91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sajnos nem. -
nalyib #14953 spyy55:
nekem is szokatlan volt repülős-lövöldözős, de "szimulátornak" nevezett játékok után hogy itt ilyen kevés a lőszer (mint a valóságban is), de a háborúban sem repültek haza bevetés közben lőszerért (mivel nem sok értelme lett volna). Szóval, ha ez a valóságból kölcsönzött probléma mégis zavar, bekapcsolhatod az örök lőszer/üzemanyag könnyítést. -
wowfan #14952 Akkor az OpenGL-t kipróbálom, köszönöm. Másik kérdés. A F.A.Q-ban olvastam hogy magyarra hogy lehet állítani. Ezzel az a gond hogy nekem csak a menü magyar, a küldetések nem. Ezt meg lehet változtatni? -
NVIDIA kártyák jobban szeretik a OpenGl-t .
Ha nincs huzva a kari(mint ahogyan irtad), esetleg próbálmeg kártya drivert frissiteni. De mindenképp elöbb egy Opengl-s tesztet próbálj meg, hátha ugy jobb lesz. -
Ahogyan tanult kollégám is említette, a Puma virtuális század oldalán találsz megfelelö elméleti anyagot (nagy köszönet érte a készítöjének), amiben választ találsz a kérdéseidre. Az elfordulás jelzöre és a golyóra gondoltál szerintem.
Az alábbi linken olvashatsz utána bövebben: Elfordulásjelzö és golyó -
Lacusch69 #14949 Ne is akard követni! Én ilyenkor 20-30 fokkal eltérő irányba repülök (váltva, finom korrekciókkal), és figyelem a mozgását, hogy észrevett-e.
Ha észrevett és fordulékonyabb gépben van (ami gyakori), olyankor (általában) nem is foglalkozok vele, hanem megyek tovább másikat keresni. -
Lacusch69 #14948 Próbáld meg OpenGL-ben. A kártya is jobban szereti, a játék is. -
Értem, köszi. A másodikat úgy is értettem, hogy lőtávon kívül. Akkor is érdemes élesebben fordulni, motorral takarva, vagy ott van vlmi más megoldás is? -
Lacusch69 #14946 Igen, amikor nagy elétartást adsz neki. De amikor nem látod, már akkor is jó nagy elétartást adtál neki... -
wowfan #14945 Konfig:
Asus m2n4-sli alaplap
amd x2 4000+ processzor
2gm 800mh kingmax
gigabyte 8600 GTS
Dx beálítással játszok. Más játékoknál nem fordult még ilyen elő.
Tegnap raktam újra a játékot, és ma jelentkezett a probléma
Lacusch69: Igen, alap. A hőmérséklet is átlagos, eddig így nem volt probléma egy játékkal se. -
Hádde van olyan hogy állásszög ha az túl nagy, ha túlhúzod akkor ugye dugó azt hogy tudod kikerülni az arcade beállításon kívül? Ha jól tudom a modern gépeknél is pont ennek az elkerüléséhez szabályozza le a fedélzeti szgép a pilóta botkormányrángatását. -
A deflection shooting nem azt jelenti hogy nem hátulról, hanem különböző extrém szögekből pl merőlegesen lősz, jól megsaccolva mennyire kell mellé lőni hogy találj? -
Ki mondta ,hogy nem hatnak a gépemre az általad felvázolt tényezők.
Én ilyet nem állítottam. Én azt mondtam,hogy nekem nem szokott rázkódni,forogni,pörögni,meg magasságot veszíteni.
Most értelmezd a dolgot helyesen:)
De ha jó kedvem lesz ,megosztok veled egy apró információt,és talán neked sem fog annyira rázkódni,pörögni,forogni,magasságot veszíteni:)
-
Lacusch69 #14941 Az első esetben egy való világban is repülő pilóta tudna kifejezetten pontos választ adni, érdeklődj a Pumáknál, ott van néhány...
A második esetben, amikor nem látod a célt úgy lősz rá, az a deflection shot. Manőverező harcban gyakran úgy lövök én is, Fókával különösen.
