91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Csatorna video
  • Her Laca
    És a lövedékek ahogy kopognak ,na meg nyekereg a gép.
  • Her Laca
    A spit 1 ahogy kipróbáltam ugyanúgy lefullad negatívban.
    A hangok nagyon jók,a légvédelem csodaszép,a táj teljesen más,Dover fehér sziklái levettek a lábamról. A repterek is mások. Próbáld ki ,megéri.
  • Lacusch69
    Valamit módosítottak a repmodellen, vagy még mindig "űbershitek" vannak benne?
    A brit vadászok a negatív G-t hogyan élik meg?
  • Her Laca
    A dongók oldaláról le lehet tölteni egyben mindent.
    Azt hiszem a fórumban az egyebek címszó alatt vagyon Tomcsi 4412 hozzászólásánál.
  • ChevyG #16670
    ha lenne akkor szerinted miért akarnám letölteni??

amúgy van benne il-2?:D
  • ChevyG #16669
    THX!!!!
  • Richtofen
    Ez egy külön mod amiben az angliai csata gépei helyszínei vannak? Vagy mitől csatorna mod?
  • TG Gida
    Ez az.
  • Richtofen
    Az miaz?
  • Her Laca
    Srácok! Ez a csatorna mod nagyon bejött.
  • Her Laca
    Bizony bizony:) Csabagyöngye fellegjáró egység:D
  • TG Gida
    A server címe:92.43.201.25:8767
    jelszó:tspass
  • Lacusch69
    Csabagyöngye! Csabagyöngye!
  • Ricardo74
    ok. előre is köszi

• Her Laca
    Gyere fel a ricsi ts -re van nekünk egy felvételi szobánk ahova nem kell jelszó. Szivesen segítek (már ha van időm) .Ha a lobbyn látsz küldhetsz pagert is. 102.VO_Herr_Lac néven ,de mostanában Minarik_Ede vagy nemecsek erno ,(csupa kisbetűvel) is előfordulok:)
    Az egy dolog ,hogy tudod kezelni a gépet ,meg más dolog a harc.
  • Balumann
    Hozzánk lehet csatlakozni gyakorolni, mi is még az elején vagyunk, COOP-ban gyakorlunk főleg, vagy ilyen gyakorló pályákon (Hamachin játszunk). Ha van kedved akkor vegyél fel msn-en ([email protected]).
  • Ricardo74
    matias néven repülök napi 3-4 órát tudok rászánni, de sajnos változó időpontban.
    lehet élőszó, gondolom a ts2-őn.
    Hogyan tudnék "megszervezni" egy kis oktatást?
    Esetleg tudtok olyan konkrét helyet, időpontot ahol "én szintű" pilóták repülnek?
    bár ez nem biztos, hogy jó ötlet mert tanulni csak nagyobb tudásútól lehet igazán. asszem

eddig 3-an gyakoroltunk, nagy volt a lelkesedés, de ez mára náluk kicsit megkopott (sok munka, kevés szabadidő, feleség, barátnő stb...) sajnos .
    Én pedig örülnék egy kis gyakorlásnak
  • Lacusch69
    Semmi baj, mi is így jártunk. Emlékszem, már több mint egy éve online-oztam, amikor Richthofen kollégával a WarCloudsra mentünk megváltani a világot. Aha... Jó sokáig csak mozgó céltáblái voltunk a sok Shitfire-nek és Tempestnek, aztán mind a ketten kidolgoztuk a megfelelő taktikát.
    A taktikáink hasonlítanak is meg nem is, lényeg az, hogy most már sokkal inkább vadászok vagyunk, mint áldozatok.
    R. nagy sebességgel közlekedik az Antonnal, legfeljebb párezer méter magasan, én 6000m alatt rosszul vagyok, csak felette érzem jól magam a Dorában vagy a Kurfürstben.
    Én lövöm le a (sokkal) kevesebb gépet, de engem harc közben szinte nem is lőnek le.(Magyarul: néha qrva unalmas bevetéseim vannak...)
    Ez persze részemről csak a WarCloudsra igaz, a többi szerveren belemegyek minden közelharcba
    Csak sajnos mostanában nincs rá időm...

