IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Balumann
    Érdekes egyébként, hogy annyira eltérők a vélemények ezzel kapcsolatban. Az egyik ismerősöm 82 -es tv-t használ, szintén csak hdready, nagyon közelről, és azt mondta hogy teljesen jó (most tervez még nagyobbat venni). Amit kinéztem először 66-ost, arról a boltban le is beszéltek, és a Sharpot ajánlották mondván az a legolcsóbb amiben jó képjavító is van, ebben a kategóriában és nagyon jó (nem is volt már raktáron, várnom kell vele). 2 üzletben néztem, az elsőben elvileg hd adás (digitálisan is volt rákötve), de szemcsés volt akép, viszont a másikban egy ilyen repülős HD videó ment, és ott egyáltalán nem találtam zavarónak a kis felbontást (ráadásul gépről szeritem jobb is a minőség, mert az csak sima hd, gondolom tömörített adás is vagy feljavított). A 22 colos monitorhoz sizntén nagyobb felbontás kellene, amit a vga-m nem nagyon bír, azt pedig nem tervezek még újat venni egy jódarabig. :S
    Mindenesetre azért köszönöm a tanácsokat, ha van tapasztalatotok akkor írjátok. Nagyobb TV-t nem vennék mert egyrészt azt már tényleg nem látnám át, másrészt nincs kedvem átalakítani az asztalomat (van felső polc is).