91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Flammius
    Érdekel valakit egy garanciális, kipróbálás szintjén használt Saitek Aviator? Vagy tudtok olyan portált, ahol el lehetne adni? Sajnos a hagyományos hirdető portálokon hónapok óta fent lévő hirdetésemre még érdeklődő sem volt eddig :(
  • Sanyo
    A Fraps ismertetője, magyarázatokkal együtt pedig holnap lesz kint, ma már eleget dolgoztam rajta. :)
  • Sanyo
    Elkészült a "hogyan készítsünk videót a fraps-ot használva" anyag, még pár képet kell készítenem és hétfőn kerül ki a flyonline.hu-ra.
  • i robot
    Tegnap én is beleszaladtam egy lelőhetetlen spitbe. Szerencsémre békénhagyot miután szanaszét lőtt.
  • Her Laca
    Én igen,és biza ő látott:)
  • Richtofen
    Nem tudom pontosan milyen "kérdésemre" gondolsz, valószínűleg nem mostanában kérdeztem, ezért a választ sem értem.

Örülök ha szórakoztat a topik, de nem értem mi szükség van rá, hogy alpári legyél.

További jó repkedést a mélyen tisztelt baráti köröddel, mister professzionális modder.
  • TG Gida
    Én még nem találkoztam lelőhetetlen géppel.Olyannal igen, akinek nem volt feltelepítve valamelyik modos gép,de azokat meg nem is látja.
  • Csurimadar
    Halisztok nem lehet valahogy a felrobbanást kiállítani úgy hogy a törés legyen csak ne robbanjon fel(single player)előre is köszi!
  • Lacusch69
    Sajnos mi, porbafingó földi halandók (akiken jókat röhögsz) nem tartozunk a baráti körödbe, ezáltal kénytelenek vagyunk online nemzetközi szerveren repülni.
    Ott azonban sajnos ügyes kis buherátorok vannak, és mi nem tudunk röhögni az aznapi 6. lelőhetetlen Spiten. Ezért inkább maradunk a rosszabb grafikájú, modokat tiltó szervereken...
  • i robot
    Köszi!
    Nem érdekel engem se a többi része csak az online. Csak annyit szeretnék hogy fusson a laptopon. Azért kérdeztem kell-e valami más hozzá mert a laptopon nem indul a mod és fingom sincs mitől.
  • V4TOmCSI
    Nem szükséges de ez online játékra készült. Van 4.09b1m 4.08m és verzió is amiben működik a kampánygenerátor hibátlanul csak basztam még feltölteni mivel nem nagyon érdekel a játék offline része.
    Más óhaj sóhaj panasza siráma meg végképp nem érdekel*. Ami meg Richtofent illeti a válaszom a "feltett kérdésedre:Pedig DE" Akarom, hogy a játék grafikailag élvezhetőbb legyen elsősorban számomra és a baráti köröm számára. A többiekre itt is a *-al megjelölt rész vonatkozik.
    Azért köszönettel is tartozom! Hihetetlen jókat tudok röhögni ezen az IL-2 Sturmovik topikon. Hajrá Hajrá minnél többet!! Én szúrkolok!
  • Lacusch69
    Igen, megy.
  • Lacusch69
    Csinálj más néven egy másolatot az Il-2 1946 mappáról, és másold bele a Csatorna modot.
  • Lacusch69
    Kérdezz csak bátran, legfeljebb hülyeséget mondunk...
  • cfec
    Sziasztok!
    Érdeklődöm, hogy az "IL-2 Sturmovik: 1946 - Exclusive" kiadásnál is beállítható a conf.ini fájlban a "magyarítás? /locale=hu/? Van aki ilyen magyarítással használja az "1946"-ot?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • i robot
    Üdv mindenkinek!
    A csatorna mod-hoz fel kell telepíteni egyéb patch-et?
  • Chazz76
    Sziasztok!
    Kb 2 hónapja találtam rá erre a bámulatos játékra,nap mint nap fedezek fel benne újdonságokat,hihetetlen mit ki lehet hozni ebből a nem épp mai gaméból.
    Lehet lesz majd néhány kérdésem az öreg rókákhoz.:)
    Kösz előre is a segítséget
  • tothgyorgy
    Laca !
    Jó vidiókárta és monitor amit belinkeltél.
    Még azon kell elgondolkodnom hogy fogom megheckelni a lottósorsolást.
  • Trucker39
    Jól van no, csak alternatívát javasoltam. :)
  • Her Laca
    Tisztelt kollega!:)) Ha még csak azon a három monitoron múlna. De kell még oda ez meg az ,aztán meg egy külön repülőszoba is:D
  • Trucker39
    Jó lesz oda a 19"-s is. Csak legyen belőle három.

