91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Orsóban egyértelmű.
  • Richtofen
    Mi a baj a játékbeli fókával?
  • Balumann
    Nah tökéletesítettem a lámpámat, a védő műanyag alá tettem egy nemtommilyen anyagot, ami így szétszórja vmennyire a fényt, így már tökéletesen érzékeli, és játékban is szinte késés nélkül, teljesen folyamatosan érzékeli :)
    Hát azt kell mondjam, tényleg sokkal élvezetesebb, és könnyebb is játszani, mint hat switchekkel.
  • Chazz76
    Ja,nekem meg Galland volt a faterom...
    A valóságban először széttépték volna a tervező bizonyítványát utána szabotázs vádjával agyonlövik,ha ilyen fókát épített volna,mint a játékban
  • Richtofen
    Korai változatú fókák a későbbi robosztusak 109-eket lehetséges.
  • DonZorro
    "Bármilyen sebességnél leorsózza és lefordulja viszont a messzert."
  • nalyib
    Én megnéznék egy "Airborne Bf 109 Fighter vs Baseball Bat" verziót is... :P

17827, aki nem érti: a 190 földközelben gyorsabb a 109-nél, odafönt valamivel lassabbá válik. Bármilyen zuhanásban a fóka sokkal gyorsabb, emelkedni viszont sokkal rosszabbul tud.
    Bármilyen sebességnél leorsózza és lefordulja viszont a messzert.

Érdekelne, milyen típusoknál tapasztalta ezt az öreg:)
  • Willenbrock
    Ezt a barbárságot...
  • Willenbrock
    Itt pedig a Bf 109 és a FW-190-est hasonlítja össze a fóka berepülőpilótája.
  • Willenbrock
    Ez egészen tipikus,de azért szép dogfight.A zene is figyelemreméltó.Lavór induló talán:-)
  • nalyib
    kösz, közben megtaláltam az msi-t a telepítőben, beállítottam egy 3 shiftes profilt már csak játszani nem maradt erőm vele:)
  • JoeDestroy
    Ez csak az SST. A drivert felrakja amit a saitektől levettél.
  • JoeDestroy
    Hibás a telepítő.
    Rakd fel ezt. A telepítőből vettem ki. Ez jó.
  • nalyib
    A Saitek SST szoftver nektek hogy működik? Leszedtem, telepít, erre felpakolta a MagicMouse meg stb eszközöket de programot sehova, a bot-tulajdonságoknál is azt írja ki, hogy "software not present"...

A driver is a honlapról van feltéve. (Cyborg Evoról van szó)
  • PhantomAss
    nekem ez a kedvenc szerverem, ha tehetem ott repülök
    jók a mapok, a planeset is, meg a pióták se vérpistik
  • nalyib
    Fehér kereszttel repültél?
    Mert a háborúban egy magyar messzer kísért pont így egyszer egy brit vadászt a határig:)
  • Chazz76
    Lehet...nem tudom.Konkrétan ez a tag párszor már leradírozott az égről,de soha nem adtam olcsón:legalább 1-1,5 percig mindig bírtam,egyszer én likvidáltam.A múltkor mögöttem készült megadni a kegyelemdöfést,mikor a századtársa belezúgott felülről.Nem is tudtam,miért menekültem meg,csak mikor visszanéztem a tracket,akkor kacagtam.
  • Richtofen
    Vagy csak elfogyott a lőszere...
  • Chazz76
    Tegnap repültem a CZ_AH_Dedicated szerveren,Ardennek 1945.CélpontBastogne,bekerített szövetségesek.Szerintem az egyik legjobb szerver,hiába totyák csinálják.Beleestem egy kemény dogba,adtam is,de inkább kaptam:D.Teljesen széttlőtt bal szárnnyal menekültem hazafelé,alig tudtam levegőben tartani a műszert,mögöttem egy spit,kb 1 percen át lőtt 0-100m között a földtől.Valahogy leráztam,megnyugodtam,nézelődök,sehol senki ok.Kb 2 percig repülök így,hátranézek:egy spit.Hmm...ez gond,készültem a Valhalába,de nem lőtt!Mellém repült,felkapcsolta a navi fényt,és kisért,majd kifordulva eltűnt
    .RS-A a lajstromjele,angol felségjel,jópárszor összeakadtam már ezzel a századdal,mind spittel repül.
    Na most ezt csak azért írtam le,mert talán nem csak LOL-ozó hülyegyerekek repülnek ezzel a géppel,hanem szerintem ilyen pilóták is,akik előtt le a kalappal.Kár,hogy ez egy elenyésző kisebbség.
  • Nohab
    Nagyon fel tudnak húzni az idióta emberszabásúak. Ha épp nem egy olyan gép akad mögém, aki nagy nehezen meglövi a szárnyam végét, amiért a Bf110-es lövészemnek a géppuskája tönkremegy és még a benzin is folyni kezd, akkor egy olyat, aki a dugóhúzóba esett gépem lövi, majd a pilótát is kivégzi...
    Tegnap megtört a jég és kettő óra alatt sikerült lőnöm egy B-17-est és egy Mustang III-at, de ez a mai ökörség megint elkente a kedvem.
  • Lacusch69
    Flyonline, WoE, SoV, BgAf, Offline.
    Sajnos a WarCloudsra nincs elég időm.
  • i robot
    Emberek mostanában hol repkedtek?
  • nalyib
    Az azért baj, hogy egy benne repülő kezdőnek csak egy sokat gyakorlott játékos legyen az ellenfele:)

