IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Megosztom veletek a tegnapi élményemet:)
    Előzmény.
    Fiam immáron a 26 évét betöltve és hála az égnek jó állással rendelkezve elérkezettnek látta az időt,hogy "új" autót vételezzen magának. Ez a projekt már hónapok óta folyamatban van,ment az agyalás ,mit ,milyet,stb.
    Én mint "öreg és tapasztalt" atya próbáltam ellátni jó tanácsokkal,de mint ki fog derülni evvel az erővel a villanyoszlopnak is beszélhettem volna:),eleinte a mazda6 2.2 es példányait nézegette,(persze megnéztünk más márkákat is dögivel) viszont a végére mindig oda lyukadt ki,hogy BMW E46.
    Véleményem tömör volt ez ügyben (holott tudom milyen ,volt nekem is és imádtam) ,hogy egy 10-12 éves vasér nem fizet épeszű ember másfél+ millát. Na de milyenek a gyerekek?:))
    Végül is ha befolyásolni nem is ,segíteni megpróbál az ember ,és én is elkezdtem nézegetni a bajorok gyártmányait. Tegnap reggel találtam is egyet (előtte jó párat megnéztünk kereskedésekben ,de erről inkább nem mondok semmit) amit tulajdonos árult,a képek és a leírások alapján korrektnek tűnt a dolog. Mondom a gyereknek ,nosza üljünk autóba és nézzük meg. Felszerelkezve egy spirálfüzetnyi okossággal (BMW-s szakik 10 parancsolata,és hasonlók, + rétegvastagság mérő,kompúter kiolvasó,zseblámpa,nagyító) elhatoltunk.
    A srác maga is olyan 27 éves lehet németben dolgozik,ott vette ezt a gépet,most vett egy újabb ötöst és gondolta eladja a hármast.
    Pár mondat után tisztán látszott,hogy nem kicsit BMW buzzancs:) ,az autót életben megnézve elszorult a szívem. Mondom a gyereknek,te ez hibátlan így első blikkre.A srác mondja,hogy el kell mennie ,de itt az édesapja ,addig nézzük amíg akarjuk ,megyünk vele amennyit és ahova szeretnénk ,hívjuk ha van kérdés.Nos neki láttunk.Kb 3 órát vizsgálgattuk,a kényes részeket alaposan az útmutatások figyelembe vételével megnéztük,a járműn semmi hiba (pár tényleg apró és a 12 évnek betudható ,amúgy szinte észrevehetetlen karc ,sérülés) nem volt.
    A belseje az parádés. Én még bőrt ilyen állapotban 210 ezer km es autóban nem láttam..Nagyon látszott,hogy az első német tulaj is gondos gazda volt,és a srác is követte ezt a nemes hagyományt.
    Elérkezett a próba ideje.
    Előre bocsátom ,még mindig azt gondolom,hogy nem kell nekünk sorhat 2.2 es 170 lovas 12 éves bömbi,de azért a régi emlékek miatt kíváncsian vártam mit is fogok érezni. Nos szépen bemelegítettem a motort (patent de komolyan)
    és elindultunk. Ment mint a vonat a 170 paci vitte nyomatékból is ,nem kellett taposnom,a futóműve (mint minden bömié) parádés,no akkor rángassuk meg a jószágot mondottam. ÉS! Odaléptem . (kikapcsoltam minden nem odaillő ,menetstabilizátort :XD ) Újra fiatal srácnak éreztem magam:)) Kilinccsel előre ,füstöltek a hátsó gumik,a gyerek meg is jegyezte utána,hogy abba hagyhatom a vigyorgást már.
    Szóval így jártam:)
    A végén telefon,mondtuk,hogy köll, kis alkudozás (korrekt volt a srác ,bőven a mi elképzelésünk felé hajlott a dolog) és mivel húsvét mondtuk akkor kedden meg is vennénk,mert ugye kéne egy eredetiség vizsgálat mielőtt pénzt adunk érte. Foglalót sem kért megbeszéltük,így lett a családban újra egy propelleres gép:)
    Erősen eltöprengtem,hogy kéne nekem is egy:))