Vagyis teljesen általános, és a megérzésre kell hagyatkozni, hogy az ellenfél hátha nem változtat közben irányt... -
Kicsit rosszul fogalmaztam, a barell roll-nál, fordulásnál világos, ezeken kívül nem tudom mi a szerepe. -
Lacusch69 #14939 A videokártyád alap órajelen van? -
Újfent lenne két kérdésem:)
Az egyik, hogy a 109-es mesterséges horizontja jelez még két dolgot a repülőgép helyzetén kívül. Az egyiket egy ilyen gyufa szerű pálcika, a másikat egy, gyanítom levegőbuborék. Ha jól értettem a training filmben, akkor a buborék a valós repülési irányomat jelzi, amit a rudder-rel (függőleges vezérsík
) tudom állítani, a másikat pedig, ami nem igazán világos mit jelez a botkormány jobbra, ill. balra döntésével. A probléma azért merült fel, mert a loop (gondolom ez magyarul a hurok) során nem tudom melyiknek kell középen állnia, és a rudder szerepe, a fordulásnál való süllyedés, emelkedés, illetve a barell roll-on kívül sem világos.
A másik kérdésem, hogy dogfight közben ha folyamatosan arra törekszem, hogy a célt lássam, akkor mindig lemaradok a fordulókban. Ha viszont élesebben akarok fordulni, akkor a motor kitakarja, és közben akár le is bukhat, vagy megfordulhat. Van-e valamilyen trükk, arra, hogy ne veszítsem szem elől, de kellően gyorsan is tudjak fordulni. Azt hiszem, most azért maradok le, mert én nem oda repülök, ahol a célgép lesz x idő múlva, hanem oda, ahol éppen van, és ezért maradok le.
Előre is köszönöm:) -
Kicsit részletezd a problémát! Milyen konfiguráción játszol, milyen beállitásokkal(Dx,OpenGl). Más játékokkal mi a helyzet,mikor telepitetted ujra a gamet, mikor jelentkezett elöször ez a hiba, stb. Itt a fórumon elég kevés a "léleklátó". Ha kicsit bövebben kifejted a problémát, biztosan tud neked valaki segiteni. -
Nem értettél meg ezek szerint. Nincs!! rá mód, hogy ujra fegyverezd és ujra töltsd a gépedet, ugyanazon misszión belül!
Átmeneti megoldás az online szervereken létezik, ott is csak az un. dogszervereken. Azért átmeneti, mert ott is le kell szállni, majd Refly. A szerver ugye a kedvedért nem indul ujra, igy ott folytathatod az ellenfél apritását, ahol nagyjából abba hagytad.
Online war szervereken ez természetesen már nem elérhető lehetöség. Az offline bevetésekben meg egyáltalán nincs ilyen. -
Üdv!
Még mindig nem kaptam érdemleges választ egy apró kérdésre, de kihez fordulhatnék, ha nem IL2 FUNokhoz! Tényleg nem ismer senki sem megoldást a fegyverek + üzemanyag újratöltésének problémájára? Nem ez a legnagyobb problémám, de még nem találtam meg rá a módszert és furcsa, hogy egy ilyen jellegű programhoz nem készítettek megoldást. Vagy csak én nem tudok róla? (elég furcsa lenne, ha kihagyták ezt, mert kevés tárral rendelkező gépeknél igen alacsony a "jó" eredmény..)PLEASE! Valaki segítsen... Nem akartam zavarni, de reméltem itt informál valaki.. köszönöm! -
wowfan #14934 Üdv!
Az lenne a gondom hogy néha a játék kifagy, de egy kis iső múlva megint jó, de már ilyen: kép
Ha nem atl-tabozok vagy valami akkor az asztal is zavaros lesz
-
És azt mivel csinálod hogy távolról se közelíti a fizika törvényeit a géped? Helyben is meg tudsz vele fordulni? :) -
Attól tartok, sehol. De ha idöben beszólsz rádión, hogy melyik körben állsz ki, akkor a kerékcserével együtt ezt is megoldják. Attól függ, hány kiállásos taktikán van a csapatod.
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne: ha elfogy a lőszerem és leszállok egy saját reptérre, akkor hol és hogy lehet felvenni üzemanyagot + lőszereket???
Válaszotokat köszönöm.. "GO FLY"
-
Mégis csak a táp lesz, levettem min grafikára a játékot és nem fagy meg.
Ha vissza jöttem németországból veszek másikat, remélem az lesz! -
Kipróbáltam pár dolgot, de még mindig megfagy a játék!
