IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Próbáltam mind a kettöt. Magam részéröl a pedálra "esküszöm". Nagyon szokatlan, mondhatni "béna kacsa" kezdésböl az ember, de ez nagyon hamar eltünik és átadja a helyét egy sokkal kellemesebb érzésnek. Barátaim, akik kipróbálták (egyikük évekig vitorlázó gépet repült valóságban), nagyon dicsérték. Mivel magam csak "szobapilóta" vagyok, nekem teljesen megfelelö. Ugy 2-3 óra repülés felér egy komolyabb atlétika edzéssel. No nem kell súlyzózásra gondolni, de a nyak a TR miatt, a karok az FCS miatt, a láb a pedál miatt dolgozik. Ha mindezt összevetjük egy normális bottal történö repüléssel, észrevehető a különbség. Fizikálisan is eléggé elfárad töle, aki próbálja, nem csak szellemileg. Mindenképp ajánlott a kipróbálása és ha vannak rá megfelelö anyagi források, akkor a kiépítése.