91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #15835 Szerintem ami a legesetlenebb benne, az az, hogy a "vetítős" célzókészülékek a semmire/szélvédőre is vetítik a képüket, ha a készülék fölé nézel. Persze nem tudom ezt nem e javították azóta. -
Oké, köszi! :D
Bár számomra az is új, hogy lesz 4.09-es patch... :)
Azt lehet tudni, mi lesz benne? (pl új típusok...)
És bocsi, h csak most reagálok... :)
Üdv:
Papa01
-
mert szar a modellezés?:) -
Igen, kivitted a karrier azon részét. -
Köszönöm a válaszokat! -
Üdv! Gratulálok a szerzeményedhez.
Amire neked szükséged van az un. 6 DOF. Az alábbi linken találsz hozzá információkat:
[MOD] 6DOF ~ Tracker version ~ v2.0 *Update*
Magam részéröl egyáltalán nem értek egyet Richtofen véleményével.
Amióta elkészült a már emlitett MOD-nak a stabil verziója, azóta csak és kizárólag úgy repülök.
Tény, hogy vannak benne hibák, ld. oda is belát az ember a gépben, ahová nem látna be a valóságban. Ezek a hibák nem annyira zavaróak mint ahogy látatlanban gondolná az ember.
Csak egy példát hozok fel: Többnyire a virtuális pilóták valamilyen kezelö szervre teszik rá az un. normál és "gunsigh" nézet váltását.
Nos ezt a 6DOF mod-ban egyáltalán nem kell alkalmazni. Egyszerüen közel és kicsit jobbra(Bf-109) kell hajolni a revihez. Ugy oldották meg a MOD készitöi a Revi problémát, hogy közel hajolás esetén fokozatosan zoomol is a kamera nézet, aminek a végeredménye pontosan megfelel a kezelöszerv segitségével kiválasztott "gunsight" nézetnek, illetve a célzott gép is közelebb látszik.
Ez igy leírva bonyolultnak tünik, de kipróbálva egyszerüen természetessé válik a dolog. Nehezen hihetö, hogy valakinek az tetszen jobban, hogy a pilóta fülkében, a pilóta feje teljesen mozdulatlan és csak forgatni tudja, vagy inkább az, hogy minden irányban elmozdulhat a a nem tulzottan tágas pilóta fülkében.
Csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki. Igen, vannak szerverek ahová igy nem fog beengedni, de ezek a szerverek sokkal kisebb létszámmal képviseltetik magukat.
Ha meg nem tetszik, leveszed (ez is le van irva hogyan) és máris normál modban bárhol repülhetsz.
Sajnos engem nagyon "elrontott" mind a sound Mod (extra jó gép, fegyver, sérülés, stb hangok), mind a 6 DOF. Inkább már nem is repülök olyan helyen, ahol ezt nem támogatják.
-
hát ezt nem hiszem. Egy negyedakkora lap elvesztése ugyan azt idézné elő, mint egy 4x akkoráé? Akkor miért nem kisebb vezérsíkot csinálnak, ha úgysem kell? -
Világos, de a magassági lap elvesztése ugyanolyan hatásfokú mint az egész elvesztése. -
Richtofen #15827 Szerintem a kampánytól függ, hogy mikor van vége. Vagy dátum vagy kulcscellák elfoglalása/elvesztése. -
Richtofen #15826 Amiről te beszélsz az a 6-szabadsági fokú üzemmódja a TIR-nek (6DOF). Az il-2 ezt nem támogatja, csak 2 szabadsági fokot. Vannak bizonyos modok, amik engedélyezik ezt a működést, de a legtöbb online szerveren ezek tiltottak, valamint szarul is néznek ki (szerintem). -
Hello!
Tegnap meleptem magam egy TrackIR 4 Pro -val.
A gondom: Nem tudja valaki hogyan lehet bállítani jól IL-2 1946-hoz?
A youtube-on láttam egy csomo felvételt amin pl. benéznek a célzókészülék alá, átnéznek a műszerfal felett (tom ez most hülyén hangzik), kinéznek jobbra előre stb.
Na ezek nekem nem működnek. HELP! -
Karrier módban '45 április 30-án mindenképpen vége a háborúnak, vagy a sérülés is a karrier mód végével jár. Megsorozott egy pe-2 zajceve(egyik majdnem 1,5 km-ről ha nem térek ki), azt wounded. Szépen leszálltam, beálltam a helyemre, írja 3 gépet lőttem, you are wounded, good performance akármi. Apply. Azt kivág főmenübe, ha visszalépek karrier módba loadnál nem csinál semmit, completednél 100%-ot ír, csak a rostert lehet nézni. -
nalyib #15823 Tényleg van egy kicsi, most próbáltam (sajna nem lehet tudni merről fúj a szél, érdekelne milyen az ereje 90 fokból), de csak arra volt elég hogy a célkereszt épphogy ne legyen rajta a pályán.
