IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    Windows XP 32 biten próbáltam, más rendszeren nem!

Nos, kitörpöltem, hogy az Lobby a windóz registry-ből veszi az il2fb.exe útvonalát. Én minden verzióhoz amit használok HL-en (jelenleg 4.08m és 409b1m) csináltam egy registry-bejegyzést, amit a HyperLobby indítása előtt egy kattintással be lehet importálni a rendszerbe.

Szövegszerkesztővel (pl notepad, mindegy, csak sima szöveg formátumban mentse le) kell lementeni a valamilyen néve .reg kiterjesztéssel, pl 408m.reg, stb (a vonalak közötti rész legyen a fájlban, 5 sor):

-------------------------------------
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\il2fb.exe]
    "Path"="d:\\IL-2\\4.08m"
    @="d:\\IL-2\\4.08m\\il2fb.exe"
    -------------------------------------
    Az utolsó két sort értelemszerűen a saját könyvtáraitok szerint kell átírni (az elsőbe a könyvtár, a másodikba a teljes elérési út)

Fontos, hogy dupla \-jelek vannak.

Minden verzióhoz csináltok egy ilyen .reg fájlt, kiteszitek az asztalra, és a HL indítása előtt a kívánt verzió bejegyzését egy dupla-klikkel be lehet importálni.

A REGISTRY-vel óvatosan, más bejegyzéssel nem érdemes szórakozni, ha nem tudjtáok mire való, mert hazavághatja a windózt!!!