Ha eléggé nagyonhülye, azért G6-tal is leszedem közelharcban a IXe-t... csak az a gáz, hogy ezek többsége már annyira nagyonhülye, hogy végül magától vezeti a földbe.
  • Chazz76
    Hehe azt még egy B17 se bírja.Kárt,hogy ezt a gépet egy bombázóhoz kell mérni sérülésállóságban
  • Her Laca
    Én tudom mi az amit nem tud. Fóka hat csövéből leadott pontos sorozat elviselését. Na azt már nem bírja.
  • Trucker39
    Javaslom az alábbi fórum tanulmányozását:
    Freetrack
  • nalyib
    "Még égve is tud harcolni."

téged is lőtt már le kigyújtott spit?:DD
    én akkor ültem le tesztelgetni, hogy vajon mit NEM tud.
  • Balumann
    Nos tovább jutottam, a treshold, FPS meg ilyen állítgatásokkal már egész jó eredményt elértem, bár még mindig megakadt kicsit ha nem érzékeli rendesen, de mostmár nagyon jó így :) Kicsit a lámpámon is alakítottam hogy nagyobb szögbe világítson :D
    Így már jó nagyon. :)
  • TG Gida
    Jó minőségű webkamera kell hozzá,ami kevés processzoridőt használ és lehet állítani az expozíciót.Legjobb a trackir:)
  • tothgyorgy
    Mondjuk tényleg furcsa lehetett.
    Ezért maradok az egérnél.
  • Her Laca
    Egyszer én is csináltam egy ilyet. Jó tanács. Régi távirányítókból kiszedhető az infra led. De újjonnan is max 1-2 száz forint.
    Na a lényeg. Fejemen a lámpákkal tekergetem a nyakam,amikor is családom hazaért. Volt nagy röhögés:) Le is tettem a dologról:D
  • Balumann
    Közben már rájöttem hogy oldhatom meg egyszerűen, a ledes fejlámpámon letakartam a többi ledet és tükröket (1-es módban úgyis csak aközépső led világít), és ezzel most tökéletesne működik. Még csak Arma-val próbáltam ki, és tökéletes lenne, de valamiért 5 másodperceként ha nagyobbat fordul megáll így 1 mp-re :'( (kiléptem a játékból, meg mindenből, és már csak a program is megakad, eddig az folyamatosan ment, újra is indítottam de mostmár alapból akad a progi :(
    Ha hazajöttem akkor megpróbálom az egyel régebbi verziót.
  • bazza
    Odáig el sem jut!
  • tothgyorgy
    ezt nézd meg
    A google sok találatot ad :il2 freetrack
  • Lacusch69
    Frenky: délután/este megnézem a "mount" térképet.
  • Balumann
    Tudom, hogy nemrég azt írtam, hogy tökéletesen megvagyok a hat switchel való nézelődéssel, most viszont mégis szeretnék összerakni egy head tracking akármit. Ugyanis gondoltam kipróbálom, hogy hogyan érzékeli a webkamerámat a free track program (genius express, leggagyibb szinte :D), és 21 fps-el, egy kisrádión lévő lámpával (nem ledes, de elég erős) tökéletesen vette, úgyhogy úgy döntöttem megpróbálok egy lámpát a fejemre szerelni :D
    Az lenne a kérdésem, hogy aki csinált ilyet, az hogyan oldotta meg (fülhallgatóra szerelt/szerelhető megoldások érdekelnének főleg), és milyen lámpával?
    Infrát nemhiszem, hogy meg tudom oldani, de nem zavar a led sem, nem tükröződik zavaró mértékben.
    Képeknek is örülnék :-)
  • Solt

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem XP-n csinálta ugyanezt! :D
  • SgtChris
    Kb. egy oprenccer reinstallnyit késett a megoldás... :-D Sebaj, már fent az XP a Vista helyett, úgyhogy majd ha szórakozna újra, akkor kipróbálom ezt a megoldást.
  • tothgyorgy
    Hacsak azzal nem. Én is kipróbáltam a spitit régebben.(rögtön lőttem is 1 messzát) A motor megfőzhetelen (mi nem győzzük hűteni), erős fegyverzet. Szinte elnyűhetelen. Még égve is tud harcolni. Úgy fordul, hogy eléri a saját farkát. Persze nem lelőhetelen. A profik megfingathatják pl fókával.
  • Solt
    Van egy olyan érzésem, hogy ATI drivert frissítettél! :) Kapcsold ki a CCC-ben a catalist AI-t! Ha jól emlékszem, nekem ez oldotta meg...