IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    én eddig ilyen rövid sorozatokból csak fűrészgéppel (20-as, mert nem olyan robbanós, hanem csak úgy lenyisszantja az eltalált rész, és szinte soha nem robban szét vagy gyullad ki az enemy). Egyszer majdnem függőlegesen zuhantam g2+2*mk151, rövid sorozat, szárny megválik a törzstől, ugyan ez fókával oldalról azonos szintről, akkor is repült a szárnya. Szal én il2-t 80%-ban ilyen szárnyvágással szedem le, nekem úgy tűnik ott a szárnytőnél nagyon érzékeny ha felülről és oldalról kapja, alulról viszont nem annyira.
    A legutolsó 30-as élményem il2-vel az volt, hogy sima g2-vel beálltam multiban mögé(mert nem volt hátsó zajcevja), 1 lövés a 30-assal paff szétrobban az egész, nekem -1 csűrőlap, és olaj a szélvédőn :D kicsit meglepődtem, de leszálltam épségben, bár már annyira csicsergett a motor, hogy átstartolni se tudtam volna.

De nekem ez volt a legsikerebb 30-assal, amúgy 20-assal vagdosás jobban megy il2-vel szemben.

Egyébként mik ezek a szétrepülő szürke csíkok amik jönnek az il2-ből találatkor? Ez ilyen dizájn vagy valami van a gépben ami a többiben nincs? :D