91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    cöcö
    warez
  • tothgyorgy
    nodvd
  • tothgyorgy
    Gamecopyworld ?
  • Vogel
    www.megagames.com talán
  • lanchester
    üdv! egy gyors tippet tud adni valaki honnan tudok leszedni no dvd exe-t? életet mentenétek!
  • Sanyix
    az a függőleges, úgy fordulok mint írtam, mert ott nem csak simán lelassulok, hanem emelkedek, vagy alacsonyabbra megyek, de gyorsulok, tehát nem sokat vesztek :)
  • Lacusch69
    Fordulj vertikálisan, így sokkal kevesebb energiát vesztesz.
  • DonZorro
    Az AI az mindent tud, még azt is amit nem lehetne megcsinálni...
  • Sanyix
    Engem persze hogy minden lefordul, mert 262-essel repülgetek, ami nem a fordulékonyságáról híres :) általában függőleges irányban ha vissza akarok fordulni, ha kisebb kanyar akkor függőleges-vízszintes összevegyítve, ha kis kanyar akkor ugye vízszintes.

De arról volt szó, hogy az ai is képes (a csítereken kívül) sebességvesztés(ami meg lehetetlen) nélkül olyan szűk kanyart csinálni, hogy hihetetlen.
  • Sanyix
    De Laca úgy kezdte el mondani, mintha bizonyos joybeállításoktól jobban fordulna a gép, nem úgy hogy hogy bizonyos joybeállítások megvédenek a hirtelen, meggondolatlan mozdulatoktól :)
  • Lebowski
    amúgy attól még hogy 100-on van a joybeállítás az nem eredményezi azt hogy a gép jobban fog fordulni,mivel minden gépnek megvannak a saját fizikai határai.monnyuk egyeseknek nincs:D
  • DonZorro
    Teljesen igazad van Laca Mester, erre már én is rá kellett hogy jöjjek a repült órák számának növekedésével...
    Mivel a forrófejűség sokszor készteti az embert, hogy húzza azt a botot amíg lehet, vagy még tovább is! Aztán meg jön az említett dugó!
    Még az sem mindegy hogy balra vagy jobbra kezdesz egy manővert! Mivel nem úgy fordul mind a két irányban a gép! Vagy rosszul tudom?
  • Lacusch69
    OLVASGASS!
  • Her Laca
    Mellesleg azért vannak előnyben azok akik összetettebb repülésirányító rendszert használnak pl X52 ,mert a légi harc közben finoman tudnak mindent állítani úgy ,hogy le sem veszik a kezüket a joy ról. És az idő!,mint tudjuk nagy kincs.
  • Her Laca
    Ja és nehogy kifelejtsem!! Az sem mindegy ám,hogy a térben merre hajtod végre azt a nyomorult fordulást! Mert ugye ,más az eredmény ha lefele tendálsz,avagy vízszintesen,de megint más ha felfele hajtod végre ugyanazt a manővert. No de nem akarok én itten légi harc oktatást eszközölni.:D
  • Her Laca
    Drága Testvírem:) Távol áll tőlem,hogy osszam itt a nemlétező eszet,de megpróbálom elmagyarázni mi is a lényeg itten.
    Tehát ! Ha a joy értékét visszaveszed 100-ról akkor a harc hevében hiába rángatod túl a botot , Lacusch kollega által tökéletesen megfogalmazott eredményt kapsz.
    De a fordulókör nem csak a magassági kormány kiterítésén múlik ám.
    Van itt pár dolog még, ami befolyásolja,még pediglen itten van a sebesség.
    Nem mindig a full gázon való kanyarvétel:) a legcélravezetőbb ám.
    Aztán ottan van a trim,meg ne felejtsük el a fleps-et .Na meg az oldalkormány. Ezek összetevők együttes és helyes használata eredményezi azt az állapotot melyet te némi értetlenséggel fogadsz. Szepy kollega mondotta egyszer nekem (és milyen igaza volt!!!) ,hogy ne túrjuk a levegőt a gép orrával.Ha már rázkódik valami az régen rossz.
    Az hogy téged minden gond nélkül lefordulnak egyesek,valószínű annak tudható be ,hogy rendelkeznek némi tapasztalattal az adott gép kezelését illetően(az évek ,meg a rutin) . Nos remélem sikerült némileg oszlatni a ködöt amely e témában értetlenségre adott okot számodra:)
    Maradok további tisztelettel Herr.
  • Sanyix
    Aha... de attól még nem tud jobban fordulni. Manuálisan is megy a határon tartás, legalábbis nekem. Mellesleg minden gép mást bír. Egyikre beállítod, másik meg többet bírna, akkor azt meg korlátozza. Az miért jó?
  • asw27
    Valószinüleg nincs tisztában az állásszög és az állasszögváltozás fogalmával.
  • DonZorro
    Nem értem mit nem ért a Srác...
  • Lacusch69
    De mit nem értesz???
    Ha túlhúzod, jelentősen megváltoztatod a gép állásszögét, emiatt leesik a szárnyáról az áramlás és bedugózik.
    Ha visszaveszed a joyon a magassági kormány 100% kitérésre eső tartományt, akkor nem lehet olyan könnyen túlhúzni.
  • Sanyix
    Ha óvatosan lassan húzod, akkor is jön a rázkódás ha továbbhúzod a fejreállás, (ha hirtelen megrántod persze korábban) ha mégtovább a dugó. Ezt pedig a legdzsunkább joyyal alapbeállításon is el lehet érni. Még a rommákopott joyommal is tudtam a rázkódáson tartani a gépeket, ami után már csak dugó van.
  • Lacusch69
    Figyi, mi van, ha motorral holtponton egykerekezel, és gázt adsz? Hanyattesel.
    Na kábé ilyen ez is. Ha hirtelen nagyot növekszik a kormány kitérése, elveszti az egyensúlyát.
    Mit gondolsz, miért manővereznek jól a mai (egyébként instabilra épített)vadászgépek?
    Ugyanígy bedugóznának (vagy még jobban), ha nem lenne bennük repülésvezérlő számítógép.
  • Sanyix
    De még mindig nem értem, ettől miért ne dugózna be a gép? A mostani beállításokkal is már 3/4-ig hátrahúzva már simán bedugózik egy 109-es is.
  • TG Gida
    Haj!
    Próbálj ki egy másik no-dvd exe-t.
  • Lebowski
    gyáááá.kéne egyet repni
  • Lacusch69
    Ha egy A8,A9-re felkerül a két "büntető", akkor még több is...
  • TG Gida
    Sokat kell gyakorolni a lövészetet és ha sikerült tíz százalék fölé tornászni a találati arányt,akkor egy tárral akár három,négy ellen is padlót foghat.
  • nalyib
    Akkor bocsánat, oleg csal meg hazudik!;Ð
  • bucsher
    vedd lejjebb a prop pitcht :P
  • Lebowski
    5 napig minimum 12 órát dolgoztam. kicsit le van rotálva az agyam meg a testem is:)
  • Bucser
    te nagyon kész vagy KV:D
  • bucsher
    ja ja ja :)
  • Lebowski
    dogfight.vagy ha a csattogást akarod hallgatni ahogy töltik be a skulót akkor rugdosd a széked amikor reflyt nyomsz :P
  • Lebowski
    játékban teljesen nagy marhaság az a buborék uh ne figyelj rá.max bombázóknál fontos amikor trimmelnek de neked ezzel nem kell baszkodnod.