• Balumann
    Köszönöm a tanácsokat. Ha csak játszanék meg ilyenekt csinálnék akkor nem is gondolkodnék HDTV-ben, de nagyon sokat filmezek is. És ahhoz azért csak jobb egy HDTV :)

Projektor túlságosan körülményes (el sem tudnám képzelni hova tudnám egyáltalán kivetíteni, még az asztalt is át kell alakítanom, máshol el sem férne, meg hangos is. Épp elég a gép zúgása, amit mindenféle párnákkal próbálok hangszigetelni :D
  • Her Laca
    Én aszt mondom pc hez egy 22vagy ha jobban állsz egy 24 colos tökéletes.
    A nagyobb az már munka monitor ,vagy hasonló ,de mondok valamit. Projektor!. Na az tud csinálni nagy képet:) és ugye már nem is drágák.
  • Solt
    Zárásnak azt javasolnám, hogy próbáld ki az ismerősödnél, mielőtt megveszed! Én próbáltam a HD ready tv-t... nekem nem jött be! A monitornak sokkal szebb a képe!

A full HD valami brutális géppel az igen... de így... hááát! :) 65cm-n ez a felbontás élsimítás nélkül hányadék lesz... tényleg próbáld ki mielőtt megveszed! A vga-d meg cserére érett, ha ilyen váltásban gondolkozol... ;) Persze NV eszedbe se jusson... szánalmas amit mostanában művelnek! :)
  • TG Gida
    Az IL-2 simán bírja a széles képarányokat és nem marad játék közben sehol fekete csík.
  • Her Laca
    No no! A videó és a játék az két különböző dolog!!
  • Her Laca
    Meg mellé egy ilyet
    Vidkari
  • Balumann
    Érdekes egyébként, hogy annyira eltérők a vélemények ezzel kapcsolatban. Az egyik ismerősöm 82 -es tv-t használ, szintén csak hdready, nagyon közelről, és azt mondta hogy teljesen jó (most tervez még nagyobbat venni). Amit kinéztem először 66-ost, arról a boltban le is beszéltek, és a Sharpot ajánlották mondván az a legolcsóbb amiben jó képjavító is van, ebben a kategóriában és nagyon jó (nem is volt már raktáron, várnom kell vele). 2 üzletben néztem, az elsőben elvileg hd adás (digitálisan is volt rákötve), de szemcsés volt akép, viszont a másikban egy ilyen repülős HD videó ment, és ott egyáltalán nem találtam zavarónak a kis felbontást (ráadásul gépről szeritem jobb is a minőség, mert az csak sima hd, gondolom tömörített adás is vagy feljavított). A 22 colos monitorhoz sizntén nagyobb felbontás kellene, amit a vga-m nem nagyon bír, azt pedig nem tervezek még újat venni egy jódarabig. :S
    Mindenesetre azért köszönöm a tanácsokat, ha van tapasztalatotok akkor írjátok. Nagyobb TV-t nem vennék mert egyrészt azt már tényleg nem látnám át, másrészt nincs kedvem átalakítani az asztalomat (van felső polc is).
  • Her Laca
    Vegyél ilyet:)
    Monitor
  • Solt
    Én a helyedben azért ezt még átgondolnám... 65cm-s átmérőhöz az 1366x768-s felbontás... háááát... szerintem édes kevés! Tolhatod rá rendesen az élsimítást majd, a jelenlegi vga-d meg nem fogja bírni...