LEszedtem egy cracket a netről, hátha a meghajtó a bűnös, de nem!
Kikapcsoltam a dxdiag-ban a gyorsítást, de ez se segített!
Kikapcsoltam a hangkártyát hátha az mert integrált, de az se!
Így már fogalmam nincs mi lehet a gond! -
Lacusch69 #14927 Köszi, erre gondoltam. -
Tavaly májusban vettem meg "öket". Azóta használom, többé-kevésbé rendszeresen. Idönként "elhajlok", más játékok irányában.
Összeségeben megvagyok elégedve mind a kettö nyujtotta szolgáltatással.
Mint korábban emlitettem, már használtam már Saitek botot. Nos, a pedál is ezt a minőséget képviseli. Kellö erősséget lehet beállítani az oldalkormányhoz, hogy megfelelöen középen tartsa a lábakat. Jól méretezhető a pedál, felnött láb méretü a pedál része. Cipöben nem próbáltam ki még egyszer sem, viszont mezítláb kellöképpen kényelmes a használata. Hosszabb használat után is tökéletesen középre pozicionál. A pedálok közül az egyiket használom fékezésre, a másikat ugyen nem, mert az IL-2 nem használja. Kopást, potik "elmászását" nem tapasztaltam. Ennyi használat után összességében egy karcolást szenvedett el a pedál, az is az én hibámból. Tisztítás közben, véletlenül megkarcoltam
-
Lacusch69 #14925 Mi a gyakorlati tapasztalatod vele? Főleg a mechanikai és elektronikai tartóssága érdekel. -
Igen. Azért ezt a linket tettem be. -
De gonosz vagy:) -
Mi láttuk mindkettőt leszállni ,sőt a B25 szele majd fellökött bennünket a domb tetején. Muhaháék jóvoltából még közel is mehettünk hozzájuk.
Van is képünk a parkolási procedúráról ,majd felkerülnek a honlapunkra.
-
Most hogy mondod!!! Kezdem érteni a dolgot:)
Mondjuk nekem nem szokott rázkódni,meg pörögni,meg forogni,meg magasságot veszteni de majd megpróbálom ,hogy úgy milyen:)
-
Lacusch69 #14920 Azoknak, akik szombaton voltak a repnapon, és lemaradtak a Mitchell-Corsair formációról: az Index repnapos topikjában olvastam, hogy a RB csapatnak ez a két gépe is részt vesz a 20-i ünnepségen! -
Lacusch69 #14919 A pedálod is Saitek? -
Lacusch69 #14918 Tanulj, Laca!
-
Hát nemtom, van az a kis rázkódás amikor éles manővereket csinálsz a géppel, és a következő fokozat az a fura pörgésforgás, amit oldalkormánnyal szokás leállítani, és gyors magasságvesztéssel jár :D
Na szóval a joyt állíthatod úgy hogy deréxögbe nyomja a kormányfelületeket, de ezt a kis pörgésforgást úgysem lehet elkerülni normál esetben. Szóval nem a joytól függ. Énis hátrahúzhatnám akadásig, de csak az erős rázkódásig engedem, mert után úgyis pörgésforgás jön :) -
Köszönöm a válaszokat. -
Konkrétan egy ilyen rendszert használok.
Saitek FCS -
Próbáltam mind a kettöt. Magam részéröl a pedálra "esküszöm". Nagyon szokatlan, mondhatni "béna kacsa" kezdésböl az ember, de ez nagyon hamar eltünik és átadja a helyét egy sokkal kellemesebb érzésnek. Barátaim, akik kipróbálták (egyikük évekig vitorlázó gépet repült valóságban), nagyon dicsérték. Mivel magam csak "szobapilóta" vagyok, nekem teljesen megfelelö. Ugy 2-3 óra repülés felér egy komolyabb atlétika edzéssel. No nem kell súlyzózásra gondolni, de a nyak a TR miatt, a karok az FCS miatt, a láb a pedál miatt dolgozik. Ha mindezt összevetjük egy normális bottal történö repüléssel, észrevehető a különbség. Fizikálisan is eléggé elfárad töle, aki próbálja, nem csak szellemileg. Mindenképp ajánlott a kipróbálása és ha vannak rá megfelelö anyagi források, akkor a kiépítése.