Aztán amint földet érek, valamiért rögtön 4x olyan erős a szél...nekem elég hülyén fest így. (jó én örülök hogy legalább a lehetőség megvan:)
Ilyen pl egy vadabb crosswind (de youtube-on sok igazit is lehet találni)
video -
nekem nem sérült volt, bal oldalon egészbe leszakadt a vízszintes vezérsík, magassági kormányostul. 240-el szálltam le, take off fokozaton. Talán trimmel ment volna, de máshogy nem valószínű, a fóka amúgy sem egy kezesbárány 300 alatt.
Egyébként az elmebeteg küldetésgenerátornak köszönhetően megint tapasztaltam, hogy bizony ebben a gémben van crosswind. Generált egy thunderstorm (a legrosszabb) időjárásos küldetést. Felszálláskor, meg leszálláskor úgy oldalazott a gép, hogy öröm volt nézni :D -
Egyébként érdemes sérülten mindig nagyobb sebességgel közelíteni/leszállni mert a +sebesség stabilizálja a gépet. Én combat flapssel szoktam sérült magassági esetén közelíteni, ugyanis ha leengeded a flapset take offra vagy akár landingra, az jelentősen megemeli a gép orrát mindenféle botmozgás nélkül. Ez a kis emelés (ami jelentős sebességcsökkenéssel jár) elegendő hogy ne csapjam a gépet a földhöz. Némi gyakorlással könnyen kivitelezhető, bár a nagy sebesség (250+) ijesztő. -
magassági nélkül is le lehet szállni. Bár magas a halálozási arány :) -
Saitek Cyborg Evo.
Többször szálltam le úgy,hogy a földön vettem észre a függőleges hiányát. -
Lebowski #15818 jo mindegy. biztos te vagy a jani... kösd az ebet a karóhoz. grat -
yooyoo #15817 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani max 8000-ig jól használható, pontos és viszolag strapabíró joystickot?
Segítségeteket előre is köszi.
-
Húha ezt tudtam, ahogy észrevettem én mindig a használata nélkül szállok le. Csakhogy nem rudderről volt szó :) -
ott van egy kis csonk, az sokat számít. -
Richtofen #15814 Volt már, hogy csűrő és magassági nélkül szálltam le fókával. A csűrést az oldalkormánnyal lehet korrigálni, a magasságit meg a gázkarral. Persze nem volt sima földetérés, de egyben maradt a gép.
De ha az egész vezérsík hiányzik, nem csak a a kormányfelület, az érdekes lehet. -
He-111 sel lehet mutatványozni. Csűrők nélkül, egy mocival (másik leszakadva), szita szárny, fél magassági. 
-
Lebowski #15812 rudder nélkül is le lehet rakni gépet. -
madmanic #15811 telepítsd a hyperlobby nevű progit
beállítod a forgotten battlest a gameknél
csatlakozol egy szimpi szerverhez
repkedsz boldogan -
Aradoras Xeon #15810 Help me!
Hogy lehet multizni?
Mondjuk sikerült eltörni a joyomat XD
Azé vaki írja má meg
köszi
Xeo
-
Lacusch69 #15809 Kételkedj...
B52 -
Lacusch69 #15808 Nem mindig van 3-4percem rá, hogy mit is akarsz írni... -
És egészben függőleges vezérsík nélkülit? :D Azt kétlem. -
madmanic #15806 DHL gép Afganisztán?
Vagy irak..
-
Lebowski #15805 énmár láttam magassági és oldalkormány nélküli leszállást is! -
És ki írta hogy az aileron az magassági kormány? Írtam 109-essel már száltam le fél magasságival. -
Lacusch69 #15803 Az "aileron" a csűrő, nem a magassági kormány. Fél magasságival is le lehet szállni, nem túl bonyolult (Gida jó módszert írt). Stukával szálltam már le úgy, hogy a fél magassági hiányzott, plusz a csűrőnek is meszeltek... -
amiben a legrosszabb, hogy a damaged az azt jelenti egyáltalán nem működik, de látszólag működik, mert úgy mozog ahogy kell. -
igen, nekem mindig az van, hogy "aileron damaged" és vége... -
Lacusch69 #15800 Fúúú, ez nálad olyan nagy ritkaság, hogy hiányzik az egyik vezérsíkod?
-
Lacusch69 #15799 Kérdés, hogy ki unja meg előbb... -
Teljesen farokra trimmeled a gépet,kicsit nagyobb sebesség és téped hátra a botot.Menni fog az. -
Fókával mennyire lehetséges normálisan leszállni úgy hogy az egyik oldalon nincs vízszintes vezérsík(egy túl jól sikerült la-5 találatnak köszönhetően)? Tegnap próbáltam, de csak félig sikerült, tökig hátrahúzott joyyal sem tudtam eléggé felemelni, így 5 méterrel a kifutó előtt futómű, jobbszárnytörés és hasoncsúszás :D
Ilyet másodszor csinálok fókával, pedig úgy emléxem 109-el már sikerült így is.
Egyébként nagyon komoly fizikája van, sérüléskor látni a legjobb, pl itt a magassági kormány mozdításával rendesen csavarta a gépet, ahogy kéne, meg egyszer egy 262-est is megszabadítottam a függőleges vezérsíktól, az is pont úgy farolgatott összevissza(egyébként szinte teljesen kezelhetetlen lett), mint ahogy várni lehet. -
És annak mi értelme? vált ip-t azt jóvan.