IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Hát én nem csalásra használom.A soundmod van fenn meg új élethű fülkék a Bf 109-esekhez.Ezzel dobott ki kapásból a Spit vs.109.Azóta felraktam a 4.09 modot amihez tudtam telepíteni térképfrissítéseket is.Ezek is nagyon szépek,végre nem csupa lapos zöld a táj.Ezek a modok szerintem az élethűséget és az élményt nagyban fokozzák.Nem tudom Olegéknek miért fáj ez.Mindenki tudja hogy ők csinálták a szimet,de azért a legjobb modok összeválogatásával kiadhatnának 1 hivatalos kiegészítőt is,ami használható lenne a szervereken.
    A Soundmod a fizikát is megváltoztatja?Mert mintha nagyobb sebességet tudna elérni a Bf 109.Pl. G2-es 550-et,560-at is.Korábban asszem csak 520-at tudtam kihozni belőle.