Milyen néven repülsz? Ha véletlenül felmegyek a lobbyra és összefutunk, akkor szívesen segítek, de csak élőszóban, chatelni nincs ideje az embernek.
  • Richtofen
    Ne csüggedj, több hónap fog eltelni, mire olyan szintre fejlődsz, hogy mindig tudod mi történik körülötted. És még azután is több lesz az ejtőernyőzés mint, az örömujjongás :)) (ha csak nincs nagyon-nagyon sok időd repülni). Ezen mind átmentünk.

Próbálj előre megszervezni egy kis oktatást magadnak (pl itt sok segítőkész kollega van). Ha csak úgy beugrasz valahová többnyire mindenki a saját játékával lesz elfoglalva.

• Ricardo74
    A tanácsaitokat követve sikerült a HL de nem sok sikerélményem volt.
    Persze ilyen rövid idő alatt nem lehet mély következtetéseket levonni.
    Végigrepültem a 102.-esek missionjait többször (1-2 apróbb hibával, de végigcsináltam) fullreal-ban és azt gondoltam egy alsó-középkategóriás pilóta talán már vagyok. Hát jól pofára estem.
    egy megjegyzés: az elszomorított, hogy a magyar pilóták közül senki nem volt hajlandó segíteni (szóba sem álltak velem)
    tudom a HL nem egy óvoda, de azért mégis

ja és köszi a jóindulatot mindkettőtöknek
  • Richtofen
    "De ezt is kipróbálom azért!! És köszi."
    Igazán nincs mit, remélem működik nálatok is.

"Helyem meg van dögivel lévén egy 160 as vinyó csak az Il2 nek van."
    Nekem is volt, hogy minden patch verzió fenn volt párhuzamosan (IL-2, FB, AEP, PF, 46), vagy huszonharmic változat, volt vagy 150GB :))

• Her Laca
    De ezt is kipróbálom azért!! És köszi.
  • Her Laca
    Én is csináltam valamit. Mondjuk fapadosabb a megoldás,mint a tied.
    Szóval van 3db könyvtáram Mind más Il2 őt tartalmaz. Nos az elérési utakat szépen kiírtam egy notepadba, amit elhelyeztem az asztalon,és a lobby indításakor csak bemásolom a megfelelő elérési utat.
    Szóval ez egy fapados megoldás,ellenben nem kellenek mod és verzió váltó ketyerék.Helyem meg van dögivel lévén egy 160 as vinyó csak az Il2 nek van.
  • Richtofen
    Windows XP 32 biten próbáltam, más rendszeren nem!

Nos, kitörpöltem, hogy az Lobby a windóz registry-ből veszi az il2fb.exe útvonalát. Én minden verzióhoz amit használok HL-en (jelenleg 4.08m és 409b1m) csináltam egy registry-bejegyzést, amit a HyperLobby indítása előtt egy kattintással be lehet importálni a rendszerbe.

Szövegszerkesztővel (pl notepad, mindegy, csak sima szöveg formátumban mentse le) kell lementeni a valamilyen néve .reg kiterjesztéssel, pl 408m.reg, stb (a vonalak közötti rész legyen a fájlban, 5 sor):

-------------------------------------
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\il2fb.exe]
    "Path"="d:\\IL-2\\4.08m"
    @="d:\\IL-2\\4.08m\\il2fb.exe"
    -------------------------------------
    Az utolsó két sort értelemszerűen a saját könyvtáraitok szerint kell átírni (az elsőbe a könyvtár, a másodikba a teljes elérési út)

Fontos, hogy dupla \-jelek vannak.

Minden verzióhoz csináltok egy ilyen .reg fájlt, kiteszitek az asztalra, és a HL indítása előtt a kívánt verzió bejegyzését egy dupla-klikkel be lehet importálni.

