91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #14433 Jó, hogy látlak...
Csináltam egy továbbfejlesztett Balaton mapot a Flyonline-ra, kifejezetten neked való.
Sok tucat álló orosz tank, pár perc repüléssel elérhetőek, könnyű légvédelem védi őket. (A vörösök meg sok német tankot találnak ugyanígy, csak erősebb a légvédelem)
A Korea mapot is át kell írnom, valami oknál fogva nem jelennek meg a mozgó földi célpontok (szerver idő vs. mission idő?)
Ha Sanyo feltette, akár már ma is mehetsz rajta. -
nalyib #14432 A Lacáéktál kapott moddal szinte mindenhol játszottam már, legtöbbször a Zeke vs. Wildcat-en... ami a Spits vs 109's testvérszervere, tehát elvileg ugyanolyan.
A tiltásveszély meg annyira nem érint, az eredeti hangokkal ugyanis még ennyi kedvem sem volna játszani:) -
Van 1 olyan hiba a Bf 109G-2-es cockpitjában hogy ha eltalálnak akkor a REVI összezsugorodik egész kicsire és úgy lebeg a műszerfal előtt.Van erre valami megoldás? -
Hát én nem csalásra használom.A soundmod van fenn meg új élethű fülkék a Bf 109-esekhez.Ezzel dobott ki kapásból a Spit vs.109.Azóta felraktam a 4.09 modot amihez tudtam telepíteni térképfrissítéseket is.Ezek is nagyon szépek,végre nem csupa lapos zöld a táj.Ezek a modok szerintem az élethűséget és az élményt nagyban fokozzák.Nem tudom Olegéknek miért fáj ez.Mindenki tudja hogy ők csinálták a szimet,de azért a legjobb modok összeválogatásával kiadhatnának 1 hivatalos kiegészítőt is,ami használható lenne a szervereken.
A Soundmod a fizikát is megváltoztatja?Mert mintha nagyobb sebességet tudna elérni a Bf 109.Pl. G2-es 550-et,560-at is.Korábban asszem csak 520-at tudtam kihozni belőle. -
áá pedig a DB605-nek olyan szép hangja van, meg a Jumo 213A-nak is :\ -
Lacusch69 #14428 Engem soundmoddal nem engedtek be a dedikált szerverek (+BGszerver), elég, ha a WarClouds is rááll erre a megoldásra, és bannol is mellé. -
sztem soundmodot nem lehet visszaszűrni, a csítet meg lehet (látványos) szal aki feeling miatt tett fel modokat és nem csalás céljából az nem bukik le. Persze ne használjátok :P -
Lacusch69 #14426 Szerintem ne nagyon menjen senki sem a WarCloudsra Soundmoddal, vagy más moddal. (Ha jól értettem az alábbiakat)
PFS_BlueLion topikindító postja:
"Last week one of the regulars of the WC server thought to please us all bringing the sound mod and a how-to-install-it instruction. He posted his thread without any intention to being accused being a cheater or whatever. Neither he had in mind to disobey the server rules.
As it is not allowed to discuss, distribute, linking, etc this sound mod on the War-Clouds forum, I recommend NOT to use any feature provided by WC: Website, Teamspeak and the IL2 server for this. Without any new warning your account on this website, your IP and callsign on the server will be suspended and banned if you get caught."
-
Warclouds beenged. -
Lacusch69 #14424 A dedikált szerverek biztosan nem engednek be, a többi meg kétesélyes. -
Lebowski #14423 pontosan.mert úgy érzékeli mintha meghekkelted volna a progit.van másik kismilió szerver.jó szórakozást -
Azonnal kivágott a szerver Reason:Timeout1.Ez azt jelenti szó szerint hogy időn kívül nem?Bizonyára a soundmod miatt van ez. -
Solt #14421 Ez is megvan... a TrackIr programnak is rendszergazdai jogosultság kell! :)
-
Igen így már sikerült telepíteni,nagyon jónak találom.Sokkal pontosabb és szebb a fülke kidolgozása és a hangok is bivalyabbak.Köszi a segítséget.Mentettem le még térkép frissítéseket is ezek úgy tudom működnek az online szerveren is.Majd azokat is telepítem.Hát akkor most kipróbálom a Spit vs.109-en megtűrik e a Soundmodot. -
sindelnet #14419 Van ahonnan kidob,van ahonnan nem,próbáld ki,de multizáshoz majd visszateszed az eredeti verziót. -
Ja bocs akkor az a baj hogy még nem raktam fel a soundmodot.Azt hittem anélkül is lehet ezt telepíteni.Viszont A lobbys szerverekre pl.Spit vs. 109-re nem engednek fel soundmoddal igaz? -
sindelnet #14417 Mentem privibe,ne ide koszoljunk... -
Ubisoft/Il-2 1946/Ezen belül nálam nincs files mappa. -
sindelnet #14415 A soundmod telepítése után kell lennie egy "files" mappának. -
Az IL-2 1946 főkönyvtárában kéne lennie a Filesnek?Mert ott nálam nincs. -
sindelnet #14413 Pontosabban:Fogod a 3do mappát,és mindenestül beteszed a files mappába.
