IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Balumann
    De milyen tv-n pontosan (volt benne képjavító akármi?), milyen felbontáson futtatta és digitálisan (DVI/HDMI) vagy vga -val? Mert én a boltban néztem a tv-t, hd adással nem volt teljesen közelről sem zavaró a kép :S Ha olyan lesz legalább mint amilyen ott volt, akkor szerintem tökéletes. 1 méter távolság az egyébként meg van ha hátrébb tolom majd (ha zavaróbb lesz).
    Mert mondom, amik ki voltak állítva ez mellett, samsung, toshiba meg ilyenek 66-osok, egyikben sem volt képjavító és zavaró volt közelről, ezen a Sharpon viszon már nem!
    Persze tudom, hogy egy 22 colos monitoron sokkal szebb a kép, meg tisztább, de szerintem inkább jobb egy 66cm -esen játszani meg filmet nézni, mégha nem is olyan tiszta a kép. Remélem, hogy ez a nem olyan nem jelent olyan sokat :D