IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hello! Gondolom már ezerszer feltették a kérdést, én sajnos nem találtam meg keresővel sem a választ, FAQ-ban előrébb jutottam de sajnos nem oldotta meg.
Multiban szeretnék játszani (főként coopban) haverommal, és sajnos sehogy sem sikerül összehozni. Próbáltuk Hamachival (állandóan használjuk szinte és jól ismerjük, tehát azzal 100%-ig semmi gond nincs), hosztoltam, ő próbált Hamachis ip címmel kapcsolódni (netessel is). Connecting, Please wait... -> Timedout.
Aztán felraktuk a 4.08 -as patchet, felraktam a Hyperlobby-t is. Mindent beállítottam, de ott is ugyan az, akárhova próbálok csatlakozni ugyan az, connect és timedout.
Tanácsolták hogy forwardingoljam a 21000-es és 21001 -es tcp és udp portot, ezt megtettem, nem oldotta meg. Tűzfalat nem használok (windows tűzfalat sem).
Egyszerűen nincs ötletem, hogy még mi okozhatja még ezt a problémát (viszonylag tapasztalt vagyok a multiplayer terén). Tud valaki valami orvosságot erre?