IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Tavaly májusban vettem meg "öket". Azóta használom, többé-kevésbé rendszeresen. Idönként "elhajlok", más játékok irányában.
    Összeségeben megvagyok elégedve mind a kettö nyujtotta szolgáltatással.
    Mint korábban emlitettem, már használtam már Saitek botot. Nos, a pedál is ezt a minőséget képviseli. Kellö erősséget lehet beállítani az oldalkormányhoz, hogy megfelelöen középen tartsa a lábakat. Jól méretezhető a pedál, felnött láb méretü a pedál része. Cipöben nem próbáltam ki még egyszer sem, viszont mezítláb kellöképpen kényelmes a használata. Hosszabb használat után is tökéletesen középre pozicionál. A pedálok közül az egyiket használom fékezésre, a másikat ugyen nem, mert az IL-2 nem használja. Kopást, potik "elmászását" nem tapasztaltam. Ennyi használat után összességében egy karcolást szenvedett el a pedál, az is az én hibámból. Tisztítás közben, véletlenül megkarcoltam