IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Balumann
    Hát sajnos ez is 16:9 arányu, de 4:3 -ra állítva is nagyobb a kép a mostani 19 colosomon (4:3 -as a mostani), úgyhogy ettől félek kegkevésbé :D
    Inkább csak attól félek, hogy nem lesz elég tiszta a kép (közelről nézve), pixeles lesz meg ilyesmi, mert ugye ezek az olcsóbbak. Arra már rájöttem, hogy amit először néztem ki samsungot az nem jó, mert abban még képjavító sincs, vagy mi. Amúgy ilyet tervezek venni (hó vége, vagy közepe fele jönnek újak a média markba, és az eladók szerint lejjebb is fog menni az áruk). Jah én is egyébként főleg filmek miatt, meg én azért elég sok mindennel játszok, szimulárokkal mondjuk kevésbé (jelenleg csak FSX és ez, tehát repülő szimulátorok :D).