91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #16435 Jelszóval védett játékot indítasz, és nem lép be illetéktelen... -
Nem lépnek be idegenek, könnyebb megismerni egymást, könnyebb megszervezni a Teamspeakezést, és így csak belépünk játékba, join és ott a szerver ha csináltunk (én csinálom többnyire) :)
Ha már többen leszünk akkor is könnyebb kiszűrni az olyanokat, akikkel nem szeretnénk együtt játszani (pl. csítel, nem hajlandó együttműködni, stb.)
Ha már jobban megy megyünk vszínű mi is majd hyperlobbyval is. De egyelőre privátban játszunk, és így Hamachival egyszerűbb :) -
Minek játszana bárki hamachin?? Hyperlobbyn megy az összes verzió.... -
Sziasztok, ha valakit érdekel IL-2 1946 hamachin keresztül, kérlek írjatok ide: [email protected] vagy [email protected] (dogfight, coop, campaing, egyéb hülyülés). Teamspeak van, hamachi server van. -
Végre rájöttem miért nincs hang:félig kicsúszott a fejhallgatóm érintkezője a hosszabbítójából
-
Lebowski #16430 Neked is hasonló boldogat Lacabácsi! -
Lebowski #16429 egy próbát megér -
Lehet hogy az uninstall lesz a jó megoldás?
-
Feltelepítettem az ős IL-2-t a gépemre és valamiért nincs hang.Próbálgattam már sokféle beállítással-DirectX es hanggal,anélkül stb,stb de nincs.Mit kell ilyenkor tenni?
-
Na skacok ,mivel mit tudom én mit csinálok mostanában,a család meg egyebek ,így BOLDOG,BÉKÉS,KARÁCSONYT kívánok mindenkinek.
No meg jó repkedést ha tudtok rá szakítani egy kis időt:) -
istikovacs76 #16425 Örülök, hogy megy rendesen. így a sound moddal, brutál hangja vannéhány gépnek:) Jó hangja van a p-47-nek és a p-38-nak sem semmi.
Mondom, ha nem tudsz belépni valamelyik szerverre, a mod switchert használd.
így engem is beenged már mindenhova. Bár akkor nincsen minden gép, és a hang is a régi:)
Tegnap a tHUNder-ekkel repültünk a historicalon, és a woe-n is. Jó volt, szépen ment. Egy két cheatert is elkaptunk:), lefüleltünk. -
Lebowski #16424
-
Patria #16423 Köszi szépen a segítséget!
Mostmár megy a Mod rendesen:) -
tényleg. de hülye vagyok. erre nem is gondoltam csak il-t kerestem. szuper. köszi szépen -
Lebowski #16421 ne nevezd át! a forgotten battles szobába kell belépned!!! -
Hmm... Pápán lakom, így ez az opció ugrott... :-) Pedig az tényleg jó ár a netes majd 4k-hoz képest. Mindegy, addig próbálok megbarátkozni a webshopos rendeléssel és szorgalmasan járom a helyi áruházakat, hátha felbukkan, és ha nagyobb város közelébe kerülök, akkor majd ott is... -
Tud valaki tippet adni hogy kell leszállni a BoB 2-ben a 109-essel szélnyírásban?realisztikusak a beállítások,párszor sikerült leszállni mikor nem volt szél,de sokszor össze vissza csúszkál a gép és bármilyen óvatosan akarom letenni felborul a végén.Talán rossz irányból ereszkedek be?(ez egy kicsit off kérdés elismerem,de kevés a repülős topik.) -
Helló. Soroksári Auchan. 2000Ft plusz benzin (: . (Még kettő darab van /(volt) amikor eljöttem. ) -
Hali!!!! Hol szerezted be a game-et? Neten rendelted talán? Vagy saját kezőleg a polcról? Gondolkodom erősen én is, de csak internetről tudnám, de ott a 2600 Ft-hoz 1000 Ft-os postaköltség társul, amit nagyon nem tudok megemészteni... -
istikovacs76 #16416 Igen, nekem is a forgotten batlles.exe-vel indul.
il2fb.exe a helyes -
Helló. Ma végre sikerült megvennem az IL-2 Sturmovik 1946 -ot feltettem hozzá a 4.08as patch-et valamint a HyperLobby-t hogy tudjak neten játszani. A játékkal minden rendben csak valahogy ez a hiper lobby nem akar működni. Elindítom kiválasztom IL-2 Sturmovik connect majd kidob egy ablakot ahol ha jól értem meg kéne adnom neki egy il2.exe-fájlt ami nálam nincs , csak olyan van hogy il2fb.exe. Most akkor ezt a il2fb.exe nevezzem át arra ami kell neki vagy mit kéne tennem? -
istikovacs76 #16414 Szia Patria !
Megy akkor a mod? amiről beszélsz az ez AAA AIRCRAFT MOD PACK Version 2.7 for IL-2 1946.
Megy akkor?
Ha nem, itt ezen az oldalon, minden lépeésről lépésre le van írva, melyiket, mikor mi után kell telepíteni, aktiválni.
MOD INSTALL PROCESS FOR BEGINNERS - UPDATED!
http://www.allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=3335
Sound, gépek, belső nézetek.
Illetve, ha valamelyik oldalra nem enged fel, mert nem jó a mod, akkor ezzel- [MOD] Sound Mod Switcher 4.08 & 4.09- tudsz váltani a modok között, illetve ki-be kapcsolni a 4.08m- et, és a 4.09-et is.
http://www.allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=6249
-
Patria #16413 ok,megvan a skin-download:)
először utánanézek,ztán kérdezek
-
Patria #16412 Amikor nekem még nem volt b29-esem, akkor is láttam szerveren, hogy más azzal repült, meg pe8 assal...
ez miért van?
