IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen, használ. Bár, csak a magam nevében beszélhetek és csak a Windows XP esetében. Ugyanis eszembe sem jutott a Vista bármelyik verziójával is szenvedni, amikor minden, általam használt program, megfelelően fut.
Visszatérve a kérdésre, az alábbi leírás áttanulmányozását javaslom:
A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs.
Már hosszú ideje használom. Az elsö beállítást megelözöen alapos teszteket hajtottam végre (és persze azt követöen is). Sajnos az eredmények már nincsenek meg, de jónéhány százalékot sikerült nyerni ezzel a beállítással. Igazándiból nekem azért tetszett meg a dolog, mert azokat az apróbb, nagyobb laggoláshoz hasonló eseményeket jelentős mértékben kiküszöbölte.
A másik pozitívuma is nagyon tetszett. Használok TrakIR-t és ilyen irányban is hajtottam végre teszteket. Azok azt mutatták ki, hogy a TrackIR bekapcsolása esetén, 6-8, esetleg 10 %-os teljesítmény csökkenés is elöfordult. A szükséges beállítások elvégzését követöen ilyen csökkenést egyáltalán nem tapasztaltam. Ugy gondolom, ez hasznos lehet webkamerás fejkövetö rendszer esetében is, bár ilyen irányban nem hajtottam végre teszteket.
A müködési elve pofon egyszerü. Arról szól a dolog, hogy az operációs rendszer, vagy ami a programok futtatásáért felelös, optimálisan elossza a két processzor mag között a programok által okozott terhelést. Nos, ez bizonyos esetekben nem kifejezetten elönyös. Ilyen esetnek minősül az IL-2 futtatása is. A cél az, hogy egyik processzor lehetöleg az IL-2 futtatásával foglalkozzon és CSAKIS azzal. Az összes többi feladatot a másik processzor futtassa és terhelje. Itt vannak kikötések. Bizonyos programok, csak a "0"-s processzoron futnak. Ebböl adódik, hogy az alapvetö programok okozta terhelést is erre kell irányítani. Az Il-2 viszont átállítható más processzorra is. Ebben az esetben is ez történik. Az "1" processzor szinte teljes kapacitását megkapja a program. Ez bizony meg is látszik a teljesítményen.
Összességében elégedett vagyok ezzel a beállítással. A leírás alapján végrehajtva a beállításokat, semmiféle negatívumot, müködési zavart nem tapasztaltam.
A kipróbálását és alapos tesztelését mindenképp ajánlani tudom.