IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #15928 Az "utolérés" téma nem egyszerű, ha nem vagy benne biztos, hogy a harc kezdetén egyenlő vagy kisebb energiaszintje van az ellenfélnek.
Volt egy esetem egy fantom Mustanggal. War Clouds, kék oldal, a feladat saját földi egységek fedezete. Cirkálok a szektor fölött 4000m-en. Megpillantom az ellenfelet, földközelben oson a védelmezendő célpontok felé (kb 1000 méteren). Nyíl egyeneses zuhanok teljes gázzal, jóval elé tartva, hogy utolérjem, majd szétszakad a fóka (A9). A szemét ledobja a bombáját és elkezd húzni haza a front felé. De hát nem szökhet el, gondolom én, 3000m plusszal kezdtem. Pedig lelépett, soha nem értem utol.
Amikor ezt háromszor eljátszottuk, megkérdeztem chat-ben, hogy ugyan hogy a bánatba sikerült elérnie, hogy ne érjem utol földközelben ekkora magasságból zuhanva. És elárulta, hogy kb 7000m-ről zuhant rá a célra és ugyanazzal a lendülettel tépett hazáig. Csak ugye én később pillantottam meg.