IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Fókával mennyire lehetséges normálisan leszállni úgy hogy az egyik oldalon nincs vízszintes vezérsík(egy túl jól sikerült la-5 találatnak köszönhetően)? Tegnap próbáltam, de csak félig sikerült, tökig hátrahúzott joyyal sem tudtam eléggé felemelni, így 5 méterrel a kifutó előtt futómű, jobbszárnytörés és hasoncsúszás :D
    Ilyet másodszor csinálok fókával, pedig úgy emléxem 109-el már sikerült így is.
    Egyébként nagyon komoly fizikája van, sérüléskor látni a legjobb, pl itt a magassági kormány mozdításával rendesen csavarta a gépet, ahogy kéne, meg egyszer egy 262-est is megszabadítottam a függőleges vezérsíktól, az is pont úgy farolgatott összevissza(egyébként szinte teljesen kezelhetetlen lett), mint ahogy várni lehet.