
    Három éve én is E46 beszerzésén ötleteltem. De megfelelő BMW fanatikus szerelő/szervíz ismeretség hiányában feladtam. És eléggé túlárazott is az 320 E46. Vajon valóban hozza az árának megfelelő teljesítményt/minőséget vagy csak a propellert kell megfizetni? Végül Octavia RS lett belőle.
  • Her Laca
    Csak a jel miatt:))
  • Her Laca

• Her Laca
    Megosztom veletek a tegnapi élményemet:)
    Előzmény.
    Fiam immáron a 26 évét betöltve és hála az égnek jó állással rendelkezve elérkezettnek látta az időt,hogy "új" autót vételezzen magának. Ez a projekt már hónapok óta folyamatban van,ment az agyalás ,mit ,milyet,stb.
    Én mint "öreg és tapasztalt" atya próbáltam ellátni jó tanácsokkal,de mint ki fog derülni evvel az erővel a villanyoszlopnak is beszélhettem volna:),eleinte a mazda6 2.2 es példányait nézegette,(persze megnéztünk más márkákat is dögivel) viszont a végére mindig oda lyukadt ki,hogy BMW E46.
    Véleményem tömör volt ez ügyben (holott tudom milyen ,volt nekem is és imádtam) ,hogy egy 10-12 éves vasér nem fizet épeszű ember másfél+ millát. Na de milyenek a gyerekek?:))
    Végül is ha befolyásolni nem is ,segíteni megpróbál az ember ,és én is elkezdtem nézegetni a bajorok gyártmányait. Tegnap reggel találtam is egyet (előtte jó párat megnéztünk kereskedésekben ,de erről inkább nem mondok semmit) amit tulajdonos árult,a képek és a leírások alapján korrektnek tűnt a dolog. Mondom a gyereknek ,nosza üljünk autóba és nézzük meg. Felszerelkezve egy spirálfüzetnyi okossággal (BMW-s szakik 10 parancsolata,és hasonlók, + rétegvastagság mérő,kompúter kiolvasó,zseblámpa,nagyító) elhatoltunk.
    A srác maga is olyan 27 éves lehet németben dolgozik,ott vette ezt a gépet,most vett egy újabb ötöst és gondolta eladja a hármast.
    Pár mondat után tisztán látszott,hogy nem kicsit BMW buzzancs:) ,az autót életben megnézve elszorult a szívem. Mondom a gyereknek,te ez hibátlan így első blikkre.A srác mondja,hogy el kell mennie ,de itt az édesapja ,addig nézzük amíg akarjuk ,megyünk vele amennyit és ahova szeretnénk ,hívjuk ha van kérdés.Nos neki láttunk.Kb 3 órát vizsgálgattuk,a kényes részeket alaposan az útmutatások figyelembe vételével megnéztük,a járműn semmi hiba (pár tényleg apró és a 12 évnek betudható ,amúgy szinte észrevehetetlen karc ,sérülés) nem volt.
    A belseje az parádés. Én még bőrt ilyen állapotban 210 ezer km es autóban nem láttam..Nagyon látszott,hogy az első német tulaj is gondos gazda volt,és a srác is követte ezt a nemes hagyományt.
    Elérkezett a próba ideje.
    Előre bocsátom ,még mindig azt gondolom,hogy nem kell nekünk sorhat 2.2 es 170 lovas 12 éves bömbi,de azért a régi emlékek miatt kíváncsian vártam mit is fogok érezni. Nos szépen bemelegítettem a motort (patent de komolyan)
    és elindultunk. Ment mint a vonat a 170 paci vitte nyomatékból is ,nem kellett taposnom,a futóműve (mint minden bömié) parádés,no akkor rángassuk meg a jószágot mondottam. ÉS! Odaléptem . (kikapcsoltam minden nem odaillő ,menetstabilizátort :XD ) Újra fiatal srácnak éreztem magam:)) Kilinccsel előre ,füstöltek a hátsó gumik,a gyerek meg is jegyezte utána,hogy abba hagyhatom a vigyorgást már.
    Szóval így jártam:)
    A végén telefon,mondtuk,hogy köll, kis alkudozás (korrekt volt a srác ,bőven a mi elképzelésünk felé hajlott a dolog) és mivel húsvét mondtuk akkor kedden meg is vennénk,mert ugye kéne egy eredetiség vizsgálat mielőtt pénzt adunk érte. Foglalót sem kért megbeszéltük,így lett a családban újra egy propelleres gép:)
    Erősen eltöprengtem,hogy kéne nekem is egy:))
  • artivizsla #73709

• artivizsla #73708
    Kávé mellé.

1.
  • sakkay
    Igazából ez létező dolog, a kérdés csak az:hogy ez az, vagy így sikerült. Hihetetlenül jó ez a felhőbe ki be...csak teli a szeró, az amcsinak meg szar a pingje.
  • repvez
    A felhők fölötti rész valóban jó,de 1:40nél a felhőalap mintha vonalzóval lenne húzva az már nem annyira tetszik , ott is feletne változatosabb a magasságuk.

Meg ahogy Poldi bá mondaná, csak az a szép zöld gyep csak az hiányzik :)
  • Willenbrock
    Jó ez a videó,mintha jobban nézne ki a környezet mint korábban.
  • sakkay
    Meglátjuk mi lesz belőle a végére. Mindenesetre a fórumon is állandó téma, és a hivatalos közlemények szerint sincsen még kész. Egy biztos..ilyen élethű felhők sehol sincsenek. Előbb felszálltam a felhőalap kb.400 méteren lehetett. Na gondoltam fasza ilyen lesz végéig. Átrepültem rajta és az egy dolog hogy iszonyat jól nézett ki fent de egyszer csak látom hogy ott egy lyuk rajta' majd a továbbiakban szét van szakadozva. Igen vadállatul nézett ki.
  • Her Laca
    Komolyan mondom,és minden előítélet nélkül,de ezek a sérülések ,azaz ahogy szétesnek a gépek engem a régi IL re emlékeztet.
  • artivizsla #73702
    Erős áramlás + gyors forduló megboríthat egy hajót, ráadásul még ha a teher is elszabadul a gyomrában, minden megtörténhet.
  • sakkay
  • mijki
    Még mindig milyen szép a '46 :)
  • sakkay
  • sakkay