91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hello! Gondolom már ezerszer feltették a kérdést, én sajnos nem találtam meg keresővel sem a választ, FAQ-ban előrébb jutottam de sajnos nem oldotta meg.
Multiban szeretnék játszani (főként coopban) haverommal, és sajnos sehogy sem sikerül összehozni. Próbáltuk Hamachival (állandóan használjuk szinte és jól ismerjük, tehát azzal 100%-ig semmi gond nincs), hosztoltam, ő próbált Hamachis ip címmel kapcsolódni (netessel is). Connecting, Please wait... -> Timedout.
Aztán felraktuk a 4.08 -as patchet, felraktam a Hyperlobby-t is. Mindent beállítottam, de ott is ugyan az, akárhova próbálok csatlakozni ugyan az, connect és timedout.
Tanácsolták hogy forwardingoljam a 21000-es és 21001 -es tcp és udp portot, ezt megtettem, nem oldotta meg. Tűzfalat nem használok (windows tűzfalat sem).
Egyszerűen nincs ötletem, hogy még mi okozhatja még ezt a problémát (viszonylag tapasztalt vagyok a multiplayer terén). Tud valaki valami orvosságot erre? -
Lacusch69 #16074 Kérdezd meg a PUMÁKAT, talán volt valamelyiküknek ilyen problémája. (Ha jól emlékszem) -
Mondjuk inkább Vistás probléma lehet, mert amióta anno megjelent a Sturmo v1.0, azóta tolom a játékot, több kártyát (ATI- és Nvidiát) is elfogyasztottam alatta, de eddig XP alatt ilyen gond nem volt. -
ja most nézem hogy az:O)
sztem az nem szereti a játékot talán -
nemtom, sztem egyedi probléma lehet
én is vista alatt toltam, de semmi ilyen problémám nem volt
milyen videokarid van
radeon? -
Lacusch69 #16070 "Két hét múlva..." -
A Storm of War Project behalt nem tudja valaki?És mi a helyzet a Koreai szimulátorral-azt is Olegék kezdték el azt hiszem.Mindíg elhúzzák a mézesmadzagot aztán kiderül hogy évek múlva sincs sehol semmi-:( -
Üdv Urak! Vista alatt próbálnám a 1946-ot v4.08 as patch el, de olyan gondom van, hogy az esc billenytű nem reagál..sőt ahogy észreveszem csak a directx renderelés fut normálisan, az opengl alatt nagy feketeség van az ég és a föld helyén... Tipp? Mindenből a legújabb driver van fenn, nem tudom... -
Ilyennel már találkoztam. Ez egy szép bug. Lezuhan a gép a törzs (vagy annak az eleje) beleékelődik a földbe (a jobb oldali roncs) és közbe "keletkezik" egy másik törzs (vagy annak az eleje), ami mint egy repesz, elszáll. Főleg a H8K-nál láttam ezt a bugot. -
Csurimadar #16066 Nincs de ahogy észrevettem többször is van ez sőt mindig:D -
Nincs meg véletlenül a track róla? -
Csurimadar #16064 Nem egyedül voltam(single player)unatkoztam aztán csak hülíültem és pont bent voltam a fraps-ba:D -
Lacusch69 #16063 Nem lehet, hogy két AI Ohka csapódik be egyszerre? Az egyiket lelőtted, a másiknak meg ez a célpontja?
Más ötletem nincs most hirtelen... -
Csurimadar #16062 http://kepfeltolto.hu/i/?293658 -
Lebowski #16061 nálam nemjó a kép -
Csurimadar #16060 Van egy repülő ami különleges képességgel bír felrobban és kettő lessz belőle(nem két repülő zuhant le) -
priluki #16059 Köszi tudtál:) már müködik,igazábol csak offline probálgatom,tegnap raktam össze ezt a kütyüt és meglepöen jol müködik:D -
Természetesen.