-
Patria #16411 hol van ez a skin-download?
-
Patria #16410 nemnem. nem skinek...
én még nem nagyon vok otthon ebben, azért írom, hogy letöltött gép.
PL: Me-410, B-29...stb..
ezek mik?
-
Lebowski #16409 *letöltött gép -
Lebowski #16408 letöltött ép olyan nincs. sztem :D ha skin-t töltesz ke akkor azt, akkor látod csak te, ha a skin-download nincs bekapcsolva. ha bevan akkor értelem szerűen egy idő után letöltődik hozzá (mmint a másik felhasználó(k)hoz). ezeket a skineket egyébként az IL2\PaintSchemes\NetCache könyvtárban meg tudod találni. érdemes belemászni időnként, ha játszol neten, mert jó cuccokat lehet benne találni ^^ -
Patria #16407 aha, értem...
Köszi
-
Lysandus #16406 Hogy érted, hogy letöltött? És mi az, hogy letöltött gép? Skin vagy mi?
Egyébként te hiába teszel be új gépet magadnak, ha más nem tette meg ugyanezt, akkor nem fog látni sem. -
Patria #16405 Hali
Tudja valaki, hogy az allaircraftarcade.com-ról letöltött repülőgépeimet miért nem látja rajtam kívül senki?
-
Szepy2884 #16404 http://es.youtube.com/watch?v=TBD9Juqx7PI&feature=related -
köszi mindenkinek a seggitséget :) -
A szétszedés nem probléma.A nyomógomb lemeze szokott elfáradni és ezért nem kattan,de azt ki lehet cserélni.Elektronikai boltokban kapható.Az ára 20 forintos tétel.Érdemes mikrokapcsolóra cserélni, ami kb. tízszer annyit kibír.Elektroart -
Igen, használ. Bár, csak a magam nevében beszélhetek és csak a Windows XP esetében. Ugyanis eszembe sem jutott a Vista bármelyik verziójával is szenvedni, amikor minden, általam használt program, megfelelően fut.
Visszatérve a kérdésre, az alábbi leírás áttanulmányozását javaslom:
A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs.
Már hosszú ideje használom. Az elsö beállítást megelözöen alapos teszteket hajtottam végre (és persze azt követöen is). Sajnos az eredmények már nincsenek meg, de jónéhány százalékot sikerült nyerni ezzel a beállítással. Igazándiból nekem azért tetszett meg a dolog, mert azokat az apróbb, nagyobb laggoláshoz hasonló eseményeket jelentős mértékben kiküszöbölte.
A másik pozitívuma is nagyon tetszett. Használok TrakIR-t és ilyen irányban is hajtottam végre teszteket. Azok azt mutatták ki, hogy a TrackIR bekapcsolása esetén, 6-8, esetleg 10 %-os teljesítmény csökkenés is elöfordult. A szükséges beállítások elvégzését követöen ilyen csökkenést egyáltalán nem tapasztaltam. Ugy gondolom, ez hasznos lehet webkamerás fejkövetö rendszer esetében is, bár ilyen irányban nem hajtottam végre teszteket.
A müködési elve pofon egyszerü. Arról szól a dolog, hogy az operációs rendszer, vagy ami a programok futtatásáért felelös, optimálisan elossza a két processzor mag között a programok által okozott terhelést. Nos, ez bizonyos esetekben nem kifejezetten elönyös. Ilyen esetnek minősül az IL-2 futtatása is. A cél az, hogy egyik processzor lehetöleg az IL-2 futtatásával foglalkozzon és CSAKIS azzal. Az összes többi feladatot a másik processzor futtassa és terhelje. Itt vannak kikötések. Bizonyos programok, csak a "0"-s processzoron futnak. Ebböl adódik, hogy az alapvetö programok okozta terhelést is erre kell irányítani. Az Il-2 viszont átállítható más processzorra is. Ebben az esetben is ez történik. Az "1" processzor szinte teljes kapacitását megkapja a program. Ez bizony meg is látszik a teljesítményen.
Összességében elégedett vagyok ezzel a beállítással. A leírás alapján végrehajtva a beállításokat, semmiféle negatívumot, müködési zavart nem tapasztaltam.
A kipróbálását és alapos tesztelését mindenképp ajánlani tudom. -
Lacusch69 #16400 Ha jól emlékszem, a régebbi kétmagos AMD procik esetében kellett itt variálni valamit a pontosvesszővel:
[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=hu
ProcessAffinityMask=3
Ez most az én conf.ini-mből van, a C2D 8400 szépen fut ezzel a beállítással. -
köszi mindkettőtöknek
még megtudná mondani vki, hogy a 2magos procira hogy kell a játékot belőni, egyáltalán használ vmit? -
azt leírás nélkül is szétszedheted, a gázkar az pite. Amire oda kell figyelni: sok csavar rögzíti a két részt, alulról nehezen hozzáférhető. Majd szétnyitod de nem téped mert az kábelszakadás. Kiforgatod oldalra mert nem lehet kellő távra széthúzni egymástól a kábelek rövidsége miatt ami a belenyomott ragasztó miatt van (legalábbis nálam). -
Lacusch69 #16397 A saitek.ru-n volt, de nem megy az oldal... -
hali
valaki felrakott régebben szétszedett x52-ről képeket
nem tudjátok hol találom?
a gázkaron a 4irányú gomb felső állása működik ugyan, de lötyög, nincs kattanás (ide szoktam rakni a flaps vezérlést)
szét akarom szedni mert így idegesít