91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #15955 ez nemjo. ez kevesebb mint két hét :) -
Valka #15954 hello mindenki! már régen nem írtam ide, most sincs sok időm. csak találtam valami érdekeset a bob-ról: Release Date: Nov 1, 2009
http://www.gogamer.com/Storm-of-War--Battle-of-Britain-PC-Games_stcVVproductId5640272VVcatId444758VVviewprod.htm -
Ha lehet SD-t tegyetek fel! Vagy PC-t. SC általános célú romboló, kis páncélátütő hatással. F-8 fóka jön itt most a képbe :) Természetesen nagyon pontos célzást igényel mindegyik típus.
T34ről beszélünk, ált. 3as csoportokban menetelnek. Egy igen jól célzott dobással mind a 3 megsemmisíthető. Laposan, tankok menetirányába repülve oldjunk, mikor eltűnik a gép orra alatt a konvoj. Magasság ekkor, hogy egy német pilóta szavaival éljek (nem jut eszembe a neve), súrolja a a gép hasa a tank antennáját! 1.2sec késleltetést szoktam használni. Oldalról, szemből támadni a konvojt felesleges, pazarlás. FW190 és Bf109re írtam a fentieket. -
Nem pont a témába vág, de mutatok egy példát, kis gyakorlással mit lehet elérni:
WOE - Ju-88 duble ship attack -
Évjárattól függöen javaslom Ju-87; SC1000 kombinációt, vagy késöbb vadászokra (Bf-109, Fw-190) akassz SC500 tipusú bombát. Mindegyik nagyon preciz célzást igényel, de azért nem kell megijedni. Elegendö néhány méteren belül ledobni. Lényeges még a késleltetés. Itt többféle megoldás is jó lehet. Egy idözítést gyakorolj be. Magam a 2 sec-s késleltetést preferálom. -
Lebowski #15950 gyakorolj:) egész repülés titka :) -
Kferro #15949 Pontos célzással? Na ez az ami nekem nem nagyon megy. :) -
Lebowski #15948 250es is kiviszi a tankot pontos célzással. -
Kferro #15947 Ezt már kipróbáltam, s be is válltm, leszámítva két dolgot:
1. Nem túl gyakran adják szervereken
2. 15 lőszer csövenként nem túl sok. Bár nem is kevés, ha belegondolok abba, hogy ez 15 kilőtt tankot jelenthet jó esetben egy felszállással. -
Kferro #15946 Számomra az a furcsa, hogy Ju-88-assal ledobok két 2000-es bombát a tankokra, s a nagy porfelhőn kivül semmi nem történik. A tankok vígan lőnek tovább. Ja, esetleg a környező házak pusztulnak el pár száz méteres körben... -
Lacusch69 #15945 Ebben a rekorder DEY_Raven (nem azonos a BgAF-es Ravennel).
A WarCloudsról letölthető az egyik trackje, ahol teljesen egyedül van, közel-távol senki, és váratlanul felrobban a gépe... -
Lacusch69 #15944 Stuka G1, BK37. Hátulról-felülről bármit kilyukaszt... (Shermant szemből is) -
2000Kg-ot kell dobni PONTOSAN a tetejére... 

Én sem értem igazán...
-
Kferro #15942 Urak!
Áruljátok már el, hogy a német oldalon mivel lehet elpusztítani a tankokat. Eddig bármilyen bombával próbálkoztam valahogy kevés eredményt tudtam felmutatni. Persze a probléma igazából ott kezdődik, hogy nem ismerem ki magam teljes biztonsággal a különböző bombatípusok között. :) -
Rue East #15941 WOE-n, egyszer Ta-152-essel mentem, csak a track visszanézése után láttam, h mögöttem kb 600m-el robbant fel egy P-39 (de lehet 63-as) és a motor utánna vékony füstcsíkot kezdett el húzni, amugy pont sülyedtem vissza a bázisra, így nem észleltem a sérülést, aztán elég nagy meglepetésként ért mikor a frontvonal előtt köhögött kettőt a Jumo és nem húzott tovább, éppenhogy átvitorláztam kék területre
a mai napig olyan értetlenül állok eme eset előtt, mint te most
(sajnos ez még a régi gépemmel történt, ugyhogy track már nincs meg) -
Lacusch69 #15940 4x egymás után? Annyira, hogy PK, meg a gép pici darabokban? -
Rue East #15939 középontba tényleg nincs repesz, de ha arra veszed az irányt, attól még simán szembe jöhet egy, peched volt -
Lacusch69 #15938 Ne értsd félre, nekem is jó véleményem van róla, csak ezt a bombás dolgot nem értem. -
Szepy2884 #15937 Azt a gyereket én is ismerem. Jó pilótának tartom, a Corsair-t nagyon ismeri és jól használja. Őt nem tartom csíternek. -
Ezt én is olvastam(Asszem 1999es top gun,majd előkeresem)De, hogy Olegék olvasták-e az máskérdés^^ -
Lacusch69 #15935 Apropó, BG...
Volt egy érdekes estém valamelyik nap. BgAF_Ravent üldöztem 3-4szer (F4U vs. Ki84/Fw190), és amikor különböző távolságokra voltam mögötte (200-600m)0m-en, dobott egy bombát. Én ettől lezuhantam...