Az én véleményem szerint vagy full HD TV + plusz új vga, vagy inkább vegyél egy 22 colos monitort...
  • Balumann
    Nah igen, de ez a HDTV csak 1366x768 -as felbontásu, jobb TV-t azért sem terveztem mert fullHD felbontásban maximum a filmeket tudnám futtatni. Nekem ugyebár jelenleg egy Hanns-G 19 colos (4:3 -as) monitorom van, 700:1 -es kontrasztal. :D
    A távolság szempontjából, nekem itt lesz helyem az asztalon, talán 1 méter is megvan ha hátra tolom, ha közelrakom akkor 30-40 cm.
    Remélem a Sharp képjavítója elég lesz, hogy viszonylag jó kép legyen ekkora felbontásban, közelebbről is, vagy a max távolságból.
  • Ricardo74
    Igen, de azért írtam annyiszor a távolságot mert szerintem rohadt fontos.
    Ugyanis amíg nagyon kell koncentrálnod, hogy mit csinálsz, hova célzol ki van előtted ilyesmi addig az ilyen nagy képernyőket nem látod be. Direkt kipróbáltam ha nézem a bezárás gombot egyáltalán nem látom mi történik az alsó bal-oldalsó részen (ill. látom csak nem jól felismerhetően) persze normál távolságnál.
  • Richtofen
    Plusz, a display meg a kártya mellett legalább olyan fontos, hogy a játék mit produkál adott felbontás mellett. Nem ugyanolyan a láthatóság, máshogy rajzolja pöttyöket például (és ez nem monitor vagy a kártya függvénye).
  • Her Laca
    Szerintem,a megjelenítő az egy dolog. Ha szép képet akarsz akkor mellé kell még egy komoly ,nagyon komoly videókártya is. Lévén nagyon magas felbontást kell produkálni a szép kép érdekében. Bár lehet nincs igazam.
    Nekem a 22 coloson 1680X1050 es a felbontás. Nos talán ez a minimum.
    Az meg ,hogy mekkora az a képernyő ,nem jelenti azt ,hogy jobban is látod a gépeket. Maggi jól látja. 640X480 ban.:) (mindent a sikerért:D)
    Az Il2 sturmovik Stab nevű progival jól be lehet állítani a Wild módot,abszolút nem zavaró az a kevés amit lecsippent alulról ,meg felülről.
  • Ricardo74
    Samsung volt képjavítóval, felbontás passz, és digitálisan. Nem azért írtam a 22 colost mert nekem milyen jó, csak azért mert az árkülönbség nagy, méretben viszont "csak" 4 col a különbség.
    Az is igaz, hogy nekem is 70-80 centire van és épphogy nem zavar.
  • Balumann
    De milyen tv-n pontosan (volt benne képjavító akármi?), milyen felbontáson futtatta és digitálisan (DVI/HDMI) vagy vga -val? Mert én a boltban néztem a tv-t, hd adással nem volt teljesen közelről sem zavaró a kép :S Ha olyan lesz legalább mint amilyen ott volt, akkor szerintem tökéletes. 1 méter távolság az egyébként meg van ha hátrébb tolom majd (ha zavaróbb lesz).
    Mert mondom, amik ki voltak állítva ez mellett, samsung, toshiba meg ilyenek 66-osok, egyikben sem volt képjavító és zavaró volt közelről, ezen a Sharpon viszon már nem!
    Persze tudom, hogy egy 22 colos monitoron sokkal szebb a kép, meg tisztább, de szerintem inkább jobb egy 66cm -esen játszani meg filmet nézni, mégha nem is olyan tiszta a kép. Remélem, hogy ez a nem olyan nem jelent olyan sokat :D
  • Ricardo74
    Ma este volt szerencsém(?) kipróbálni egy ilyen tv-n a játékot, hát nagyobbnak nagyobb az biztos. Közelről semmiképp nem ajánloma, hogy ne legyen zavaró több mint egy méterre kell lennie tőlled. Én egy 22-es monitoron játszom attól meg nem jobb (ár érték arány), persze a film az más.

• Balumann
    Hát sajnos ez is 16:9 arányu, de 4:3 -ra állítva is nagyobb a kép a mostani 19 colosomon (4:3 -as a mostani), úgyhogy ettől félek kegkevésbé :D
    Inkább csak attól félek, hogy nem lesz elég tiszta a kép (közelről nézve), pixeles lesz meg ilyesmi, mert ugye ezek az olcsóbbak. Arra már rájöttem, hogy amit először néztem ki samsungot az nem jó, mert abban még képjavító sincs, vagy mi. Amúgy ilyet tervezek venni (hó vége, vagy közepe fele jönnek újak a média markba, és az eladók szerint lejjebb is fog menni az áruk). Jah én is egyébként főleg filmek miatt, meg én azért elég sok mindennel játszok, szimulárokkal mondjuk kevésbé (jelenleg csak FSX és ez, tehát repülő szimulátorok :D).
  • Willenbrock
    Milyen a képaránya?A 16:9-es zavaróan széthúzza a képet,ha 4:3-ra van állítva az arány akkor meg a két szélen fekete sáv lesz.Én is gondolkodtam már ilyen TV-n,a filmek miatt is de főleg a szimulátorokért vennék egyet.
  • tothgyorgy
    Én sem látok a 17"-os crt-n, demég nem találtam olyat, ami mondjuk villogó pirossal kijelólné az ellenfeleket.