[MOD] English Sound Mod & SFX [MOD ACTIVATOR]
[MOD] 6DOF ~ Tracker version ~ v2.0 *Update*
Az alkalmazások letöltéséhez regisztrálni kell az oldalon.
Ha offline szertenéd kipróbálna, akkor csak rajta. Ha viszont online is komolyabban repülsz, akkor javaslom kicsit olvass utána, hol engedélyezett a használata és hol tiltott.
Magam TrackIR használok, de freetrack-l is elfogadható szintü az élmény.
Végül egy nagyon jó cikk a Pumaszállásról:
NaturalPoint TrackIR
Remélem tudtam segiteni.
-
priluki #16057 Köszi,akkor ha valaki tud segitsen pls,honnan tudom azt a modot leszedni! Amugy nagyon pöpec dolog ez és elég egyszerü elkésziten:) -
CrazyCharlie #16056 Az A-20G nél van valami (számomra ismeretlen) célzó a vízszintes bombázáshoz? -
Richtofen #16055 És jó tudni, hogy az online szerverek egy részén tiltott a modok használata, tájékozódj ha nem akarsz kitiltást. -
Richtofen #16054 A játék eredetileg csak 2 szabadságifokú fejmozgást tartalmaz. Csak nem hivatalos modokkal lehet a 6 szab.fokú fejmozgást elérni, ebben nem tudok konkrét tippet adni, de biztosan lesznek itt kollégák akik segítenek. -
priluki #16053 Köszönöm,még 1 kérdés:) Használjátok ti ezt a freetrack megoldást? Nálam a körbenézés jol müködik de az elöre oldalra hajlás nem,tudna nekem ebben valaki segiteni mit kéne beállitanom. -
na látom hogy nem az
valami arcade szar... -
a combat wings battle of britain milyen játék? az nem a storm of war ugye?
-
Richtofen #16050 Már ha angol nyelvű a beállításod. -
Richtofen #16049 A menüből Full Mission Builder néven érhető el. -
priluki #16048 sziasztok megtudnátok mondani a pályaszerkesztö pontos nevét? -
Nem hiszem,hogy az igazi messzerekkel sokkal nagyobb G-ket húztak volna mint ami a játékban sűrűn előfordul.Azok szerint amiket olvastam,pl. 500 felett a messza kormányai nagyon kemények voltak,komoly erőfeszítést igényelt egy egyszerűbb figura is.Nekem nem egyszer sikerült 550-600-nál törésig húzni. -
Esetleg egy szimpla lag. -
bucsher #16045 il2setup.exe -
LBALÁZS28 #16044 Hali!
Történt egy kis baleset és ehez szeretnék segítséget kérni!
Véletlenül
letöröltem a sound drivert.Ezt újra raktam és az Il-2őn kivül mindennek szép tiszta hangja van.(Az il-2nek egyáltalán nincs hangja.)Ha valaki tudja a megoldást kérem írjon!!
-
Nem én voltam :)
Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy gép elkezd felfele szállni egyre gyorsabban. Más is látta, mert megpróbált utánamenni. Először a zöld föld átalakult egy golyóvá, majd egy ilyen kék bolygóvá. Pörgés közben szétesett a gép, és hirtelen eltűnt, mintha megnyomott volna egy disconnekt gombot.
Biztos, csak megszakadt a kapcsolat a felhasználó és a szerver között, de vicces volt. -
bucsher #16042 nekirepültél a holdnak? -

-
bucsher #16040 meg az igazi botot sokkal komolyabban be lehet rántani, mint a játékban. hiába van 100%on a profil, még az is finomkodás csak. -
Négyzetesen növekszik a g (felrántásnál) a sebességgel. 500 és 1000 között nem kétszeres a szorzó! -
bucsher #16038 de egyébként 800-nál természetesen sokkal több g-t lehet húzni. -
Trimmel halálos :D -
bucsher #16036 abban igaza van sanyixnak, hogy a g erők már 500-nál is megvannak hozzá, de ott mégsem törnek a gépek.