91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    Persze profik ellen a kiséret véd igazán. A multkor 1 bevetés alatt 2 shitet lőttem. Berepültek a gpu tűzbe. Ez kivétel, de előfordul.
  • tothgyorgy
    No persze nem a csodamasinák mellett.
    A kedvenc szokásom (megfelelő magasság mellett), ha a vadász közeledik, kicsit orra bólintom a gépet, az alsó gpu meg lövi. Általában jó hatásfokkal. Aztán felkapom az orrát. Lényeg ne repüljön az ember egyenesen. A felhők, hegyek jó búvóhelyek.
  • nalyib
    Jó fegyverzet??? Uh figyelj, tanítasz majd célozni?;Ð
  • tothgyorgy
    Ju-88 a kedvenc bombázóm. Jó fegyverzet (különösen a farok alatti lövész), zuhanófék, jó bombaterhelés. Szövi gépeken nem igazán repülök.
  • Sanyix
    Pedig de a németeknél a ju-88-as bomba :)
  • Lebowski
    az előbb leírtak alapján repülhető.hidd el nekem. nem véletlenül írtam...
  • Nohab
    Igen Pe-8, de az sem repülhető. Van egy másik mód ami néhány gépet repülhetővé tesz (AAA szervernek valami kabin módja) másik szervereken még nem használtam.
  • Lebowski
    Pe-8
  • i robot
    És ezt mire rakom fel?
  • Nohab
    Nincs a játékban atombomba. A ruszkiknál a FAB 5000 a legnagyobb bomba.
  • i robot
    hopp B-29 ről atomot
  • i robot
    Köszi a választ! Ez így annyira nem is jó.Akkor nem mostanában fogok B-29 Atomot dobni.

• Lebowski
    csak olyan szerveren tudod repülni ahol van külső nézet (és persze a planesetben bennevan :) ), mivel ezeknek nincs pilótafülkéje (kivéve mod de ottis meglevő pilótafülke van és lövész nincs).kiválasztasz egy alapból repülhető gépet > fly > refly > alapból nem repülhető gép. ekkor már tudod irányítani.ha előbb a nem repülhetőt választod akkor nem látod a géped.
  • tothgyorgy
    Is. Meg a fülkéket is. Én nem használom, de páran igen. Majd ideírja vki pontosan.
  • i robot
    Ez a soundmod a hangokat is változtatja? Vagy csak ez a neve?
  • tothgyorgy
    Az a gyanum, csak soundmoddal. Ezzel viszont az online szerverek egy része kidob. Valahol van olyan mod amivel nem, de nem tudom honnan tölthatő le.
  • i robot
    Hogyan lehet repülni B-29, B-17 stb gépekkel? Ez csak most tünt fel hogy nem tudom választani őket.
  • Richtofen
    Pontosan érintened kell azt a navigációs pontot, ahol a recon-t jelzi. A többi küldetésnél nem számít, hogy a kijelölt útvonalon repülsz e, de rekonnál legalább azt az egyet érinteni kell.
  • tothgyorgy
    Lehet eltaláltad a pixelt a 2 szeme között.
    Úgy gondolom a motort v a pilcsit kell kilőni.
  • Scottt
    Egyszer vhogy szétlőttem egy Li-2es lövészét és a sound mod miatt 'hót' véres volt a kupolája nagyon tetszett:)

Nincs recon gép az a feladat, hogy reconolni kell vagy mi:$
  • tothgyorgy
    Sztem egyszerüen nem lehet kilőni őket. Közvetlen közelről ösztüz a lövészre, nyeli mint a nokedlit, visszalő és kész vagyok. Aztán fordult haza. Rárajtolt más, őt is megszórta a lövész. Pedig a srác is végigszántotta alaposan. Sőt a pörögve lehulló gép lövésze (ha a pilóta nem ugrott) a földbecsapódásig lő és talál is.
  • tothgyorgy
    Úgy érzem a szövi gépek erősebbek. Amit Marseille (afrika csillaga) tett meg sem közelíthető. (10 géplelövés 1 felszállással)
  • Szepy2884
    Valszeg meg kell találni és lelőni a recont.
  • Lacusch69
    Érdekes ez a dolog, vasárnap este a BGszerveren voltunk Eddel meg Varival, és a sivatagi térképen Hayate B-vel aprítottam egy P63-ast, legalább 8-10db 20millis találatom volt rajta. Füstölt, szórta a törmeléket, és haza tudott menni... (Elfogyott a lőszerem, de ugyanezt a gépet szemből támadó spanyol srác G2-esét simán leszedtem, amikor véletlenül a tűzvonalamba repült...)
    A legérdekesebb az, hogy az előtte levő bevetésen 3 gépet lőttem le, és fele kb. lőszerem megmaradt.
  • Scottt
    Gyerekek vki elmagyarázza, hogy a picsába enged tovább az offline kampányban a gép?Kibasz 1 Recont és nemkell semmi mást csinálni(Útvonal repülés van csak..)Akkor mit kell csinálni?
  • Vogel
    Nem tudom, ennyire nem mentem bele. Jobb ha mindig aktívnak hiszed a lövészt és a holtterét keresed.
  • tothgyorgy
    Aha. De azért a 20-as jobban sebezhetné. Mellesleg miért nem lehet a szövi gépekből kilőni a lövészt ? Ha én megyek lövésszel akkor lehet ha én lövöm a lövészt akkor meg nem ?
  • Vogel
    Pacific frontot nem ismerem de azt tudom hogy gyengébb a zeró 20asa mint az MG151/20.

