IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Újfent lenne két kérdésem:)
Az egyik, hogy a 109-es mesterséges horizontja jelez még két dolgot a repülőgép helyzetén kívül. Az egyiket egy ilyen gyufa szerű pálcika, a másikat egy, gyanítom levegőbuborék. Ha jól értettem a training filmben, akkor a buborék a valós repülési irányomat jelzi, amit a rudder-rel (függőleges vezérsík
) tudom állítani, a másikat pedig, ami nem igazán világos mit jelez a botkormány jobbra, ill. balra döntésével. A probléma azért merült fel, mert a loop (gondolom ez magyarul a hurok) során nem tudom melyiknek kell középen állnia, és a rudder szerepe, a fordulásnál való süllyedés, emelkedés, illetve a barell roll-on kívül sem világos.
A másik kérdésem, hogy dogfight közben ha folyamatosan arra törekszem, hogy a célt lássam, akkor mindig lemaradok a fordulókban. Ha viszont élesebben akarok fordulni, akkor a motor kitakarja, és közben akár le is bukhat, vagy megfordulhat. Van-e valamilyen trükk, arra, hogy ne veszítsem szem elől, de kellően gyorsan is tudjak fordulni. Azt hiszem, most azért maradok le, mert én nem oda repülök, ahol a célgép lesz x idő múlva, hanem oda, ahol éppen van, és ezért maradok le.
Előre is köszönöm:)