IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    Korábbi autó öregedett, kutya lett, gondoltam nézzünk szét milyen kombit lehetne. 150-170 LE körül gondolkoztam, mert untam a sok tuskót, aki tolt az autópályán 20cm-ről és megsértődött a bal lábas féklámpától.Mindenki erőltette, hogy vegyek 320 E46-ot. 2002-2003 évjárat körül. Jó, legyen. Kitaláltam rá egy összeget. Aztán annyi pénzért nyilván nem volt. Tegyünk még hozzá. A magyar piac tele mókolt példányokkal. Majd hoznak kintről. Tegyünk még hozzá... A külföldről behozatás 4-500e maga plusz a reg adó.
    A végén ugyanannyi pénzért 4 évvel fiatalabb autót vettem itthon. Octavia II RS. Majdnem feleannyi idős karosszériával, erősebb motorral, 5 helyett 6-os váltóval és több extrával (hátsó ülésfűtésig fokozva). Gyári állapotban, szervízelve. Garantált több vonalon visszanyomozott előélettel.
    Szóval tényleg érdekel, hogy miben tudhat többet egy BMW. Nyilván "p.namágnes" és ha elmész a hegyekbe ott király ( az Octavia meg ott szar, mert se futóműgeometria, se fék ... orrtolós fos) Az anyagminőséget nem értem. Az alkatrész sem lehet olcsóbb hozzá.
    Szóval téged reális korrekt embernek ismerlek, azért érdekel a meglátásod.