amugy most pár napig melóztam kint a rakparton a redbullnak és egész nep repülgettek a jónépek.tegnapelőtt még csak gyakoroltak a versenyzők de tegnap meg ma már jött a b25,corsair,grippenek,vmilyen légcsavaros,apacs meg még sokminden. a b25 észveszejtőenbrutálisan alacsonyan ment el a fejünk felett.nemtuttam h hirtelen bepisiljek e vagy a másik amit ezen a lukon szokás :) brutáál :)
  • bucsher
    de nagyon is előfordult, hogy gyors feltöltés után mentek vissza harcolni. és hiányzik is a játékból.
  • DonZorro
    Meg KELL venni...
  • lanchester
    Üdv mindenkinek!
    Lenne nekem 1 problémám a játékkal kapcs. Mikor lépnék befelé, kiírja hogy: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    Ilyenkor mi a teendő?
    Remélem tudtok segíteni!! előre is köszönöm!
  • panther112
    KÖszönöm a linkeket.
  • Her Laca
    joy

Alant van pár beállítás próbáld ki őket.crazyivan1970-é nekem bejött.
  • Her Laca
    Most erre mit mondjak. Lehet nem húzom túl. De a legegyszerűbb ,ha fogod és a magassági értékét 100 ról leveszed elsőre 90 re. És máris nem tudod túlhúzni. Aztán próbálkozhatsz 91,92,93 stb -ra állítani és meglátod mi az ami még jó neked. Meg pár óra repkedés asszem kell ahoz ,hogy az átesés csak nagyon ritka jelenség legyen.