mint láthatod van neki lefelé is pusija. TBF hátulról
  • tothgyorgy
    Tegnap zéroval csapkodtam a TBF-eket. Kiőttem rá mindent és épp hogy füstölt. Jó a lövések java mellé ment, de azért a 2x20 sebzése nem volt ennyire rossz. A gpu meg felejthető. A sebzése a 0-hoz közelít. Érdekes h a hátsó lövész 6 órára alacsonyra is lőtt. Hogyan ?
  • Sanyix
    lehet 6-os volt.
  • Vogel
    Aláírom, hogy körülményes és lassan esik le egy 20astól. Gunpodot sose viszek de azzal fektetni lehet az egész szárnyat egy rácsapásból. Nem kell túlbonyolítani az il2es lelövését. Dongóéknál a hasra pacsit tanítottuk messzerrel. Fókával tökmind1 csak 2mp-ig kell rátartani egy pontra és az lerobban róla. Én spec mindig alulról csapom. Sztem a 90fokos rácsapás nem hatásos, rövid ideig fekszik rajta a találat. A hagyományos 60fokosban esek rá meg kockázatos, a mag-köpő gyorsan olajosra teszi a gépet, mint ahogy kolléga is írta. Oldal-, meg hasonló kapáslövések veszélyesek; kis hatásfokúak, sok időt vesznek el a csapatmozgásban míg újra ráfordulhatunk a célra.
    Egyesek szerint G2vel szárnyszélet kell ütni mert az fából volt és lepattan a vége. De csinálhatunk egy szervert, próbára tehetjük tudásunkat és megoszthatjuk a tapasztalatokat.
  • Lacusch69
    109G2-őn 30-as?
  • Sanyix
    109
  • Szepy2884
    A román Zéró
  • Lebowski
    az túl jó gép :) heinkellel legalább nehezebb taxizni :)
  • Lebowski
    sokkal jobban lehet célozni mint az ai lövészek.csak megjegyzem h il2 farlövésszel 3-5 találattal ki lehet gyújtani a messert. nemolyanrég bementem vmi szerverre, nemtom melyikre, a lényeg h oksabb volt a szerver az átlagnál (beállításait tekintve). becsücsültem énpici heinkelembe és rámragadt 3 hurri. az első ugye h nem érnek utol. ezen jót nevettem. később jöttek magasabbről de ugyanúg beültek a buták. 1 pk,egynek a kontrollját lőttem el ( szemből????) egy pedig kigyulladt. szal sokkal jobb előben lövészkedni. ezt csak azért írtam merthogy kiemelted h multiban nincs zajcev. pedig van:)
  • Lebowski
    il2 mint repülőnek a sérülésmodellje!hurrinál is hasonló a helyzet.
  • kiskorúbézoltán #15718
    Csak amíg nem próbálja ki a B-25-öt...
  • Lacusch69
    110G2?
  • Sanyix
    én eddig ilyen rövid sorozatokból csak fűrészgéppel (20-as, mert nem olyan robbanós, hanem csak úgy lenyisszantja az eltalált rész, és szinte soha nem robban szét vagy gyullad ki az enemy). Egyszer majdnem függőlegesen zuhantam g2+2*mk151, rövid sorozat, szárny megválik a törzstől, ugyan ez fókával oldalról azonos szintről, akkor is repült a szárnya. Szal én il2-t 80%-ban ilyen szárnyvágással szedem le, nekem úgy tűnik ott a szárnytőnél nagyon érzékeny ha felülről és oldalról kapja, alulról viszont nem annyira.
    A legutolsó 30-as élményem il2-vel az volt, hogy sima g2-vel beálltam multiban mögé(mert nem volt hátsó zajcevja), 1 lövés a 30-assal paff szétrobban az egész, nekem -1 csűrőlap, és olaj a szélvédőn :D kicsit meglepődtem, de leszálltam épségben, bár már annyira csicsergett a motor, hogy átstartolni se tudtam volna.

De nekem ez volt a legsikerebb 30-assal, amúgy 20-assal vagdosás jobban megy il2-vel szemben.

Egyébként mik ezek a szétrepülő szürke csíkok amik jönnek az il2-ből találatkor? Ez ilyen dizájn vagy valami van a gépben ami a többiben nincs? :D