A REGISTRY-vel óvatosan, más bejegyzéssel nem érdemes szórakozni, ha nem tudjtáok mire való, mert hazavághatja a windózt!!!
  • Scottt
    Háááát: FB meg a 46 jól megvan egymás mellett.Teljesen más a repmodell a kettő közt,nincs 2kmről pk-t adó veteran ai[végig csak azon a szinten toltam],viszont ~500méterről jól lőnek 200-on belül pedig fix, hogy vagy ellövik a motort vagy pk.
    Ráraktam az AEP-et -megjelent a shitfire-egyből könnyebb lett repkedni de még ígyis "jóval" másabb érzés volt mint a 46-ban.
    Ja és +8-10fp-st kapok magasabb grafon.
    Maradok az FB mellett:),de fenntmaradt a 46 is.

Szerintetek a Sound meg a többi modot(láng,új robbanás effekt stb)rá lehet applikálni a FB-re?
  • Ricardo74
    basszus az il-2 volt. én állat

• PhantomAss
    ne aggódj, én világ életemben atis voltam, de annyira untam a végére a sok bugot+a szórakozást a játékokkal, hogy aszontam soha többé atit
    meg ugye nvidia az opengl-t is jobban szereti, il2 meg arra van optimalizálva (elvileg, de mint láthatjuk mégse igazán)
    na mindegy
  • Her Laca
    Nekem pl ez
    e:\Játékok\1946\il2fb.exet
    A lobbynál nyomj egy connec selct gamet majd disconect . Utána control shift és nyomj a connect gombra előjön az ablak és kb így ahogy nekem van persze a saját könyvtáraid szerint írd be.
  • Ricardo74
    ja és az elérési úttal még mindig problémám van sima keresésnél nem találja,ha begépelem azt írja nem létezik ilyen. Rossz helyre írom?
  • Her Laca
    A forgotten battles van bejelölve ? Nézd meg a connect select game -nél.
    És az elérési ut az jó .Az exe filet kell megadni neki,vagy rá kell keresni.
  • Ricardo74
    Kedves LACA (természetesen HERR) sikerült ugyan kapcsolódnom de egy szobába sem tudokbelépni.
    ezt írja* HyperLobby cannot find your game instalation folder. Reconnect and search the location of your game ...
    bocsi
  • Her Laca
    Engem is!! köszi
  • Ricardo74
    Érdekelne ha lehet.

• Richtofen
    Ha érdekel valakit hogy lehet egyszerűbben váltogatni a HyperLobby-ban az il2fb.exe útvonalát (ha több verzió van telepítve egyszerre), útvonal-tallózgatás/keresgetés nélkül, szóljatok, leírom.
  • Ricardo74
    Köszönöm az útbaigazítást.
    Sajna nem vagyok egy informatikai zseni és néha fárasztok másokat ilyen ... kérdésekkel, de így biztosan menni fog. :)
    mégegyszer köszi
  • Her Laca
    Bár te nem is azt kérdezted amit én írtam:))
    Lehet nem ittam még eleget:D Bocs
  • Her Laca
    Ja és amit Vogel már leírt ! Így kerek.
  • Her Laca
    Na akkor figyelj.
    Először is ha feltelepítetted a lobbyt elindítod. Kiválasztod a forgotten battlest beírsz a Calsing hoz egy nick nevet a password-hoz egy jelszót ,pipákat a négyzetekbe,aztán connect. Ezután legalul középen a chet mezőbe beírod ,mert kéri! a jelszavat amit előzőleg a pass-hoz írtál majd kér egy email címet amit te szépen be is gépelsz a kis kezeddel. És már bent is vagyol.
  • Vogel
    az meg akarja keresni az il2fb.exe-t. Add meg neki az útvonalat, illetve rákeresve kidobja. Leállítod a keresést és save gombra ráklikkelsz. (lehet nem volt elég szájbarágós)