IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na várjunk:) Két malomban őrlünk ,megpróbálom egy vonalra terelni a dolgot.
    NEKED!!!! tökéletesen igazad van ,volt a választásnál.
    Én sem vennék mint írtam is egy öregebb gépet ugyanazért a pénzért ,és ennek ugyanazok az okai nálam is mint nálad. Én 5 évesnél idősebbet nem veszek magamnak és max 10-11 évesig meg is tartom,és olyat veszek amit a pénztálcám megenged magának. Nem vagyok márka fanatikus,most egy peugeom om van amit teljes megelégedéssel hibamentesen használok immár 4 éve ,pedig annak aztán van rossz híre.
    De ! A BMW-t a skodával emígyen összehasonítani azaz ár szerint nem szabad szerintem,vagyis szabad ,de az a képlet egyik része.
    Azt kell nézni,hogy egy bömbi új korában jóval többe kerül ugyanazokkal a paraméterekkel.És használtan is többe fog kerülni. Ez egyrészt ugye a márka preztisének is köszönhető,másrészt ha összeméred őket azonos évjáratban akkor azért láthatóak a minőségbeli különbségek,főleg a felhasznált anyagok tekintetében és vannak még különbségek bőven azért.
    Másrészt Bömöst az vegyen akinek nem okoz gondot,hogy a prémium érzésért folyamatosan áldozni kell ,mer nem olcsó a fenntartása sem ,bár az E46 nál már ez nem vészes,mondhatnám ugyanolyan alkatrészárak vannak mint egyszerűbb nevű társainál.
    És igen itthon kifogni mondjuk egy jó E46 ot az a csoda kategória,főleg emberi áron, mi néztünk jó párat ,de siralmas volt a felhozatal.
    Mókolt ,törött,rozsdás,leharcolt szarok tömkelege,lévén népszerű ezért drága is relatíve,a nepperek meg tucatszám hozzák kintről a főleg vackokat. Most a hahun szerintem ez az egy volt amit érdemes is volt megnézni. Van olyan is aki 2 milla fölött kér egy 2002 es kocsiért. Normális???:)
    No ha majd itt lesz ,egyszer felcammogok hozzád vele oszt kipróbálhatod magad is ,azt az ajnározott futóművet:)Kevés olyan van a földön szerintem:)Különben nekem a maga egyszerűségében tetszik ez a vas ,semmi turbó ,sor 6 szívó benya ,megy mint akit seggbe rúgtak, bár az tény,hogy nem széplelkeknek való,mert kemény egy autó,a kormányzása sem könnyed ,de oda megy ahova tekered a kormány ,sebességtől függetlenül.Nincsen benne tablet ,gombok vannak a funkcióknak,kézre áll ez szimpi a magamfajta öreg rókáknak:)
    Szerintem élmény vezetni ezeket,de mondom még egyszer én sem venném már meg magamnak:) No de gyerek ezt szerette volna ő pénze( nagyjából XD ),elvégre egyszer élünk és egyszer fiatal az ember.