Ami a legérdekesebb, hogy megtörtént: a robbanás után 3s-mal értem a kráter fölé, és PK...
Azt olvastam, hogy a robbanás középpontja felé kell venni az irányt, mert ott már nincs repesz.
Amúgy én is láttam már ott érdekes dolgokat... :) -
Szepy2884 #15934 Na látod, mindennek megvan a maga ellenszere. Amúgy meg a BG-től ne várj sokat. Én már elégszer láttam ott olyan "trükköt és csodát" hogy azóta nem megyek arra. -
ez igaz, de az én esetemben én voltam egy kicsit energiafölényben
ő épp harcban állt valakivel,forgolódott, én rácsaptam és már húztam is onnan
mégis utolért
van ilyen...sajnos
-
Lacusch69 #15932 Én nem nagyon ismer(t)em ezt a gépet, annyit tudtam róla, hogy Zeróval hülyére lehet szopatni fordulóharcban egyszerre kettőt is... :) -
Lebowski #15931 azt hittem ez eddig is világos volt mindenki számára :) -
Lacusch69 #15930 Rácsaptam, kifordult, továbbmentem egyenesen, utolért (persze nem azonnal).
Kipróbáltam az előbb egy ilyen sz@rt. Egy újabb gép "for girls and gays"... -
Lacusch69 #15929 De igen. Beírod az FB elérési útvonalát az ACE telepítéséhez.
De mi a fenéért nem veszel egy Il-2 1946-ot? 2000ft... -
Richtofen #15928 Az "utolérés" téma nem egyszerű, ha nem vagy benne biztos, hogy a harc kezdetén egyenlő vagy kisebb energiaszintje van az ellenfélnek.
Volt egy esetem egy fantom Mustanggal. War Clouds, kék oldal, a feladat saját földi egységek fedezete. Cirkálok a szektor fölött 4000m-en. Megpillantom az ellenfelet, földközelben oson a védelmezendő célpontok felé (kb 1000 méteren). Nyíl egyeneses zuhanok teljes gázzal, jóval elé tartva, hogy utolérjem, majd szétszakad a fóka (A9). A szemét ledobja a bombáját és elkezd húzni haza a front felé. De hát nem szökhet el, gondolom én, 3000m plusszal kezdtem. Pedig lelépett, soha nem értem utol.
Amikor ezt háromszor eljátszottuk, megkérdeztem chat-ben, hogy ugyan hogy a bánatba sikerült elérnie, hogy ne érjem utol földközelben ekkora magasságból zuhanva. És elárulta, hogy kb 7000m-ről zuhant rá a célra és ugyanazzal a lendülettel tépett hazáig. Csak ugye én később pillantottam meg. -
Csurimadar #15927 Nem lehet valahogy akkor azt az elérési utat változtatni?
-
Lacusch69 #15926 De ugyanaz a kettő? Nem biztos, hogy alapból ugyanoda teleoíti! -
Csurimadar #15925 Mielött megadnám azelött írja ki
-
Lacusch69 #15924 Tegnap este a BGSzerveren ért utol egy Pushkin nevű egyén... Elég rosszul esett, mert tudomásom szerint földközelben a Dora az egyik leggyorsabb gép... -
Lacusch69 #15923 Az elérési út ugyanaz? -
Csurimadar #15922 Hali az lenne a kérdésem hogy felraktam az IL-2 FB-t rendesen aztán raknám az ACe Pack-ot de azt írja hogy nme találja az IL-2 FB-t mi lehet a baj?
-
sajnos létezik
velem egyszer előfordult, pedig bőven 600 felett menekültem
addig én sem hittem volna, hogy ez lehetséges
egy kingisep nevű pilcsi kapott el , akiről tudni kell, hogy kb olyan mint ultima
jól repül, de abszolút unfair, nagyképű sajnos
egyszer lelőttem a spitjét, erre az egész hátralévő időben csak engem hajtott, leszálláskor lelőtt, a pilótámat lelőtte az ernyőn, stb
na ő kapott el a 185-össel
én is kipróbáltam utána azt a gépet, hát nekem nem sikerült belőle kihoznom azt a sebességet
na mindegy... -
Fiat CR szép, és repülhetö!
-
kiskorúbézoltán #15919 Hmmm... nekem a csajka fakózöld színben tetszik, nagy vöröscsillagokkal. :)
A másik nagy kedvenc a Gladiator, nagyon szépen megcsinálták a pilótafülkét és jól is repül.
Igazából az összes háború előtti típus bejön a vadászok közül... ;)
A komolyabb kategóriából meg mind. :D -
Lacusch69 #15918 Mert ritkásan repülök...
Más.
Létezik-e, hogy a D9-esemet 0m-en utoléri egy Szuperrata (I-185)??? -
Mé nem kérdezted előbb?? Ráadásul a honlapról direkt elérhető asszem:) -
Lebowski #15916 ja.csak annak nincs elbaszva a modellje :) éna nagyon szertem a csajkát :)
van rá egy vörösbárós skinem :) igaz a harmadik fedél hiányzik. de jól néz ki :)