IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #16657 Semmi baj, mi is így jártunk. Emlékszem, már több mint egy éve online-oztam, amikor Richthofen kollégával a WarCloudsra mentünk megváltani a világot. Aha... Jó sokáig csak mozgó céltáblái voltunk a sok Shitfire-nek és Tempestnek, aztán mind a ketten kidolgoztuk a megfelelő taktikát.
A taktikáink hasonlítanak is meg nem is, lényeg az, hogy most már sokkal inkább vadászok vagyunk, mint áldozatok.
R. nagy sebességgel közlekedik az Antonnal, legfeljebb párezer méter magasan, én 6000m alatt rosszul vagyok, csak felette érzem jól magam a Dorában vagy a Kurfürstben.
Én lövöm le a (sokkal) kevesebb gépet, de engem harc közben szinte nem is lőnek le.(Magyarul: néha qrva unalmas bevetéseim vannak...)
Ez persze részemről csak a WarCloudsra igaz, a többi szerveren belemegyek minden közelharcba
Csak sajnos mostanában nincs rá időm...
Milyen néven repülsz? Ha véletlenül felmegyek a lobbyra és összefutunk, akkor szívesen segítek, de csak élőszóban, chatelni nincs ideje az embernek.