-
sindelnet #14412 Főkönyvtár files mappa. -
Solt #14411 No még egy kis nyűg! :) A TrackIR program alapból beállítja az F12-őt center hotkeys-nek... no ez nekem az IL-2 alatt nem működik. Már átprogramoztam másik gombra is, de semmi... (más játékban működik rendesen)
Találkozott valaki ilyen "hibával"? -
Nem tudom mi lehet a megfelelő hely a cockpitok bemásolásáshoz.Mert van egy 3do nevű mappa abban egy Cockpit és abban a géptípusok.A játék főkönyvtárában viszont nincs sem 3do sem Cockpit nevű mappa.A géptípusoknak is csak a Paint Scheme könyvtárban vannak meg a mappái de Cockpit mappa ott sincs.Ezért nem tudom melyik mappába kéne bemásolni a cocpitok fájljait. -
Solt #14409 Sikerült megoldanom. Ha valakinek telepítési gondjai vannak a 6DOF móddal Vista alatt, annak íme a megoldás:
...Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Mods\6DOF_Tracker_2_0_sHr\ mappából az alábbi fájlokat:
61B3D5C8AF16E35E
65A9E2D846D578F2
6EABC2640E2C18C4
95B1C616D7D23EA6
AED23A24CF06FFE0
át kell másolni ide: ...Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Files
Ezek után működik a 6DOF Vista 64 bit alatt is... -
Ja csak ennyi világos.Köszi. -
kiskorúbézoltán #14407 Az Il-2 mappáján kívül csinálj egy új mappát és az említett fájlokat másold át ide is, pánik esetén - ha nem működik a cucc - egyszerűen visszamásolod innen a fájlokat. -
Mi az a Backup? -
Köszi.IL-2 höz még nem telepítettem nemhivatalos modot remélem sikerül. -
sindelnet #14404 Röviden.
Felteszed az Eng_Sound_Mod 093-at.
Bemásolod a főkönytárba a Wrapperexét.
Előtte backup:files.SFS,il2fb.exe,il2_core.dll,il2_corep4.dll,mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll fájokról.
A cockpitokat ha bemásolod a Files mappába a megfelelő helyre,menni fognak.
Én már régóta nem használom,saját felelősségedre kipróbálhatod.
-
Cockpit modot a 109-eshez hogy telepítsem? -
próbálj másik egeret+billentyűzetet
esetleg ace megacodec pack nincs fent a gépen? -
Nincsen rádugva még valami más? (Pl.: Kormány?) Gondolom többször is próbáltad elindítani. -
Kakaduduka #14400 Sziasztok. Van egy elég érdekes problémám. Mikor elindul a játék, belépek egy szerverre vagy valami és már a fülkében ülök, a pilóta folyamatosan jobbra hátra néz, és nem tudok vele mit csinálni. Az egérre nem reagál, a joy povja ugyan csinálna valamit de egyből visszarántja a nézetet. Ha kívülről szemlélem a gépet akkor ugyan egy a probléma, beáll egy nézetbe és nem tudom elforgatni. Mi lehet a baja? Már játékvezérlő nincs bedugva a billentyűzet jó, a joy jó, a játék teljesen friss. -
Hogy kell a modokat telepíteni?Én az allaircraftarcade oldalról töltöttem le élethűbb Bf 109-es fülkenézeteket de nem tudom hogy telepítsem.A fórumon egy darabig visszaolvastam de egyértelműen sehol nem találtam leírva.És vajon ez a cockpit mod együtt is telepíthető a soundmoddal?Akinek van tapasztalata kérem segítsen. -
Solt #14398 Hmmm... csökkentett módban elindul...
Nem szeresse a 64 bites Vistát? -
Solt #14397 Jó nagyot Urak!
Feltettem a 093-as sound modot, és a 6dof modot, de betöltésnél, amikor eléri a 95%-ot, akkor mindig kifagy! :( Mi lehet a gikszer? -
Melyik modot ajánlatos feltelepíteni a '46-ra ha azt szeretném hogy a messzer fülkék igazán élethűek legyenek és a motorhang is erdetibb legyen?Letöltöttem Freddie cockpitjait a 109-eshez de még mindíg nem jöttem rá hogy telepíthető.(A soundmod is tartalmazza ugyanezt?)Infó fájl gyakorlatilag nincs hozzá a fórum mer angol és az sem az installról szól.Ezen a fórumon a soundmodról találtam csak 1-2 hozzászólást de sajnos ezekből nem jöttem rá hogy telepítsem ezeket a Freddy féle cockpiteket.Segítséget kérnék. -
Lacusch69 #14395 Tehát szerinted a PF 4.04-hez gyengébb gép is elég, mint a '46-hoz?
Utolsó emlékeim szerint a PF 4.01-gyel jött be egy valamivel erősebb gépigény, az új típusú felhők miatt, amik egyébként kikapcsolhatóak.
A régebbi térképek biztosan futnak a gyengébb gépeken is (persze kifejezetten offline-ra gondolok), a '46-ban.
Nekem - szerintem mondhatjuk- erős gépem van. De a mai napig van olyan térkép az elsők közül, hogy (bizonyos körülmények között) 1024x768-ban(!) offline is leesik 12-15fps-re. Még erősebb gép kellene??? -
hetti #14394 Mi az hogy nem ment jol? Ez relativ!!! Nem mindegy hogy milyen beállitásokkal...
Én nemrég cseréltem le a 3000+ Athlon64 1GB ram 9800 Pro kombot amivel simán eljátszottam bármely verzioval a megfelelö beállitásokkal sött sokaknak még ilyen kofiguk sincsen mégis tudnak játszani vele akár online is
Sött 4.xx elején 1700+ athlon 512Ram ati 8500-tel toltam s ment